Labas rytas, mano mainų nuotraukėlė jau suruošta, laukiu kol pabus vaikis ir eisiu į paštą.. galu gale
Zuvelia
Trečioji super nykštukėlis!! Antroji kiek peršviestas veidukas, bet serijikė faina!
Elina, žinok net nežinau ką čia tau patarti dėl ryškumo, pati tuo kankinausi (ir dar vis kartais nesiseka) gan ilgai.. aš kaip suprantu, tai čia tik atsirinkimo klausimas - darai nuotraukų seriją ir po to atsirenki, kur fokusas nenuvažiavęs, bet šiaip kas man padėjo - išlaikymo trumpinimas, ne mažiau nei 1/100 - 1/80, nebent pati save fotografuoju ir aparatas ant stovo, matyt mano rankos labai dreba
ir aišku neautomatiškai parenkama fokuso sritis, pati parinkdama fokusavimo taškus ypatingai dažnai prašauna automatika
o ranka visgi fokusuoti nepatariu, automatinis fokusas retai sufokusuoja blogai, tik reikia nutaikyt fokusavimo tašką tiksliai ten kur nori fokuso ir daryti seriją nuotraukų.. ir dėl spalvų sutiksiu, kad oranžinės tavo nuotraukos - mano manymu su WB nelabai susitvarkai
ir dar man atrodo kad visgi kažko su PS pridirbi.. Sharpas?
oi aš irgi nebaru, jei taip pasirodė, tik patarimus duodų iš savo mąstymo varpinės
Getter, sveika prisijungusi
ir aš prisidėsiu prie sakančių, kad užmiršk sepia
tegu būna vaikų gyvenimas spalvotas
Aš va galų gale įkeliu normalios kokybės ustvarkytas Vilniaus nuotraukas, vis tiek turiu ne visas nuotraukas kurias norėjau
nes Procentras padaręs klaidą išmetė visas anksčiau padarytas, nors kai kelias pataikė padaryti teisingas, o aš nepagalvojau, kad išmes ir jų pakartotinai neužsakiau
nu žodžiu nepasisekė man šį kartą
ryškiai reikia pačiai juostą skanuot...
Ir aš prisijungsių prie raginančių
Avytess prisijungti