Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 21, 09:56)
Matai, Sansara, tave suvirtimas nervina.. o čia toks mano užmanymas, ta prasme, taip dariau specialiai ax.gif fotografavau iš apačios su plačiu kampu, man architektūros fotografijoje patinka iškraipytos proporcijos, fisheye, semifisheye ax.gif 
na ir kas, kad juosta, tai tipo šventa biggrin.gif juosta, ar ne juosta, kritikuoti visada būtina wink.gif  4u.gif

na matai, nepribrendau aš tada dar tam blush2.gif po vaiko ligelių visai jaučiu kad tapau kritiška ir negatyvi per daug. išvargau. kitą dieną po kelių mėn, gal tas ir žavėtų. dabar noriu nuotraukose tvarkos ir ramybės. turbūt tai atspindi mano dabartinę būklę. kad foto geros, jaučiasi 4u.gif jei suvirtimas idėja - gink ją ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Loretoidas, matau skaitai mirksiukas.gif prašom prisijungt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 21, 11:10)
Loretoidas, matau skaitai  mirksiukas.gif prašom prisijungt  4u.gif

hi.gif prašom prašom 4u.gif 4u.gif

Sansara, linkiu kuo greičiau išsikapstyti 4u.gif dar linkiu sniego už lango, kurs labai keičia nuotaiką.. 4u.gif
Atsakyti
Tiek daug priraset, kad puse ryto praleidau skaitydama... bet pagaliau prisivijau smile.gif tik nelabai ka atsimenu blink.gif Tei va, parasytiu kas labiausiai uzstigo, si karta ne nuotrauka, o fotikas smile.gif Gliter, tikrai isigijai ZVERI smile.gif maciau vilbroj kaip vienas vyras ji apziurinejo, tai jis ir didelis ir sunkus vajeeee ir zinoma labai labai geras. smile.gif Linkiu kuo greiciau ji perprasti ir mums parodyti. Tiesa, pastebejau kad visi tavo objektai fotografuojami per viduri kadro, siulau pasiskaityti apie kompozicija siek tiek. Nes sitas tai labai kliuna.

Dar istrigo Zuveles nuotrauku serija, labai mielos, ir man kaip ir Sillwio trecia ledas smile.gif wub.gif

vvvvv, as manau, kad tas neryskumas yra del to, kad sudrebinama ranak fotografuojant, ar turi statyva, megink su juo, taip bent jau issiaiskinsi kada problema. manau, kad jei per greitai atitraukiama ranka po nuspausto pygtuko tai gali itakoti stai toki vaizda. Pati taip sugadinu nuotraukas, jau kai fotkini tai reikia net nekvepuoti smile.gif

elina, faina kad po truputi susitvarkai su savo neaiskumais smile.gif saunuole tu 4u.gif

Ar ne pupeliukas klause del blykstes ir laidu jai pajungti???? radau info, bet nezinau ar ji dar kam reikalinga, jei ka rasykit, papasakosiu kaip ten.....

na jei ka tai rasau, kol turiu laiko....
Fotografuojant daiktus is arciau nei 0.6 metro... Kai blykste sb 800 yra uzdeta ant fotiko, fotografuojamo daitko tinkamai apsviesti nebus imanoma. Tokiu atveju reikia naudoti ant fotoaparato NEuzdeta blykste, ir prijungti ja prie fotiko atskirai isigijamu TTL nuotolinio valdymo kabeliu.
pav.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 21 gruodžio 2007 - 11:41
Taip aš klausiau smile.gif būtų įdomu sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 21, 12:31)
Taip aš klausiau smile.gif būtų įdomu sužinoti 4u.gif

Jeigu nori as tau galiu permesti visa instrukcija lietuviskai wink.gif
Atsakyti
Žuvyte, matau skaitai 4u.gif junkis junkis prie mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 21, 08:31)
Westa, tai jau išduosi, kas ten tas žalias, švytintis, dryžuotas???? bigsmile.gif

Nendria, va turiu namie tokią sieną smile.gif .. tai ten matosi iš plytelių ta dryžuota vieta.. kaip tik TV rodė, o pas jį iš šonų dega tokios šviesos.. tai apšvietė man tas plyteles žaliai, aišku paverčiau, pašarpinau ir gavosi kažkoks NSO smile.gif

user posted image
o čia praeito ND burbuliukai smile.gif
user posted image

Pupeliuk labai liux serija .. man gal šiek tiek plonesnio rėmelio norėtųsi .. bet būtinai tęsk pradėtą drinks_cheers.gif

Drumbacele, įmesk ir man westulia@gmail.com ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 gruodžio 2007 - 11:56
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 09:03)
Avyte ssssssssssssssssss, matai, ne tik aš norėjau, kad prisijungtum  4u.gif  Žinau kad paskaitysi, tai junkis. Tavęs čia laukiam  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne tik, ne tik drinks_cheers.gif

Pupeliuko nuotraukose ir man pasvirimas nelabai. Siaip man taip pat su pasvirimu patinka, bet kiek fotografuoju pati, nemoku pagaut tokio kampo, kad paciai tiktu g.gif
Atsakyti
visai pamirsau apie Pupeliuko nuotraukas doh.gif man jos laaaabai laaaaabai, taip kaip kazkada patiko bites manos vilnius ruke wub.gif ir taviskes atsiminsiu dar ilgia ilgai. Ir islenkti kadrai liuks man smile.gif tokio zavesio xarakteriopriduoda, butent taip as isivaizuoju musu vilniaus senamiesti wub.gif

westa, gal turi skypa? per ji zymiai greiciau persisiustu, nes mano gmail kazko labai letai siuncia..... mano skypas kliaksa83, jei ka susirask mane wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 21 gruodžio 2007 - 12:19
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 09:03)
Avyte ssssssssssssssssss, matai, ne tik aš norėjau, kad prisijungtum  4u.gif  Žinau kad paskaitysi, tai junkis. Tavęs čia laukiam  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Įkalbėjot biggrin.gif
Malonu, kad pastebėjot mano nuotraukas ir kai kurios jums net patinka. Ne taip dažnai čia lankausi, bet dabar matyt teks užsukt dažniau. Šiaip iškart turiu prisipažinti, kad labiau mėgstu fotografuoti, nei rašyti ar kalbėti tongue.gif
Fotografuoju juostiniu Olympus om-2 bei Canon 20d (labai retai).
Buvom susitikę su Desiree ir ji sužavėjo savo vidutinio formato kamera..tai manau jau greitai ir aš pradėsiu fotografuoti tokiu aparatu ax.gif
Ar priimsit i savo gausų būrį?
p.s. gal kas nors paaiškins kur ir kaip dėti fotografijas, nes žinau, kad yra ir namų darbai , jie man ir būtų patys įdomiausi šioje temoje;)
Nuotraukos tiesiai dėti dar negaliu, įkeliu nuorodą, gal kas nors iš jūsų įkels tiesiai rolleyes.gif

Kalėdinė mergaitė
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2007 12 21, 12:30)
Ar priimsit i savo gausų būrį?
p.s. gal kas nors paaiškins kur ir kaip dėti fotografijas, nes žinau, kad yra ir namų darbai , jie man ir būtų patys įdomiausi šioje temoje;)
Nuotraukos tiesiai dėti dar negaliu, įkeliu nuorodą, gal kas nors iš jūsų įkels tiesiai rolleyes.gif

Kalėdinė mergaitė

priimsim, priimsim thumbup.gif mirksiukas.gif
aš nuotraukas keliu per photobucket įkeliu ten, o po to nukopijuoju IMG code. ir viskas.

avytess "Kalėdinė mergaitė" thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 21 gruodžio 2007 - 12:40