Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 08:48)
O dėl metų foto, nežinau.... O gal kad darbas sunkesnis būtų apsiribojam viena?

galim ir pasisunkint biggrin.gif albumą jau sukūriau.

Desiree, tu pažįsti avytess. pakviesk pas mus ax.gif ar žmogus nenori?
radau jos kalėdines nuotraukas. grožis neišpasakytas
http://www.flickr.co...57603504680886/
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 21, 07:56)

Desiree, tu pažįsti avytess. pakviesk pas mus  ax.gif ar žmogus nenori?
radau jos kalėdines nuotraukas. grožis neišpasakytas

Avyte ssssssssssssssssss, matai, ne tik aš norėjau, kad prisijungtum 4u.gif Žinau kad paskaitysi, tai junkis. Tavęs čia laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oj, o kokie gražūs žmonės fotogrfijose bigsmile.gif thumbup.gif turiu galvoje, pas Avytess wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 21, 09:09)
oj, o kokie gražūs žmonės fotogrfijose bigsmile.gif  thumbup.gif turiu galvoje, pas Avytess wub.gif

O jos nuotraukos Kūdroj iš viso nerealios thumbup.gif
Atsakyti
mestelk nuorodą, plz bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mano mainų nuotraukėlė jau suruošta, laukiu kol pabus vaikis ir eisiu į paštą.. galu gale 4u.gif

Zuvelia 4u.gif Trečioji super nykštukėlis!! Antroji kiek peršviestas veidukas, bet serijikė faina!

Elina, žinok net nežinau ką čia tau patarti dėl ryškumo, pati tuo kankinausi (ir dar vis kartais nesiseka) gan ilgai.. aš kaip suprantu, tai čia tik atsirinkimo klausimas - darai nuotraukų seriją ir po to atsirenki, kur fokusas nenuvažiavęs, bet šiaip kas man padėjo - išlaikymo trumpinimas, ne mažiau nei 1/100 - 1/80, nebent pati save fotografuoju ir aparatas ant stovo, matyt mano rankos labai dreba biggrin.gif ir aišku neautomatiškai parenkama fokuso sritis, pati parinkdama fokusavimo taškus ypatingai dažnai prašauna automatika wink.gif o ranka visgi fokusuoti nepatariu, automatinis fokusas retai sufokusuoja blogai, tik reikia nutaikyt fokusavimo tašką tiksliai ten kur nori fokuso ir daryti seriją nuotraukų.. ir dėl spalvų sutiksiu, kad oranžinės tavo nuotraukos - mano manymu su WB nelabai susitvarkai unsure.gif ir dar man atrodo kad visgi kažko su PS pridirbi.. Sharpas? unsure.gif oi aš irgi nebaru, jei taip pasirodė, tik patarimus duodų iš savo mąstymo varpinės biggrin.gif

Getter, sveika prisijungusi 4u.gif ir aš prisidėsiu prie sakančių, kad užmiršk sepia wink.gif tegu būna vaikų gyvenimas spalvotas 4u.gif

Aš va galų gale įkeliu normalios kokybės ustvarkytas Vilniaus nuotraukas, vis tiek turiu ne visas nuotraukas kurias norėjau unsure.gif nes Procentras padaręs klaidą išmetė visas anksčiau padarytas, nors kai kelias pataikė padaryti teisingas, o aš nepagalvojau, kad išmes ir jų pakartotinai neužsakiau doh.gif nu žodžiu nepasisekė man šį kartą verysad.gif ryškiai reikia pačiai juostą skanuot...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir aš prisijungsių prie raginančių Avytess prisijungti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 21, 09:14)
mestelk nuorodą, plz bigsmile.gif

http://fotokudra.lt/...si.php?aut=2293

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 21, 09:24)
Aš va galų gale įkeliu normalios kokybės ustvarkytas Vilniaus nuotraukas,

neturiu, ką pasakyt tongue.gif man nerealios visos thumbup.gif o ta priešpaskutinė tai iš viso super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pupeliuk, trys paskutinės veeeežžžaaaa.... thumbup.gif o tas vinjetavimas pasidarė pats? ar čia tu kažkaip padarei??? g.gif

Jooo... liuks Aveless pavaro... good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 21 gruodžio 2007 - 09:53
Jaučiu šitą Vilniaus seriją tęsiu ir toliau smile.gif

Nendria, jau rašiau, kad čia nuo cropintos matricos kitinio obvjektyvo ant juostinio uždėto smile.gif photoshopas čia tik kontrastui pakelti, sharpui internetui ir rėmui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 21 gruodžio 2007 - 09:49
Pupeliuk, užupis wub.gif wub.gif wub.gif neblogos foto, tik kai kuriose suvirtimas viršuje nervina (ypač 3čioje), bet juosta, tai nelabai ką gali papriekaištaut blush2.gif geriausia priešpaskutinė man, bet gal sentimentai savo daro

Žuveliok, paskutinė nereali, tik pritariu sakiusiems, kad per baltas veidukas tavo nykštuko g.gif

Elinos paskutinės sūnelio foto nesužavėjo visai. bet sveikinu laimėjus SM konkursą mirksiukas.gif

Sveikinu INC ir tikiuos kad nuotaikos atsiras šventinės, kad jas fiksuot naujiems ND blush2.gif tiesa atsirado idėjų dėl dryžuotos temos, gal įgyvendinsiu pavėluotai, bet labai jau norisi blush2.gif

Šiandien ir aš išsiųsiu savo mainų foto. laukiu mamos ir bėgsiu paštan. tikiuos gal ir iki kalėdų sulauks žmogus, nes netoli keliaut tereik blush2.gif pati dar laukiu nuotraukos.. bet gal jau guli pašto dėžutėj ir juokiasi, nes 2 d netikrinau doh.gif laukiu jos, kaip didžiausios kalėdų dovanos, nes per ligeles nusprendėm visai su vyru dovanom nesikeist ir neisim į svečius niekur saugodamiesi, tai turbūt bus vienintelė dovanėlė šiemet wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 gruodžio 2007 - 09:54
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 09:52)
neblogos foto, tik kai kuriose suvirtimas viršuje nervina (ypač  3čioje)

o man kaip tik priduoda savotiško šarmo tas suvirtimas wub.gif
Atsakyti
Matai, Sansara, tave suvirtimas nervina.. o čia toks mano užmanymas, ta prasme, taip dariau specialiai ax.gif fotografavau iš apačios su plačiu kampu, man architektūros fotografijoje patinka iškraipytos proporcijos, fisheye, semifisheye ax.gif
na ir kas, kad juosta, tai tipo šventa biggrin.gif juosta, ar ne juosta, kritikuoti visada būtina wink.gif 4u.gif
Atsakyti