Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2007 12 20, 23:52)
Niu va kelios  blush2.gif
Vienos dienos fotosesija lauke. Vaikai praktiškai nepozavo, aš juos ''gaudžiau''  biggrin.gif

Dauguma iš jų apkarpytos (proto ribose), neatsimenu ką dar dariau, niu aišku apart paskutinės anos su sephia. Fotkinta su muiline tai labai nepeikit kokybės, nes jos ten nėra  biggrin.gif

trečia gražutė. Nors man asm. sepia nepatinka. Bet tai tikriausiai jau mano trūkumas smile.gif Prie techninės pusės nesikabinėsiu, nes pati rašai, kad kokybės stinga 4u.gif

dar norėjau priminti, norintiems į atskirą ND albumą įkelti savo geriausią šių metų darbą. Gal kartu su šiais ND ir nuotrauka į kitą albumą sukelsim? Gal tebūnie tai dvigumas ND? Norintiems aišku... O paskui galim tiesiog palikti komentarus po darbais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 01:00
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 00:57)
trečia gražutė. Nors man asm. sepia nepatinka. Bet tai tikriausiai jau mano trūkumas  smile.gif Prie techninės pusės nesikabinėsiu, nes pati rašai, kad kokybės stinga  4u.gif

Ačiuks 4u.gif
Ar yra skirtumas per kur kelt nuotraukas į čia? Aš keliu per ImageShack. Ar nenukenčia kokybė nuotraukos?
Atsakyti
Nea.... siunčiau paprastu paštu. Man taip paštininkės patarė. Sakė taip greičiau nueis, tai net ir nesusimasčiau, kad gal negerai.
o sakydama apie atsakymą, aš turėjau omeny, kad tas žmogus nepasisakė, jog jau gavo rolleyes.gif
o dėl temos, tai bent jau man tinka viskas kas susiję su šventėmis. Kadangi, šiuo laikotarpiu ir gatvėje jaučiama švenčių nuotaika, tai tema gaunasi plati ir kaip kas nori, supranta bei mato, taip lai ir parodo. Labai įdomu kas ką spės tokiu karštymečiu užfiksuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar galima dvi įkelsiu kur man mmmmm kaip patinka wub.gif
Fotosesija prie jūros.
user posted image

user posted image
Daugiau nedėsiu blush2.gif ir čia ne mano MB doh.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif

Niu ir pripliurpet, niekaip neperskaitysiu siandien biggrin.gif Uzmaciau tik (aciu Californiagirl, kad pacituoja su nuotraukom) Zuvelioko serija, paskutine ypac patiko, grazios orchidejos, Elina, o pas tave fotoaparate nenusistato papildomas astrumas? g.gif

inc, sveikinu su pirma vieta, labai patiko 4u.gif

Del mainu nuotraukos, nezinau, ar prisipazino asmuo, kuris turejo mano nuotrauka gaut, bet issiunciau praeitos savaites pradzioj, tikiuosi greitu metu gaus unsure.gif O as tai jau gyriausi bigsmile.gif wub.gif

Getter, sveika prisijungus 4u.gif Vaikus fotografuoti smagu, bet tuo paciu be galo sunku. Juk vienas dalykas nufotografuoti taip, kad mamai grazu butu, kitas gi, kad ir kitiems nuotrauka idomi pasirodytu mirksiukas.gif si karta nuo daugiau komentaru susilaikysiu, kad neisgasdint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 22:22)
Elina, kai fotografuoji su blykste, diafragmą pridaryk iki kokiu f/9. Žinai, nenoriu tavęs nervuoti, bet tavo amžinos problemos su fokusu jau panašėja į technikos problemą. Yra tokia bėda, žinoma kaip back arba front fokusas. T.y. kada aparatas galvoja, kad sufokusavo teisingai, o realus fokuso taškas būna arčiau arba toliau menamo taško. Tai dažniausiai pagydoma servise sureguliavus aparatą. Gal taip ir nėra, bet taip būna, o pas tave tai amžina bėda.

Va va pradzioj taip pat apie tai pagalvojau, bet jei fokusuoja is akies, o dar akinuku reikia, tai turbut ne technikoj beda g.gif bigsmile.gif

Niu lekiu miegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 20, 15:37)
Mylia, manau pirkdama bet kuri is situ variantu, nenusivilsi wink.gif cia jaupaciai reikia pasirinkti

QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 15:41)
Labas.
Pazvengiau smagiai is Topo Centro skelbimu smile.gif Kas cia per fotikai, kad filmavimo galimybes ir skaitmeninio zoom'o nera smile.gif
Jei rimtai, tai as rinkciausi Nikon. Kodel? Tai labai subjektyvu. Nikon'as man tiesiog labiau patinka biggrin.gif Cia ne bajeris. Abu jie vienodai geri. Kuris smagiau prie rankos "limpa", ta ir pirk.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 20, 16:16)
Mylia, pasirinkimas tik tavo 4u.gif abu geri aparatai.. turiu Nikoną, tai patarsiu rinktis Nikoną, kaip ir Sillwio, nes jis man patinka biggrin.gif

Aciu smile.gif jei problema tik tokia subjektyvi, tai nesunkiai issirinksiu. Pati labiau linkstu prie Nikon... Prisijungsiu prie jusu, kai turesiu ka parodyti, nes su muiline darytu "sedevru" kelt nesinori... Geru visiems nuotrauku!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 21 gruodžio 2007 - 07:58
Labas rytas.

Raportuoju, kad nuotrauką išsiunčiau prieš porą dienų. Kadangi LT, tikiuosi, kad ateis iki Kalėdų.
Aš savosios vis dar laukiu ax.gif

Elina, sakyčiau didžiausia problema dėl fokuso, dėl to kad fokusuoji rankiniu būdu, bet blogai nusireguliavusi ryškumą. Va ir nesusifokusuoja gerai. Nemanau, kad reikia kaltinti fotoaparatą ir nešti į kokį servisą.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 00:52)
Niu va kelios  blush2.gif
Vienos dienos fotosesija lauke. Vaikai praktiškai nepozavo, aš juos ''gaudžiau''  biggrin.gif
Dauguma iš jų apkarpytos (proto ribose), neatsimenu ką dar dariau, niu aišku apart paskutinės anos su sephia. Fotkinta su muiline tai labai nepeikit kokybės, nes jos ten nėra  biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 01:05)
Dar galima dvi įkelsiu kur man mmmmm kaip patinka  wub.gif 
Fotosesija prie jūros.
Daugiau nedėsiu  blush2.gif  ir čia ne mano MB   doh.gif

Vienas bendras patarimas - užmiršk sepiją, gyvenimas juk spalvotas 4u.gif
Atsakyti
Westa, tai jau išduosi, kas ten tas žalias, švytintis, dryžuotas???? bigsmile.gif

Sveikinimai ND nugalėtojai!!! yahoo.gif laaabai faina foto thumbup.gif

Mano nuotrauka šiandien iškeliauja pas šeimininką. biggrin.gif Pati dar nesulaukiau, ale aš kantri wink.gif

Sveika prisijungus, Getter drinks_cheers.gif nu ir žvėrį turi bigsmile.gif labai lauksiu nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 21 gruodžio 2007 - 08:31
QUOTE(Elina @ 2007 12 20, 23:52)
Labai rudi mes po , Maldyvų, Egipto, po Ispanijos. Tiesiog tikrai gali atrodyti nenatūraliai. Ir šiaip visi esam rudžiai, neturim tos , mane žavinčios, aristokratiškos baltos odos. Bet gal kiek spalvos grybauja nuo neteisingai nukreiptos blykstės, beje, ir jos instrukciją ne visą dar perskaičiau blush2.gif

o gal pas tave sienos namie kokio persiko atspalvio? nes vaikas morkinis, o ne rudas g.gif o gal tikrai kaip Sillwio sakė tai yra techninė problema g.gif pabandyk su kuom nors pasikonsultuot.

QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 00:57)
dar norėjau priminti, norintiems į atskirą ND albumą įkelti savo geriausią šių metų darbą. Gal kartu su šiais ND ir nuotrauka į kitą albumą sukelsim? Gal tebūnie tai dvigumas ND? Norintiems aišku... O paskui galim tiesiog palikti komentarus po darbais.

tai reik albumėlį naują sukurt. o kelis darbus galima kelt? ar tik po vieną dedam?

QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 08:21)
Vienas bendras patarimas - užmiršk sepiją, gyvenimas juk spalvotas  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 21, 07:31)
Sveika prisijungus, Getter drinks_cheers.gif nu ir žvėrį turi bigsmile.gif labai lauksiu nuotraukų  thumbup.gif

o, ir nuo manęs sveika prisijungus 4u.gif vakar kažkaip pamiršau. Linkiu prisijaukinti savo žvėriuką. Gal ir gerai pradėti nuo super technikos. Kip aš dabar sakau apie savo jb nuotraukas. Hasselis veža, todėl jei nuotraukos nesigauna, ar gaunasi ne kokios, nebegaliu kaltinti fotoaparato 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 21, 07:36)
o gal pas tave sienos namie kokio persiko atspalvio? nes vaikas morkinis, o ne rudas g.gif o gal tikrai kaip Sillwio sakė tai yra techninė problema  g.gif pabandyk su kuom nors pasikonsultuot. 
tai reik albumėlį naują sukurt. o kelis darbus galima kelt? ar tik po vieną dedam?
drinks_cheers.gif

su blykste buvo įdėjusi dukružės foto, neatrodė šitaip įdegusi. Man taip pat atrodo per daug perspaustos spalvos.

O dėl metų foto, nežinau.... O gal kad darbas sunkesnis būtų apsiribojam viena?
Atsakyti