Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 00:47)
o aš vis matau tavo spalvotose nuotraukose keistas kūno spalvas. Įdegęs jis?

Labai rudi mes po , Maldyvų, Egipto, po Ispanijos. Tiesiog tikrai gali atrodyti nenatūraliai. Ir šiaip visi esam rudžiai, neturim tos , mane žavinčios, aristokratiškos baltos odos. Bet gal kiek spalvos grybauja nuo neteisingai nukreiptos blykstės, beje, ir jos instrukciją ne visą dar perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
Elina, man patinka tviskancios berniuko akys bigsmile.gif

Getter, nekantriai laukiu tavo darbeliu wub.gif
labai pavydziu (baltai) kad moki vaikucius fotografuot.. cia mano sunkiausia sritis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 20, 19:02)
Aha nemokama ir atlieka visas pagrindines funkcijas (karpymas, raudonų akių nuėmimas, kontrastas, spalvos) bei turi visokiu papildomų (šviesos, tonai, sharpen, sephia ir t.t.)  O kokia pati naudojiesi jei nepaslaptis  biggrin.gif  ?

Bandziau ir naudoju karts nuo karto greitiems pataisymams(kropint ir kontrastui padidinti), man visai nieko.. rolleyes.gif Kai as per daug nefotoshopinu nuotrauku, sluoksniu nemoku daryti, tai ir uztenka biggrin.gif Siaip dar naudoju PS Elements...
Sveika prisijungus 4u.gif Laukiam nuotrauku mirksiukas.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 12 20, 19:38)

Ech....nu nuostabu Zuvialiok rolleyes.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 19:41)
ar pavyko nors kiek?

user posted image

Pavyko wub.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 20, 20:57)
Dar pora nuotraukyčių 4u.gif

user posted image
user posted image

Man baisiai kompozicija kliuna...Kam taip suvarai vaikus i kampa??? Bet as nesibaru cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 21, 00:04)
Getter, nekantriai laukiu tavo darbeliu  wub.gif
labai pavydziu (baltai) kad moki vaikucius fotografuot.. cia mano sunkiausia sritis  verysad.gif

Hmmm g.gif o kas butent sunku? Pagauti kadrą ar nuotaiką ar kaip?
Pabandysiu perkelt nuotraukas iš išoronio hard drive'o ir įkelsiu kelias kur fotkinau seniau su ''muiline'' taip sakant, bet bent jau sulauksiu kritikos pvz dėl kompozicijos ir pan unsure.gif
Atsakyti
na ir maratonus varot... nespeju nei komentuot, o ir perskaityt doh.gif
Šiandien darželyje karnavalus atlaikėm. Oi, teko man ten su fotiku palakstyt wink.gif Įtariu, bus daug nevykusių, nes kaip ir daugelis minėjo apšvietimo maža, vaikai laksto ir pan.

Džiaugiuosi, kad ND tema daugumai priimtina;)

Dar kartelį dėkui visiems už pagyrimus mano darbeliui 4u.gif
Dukra išprašė šiandienpat atspausdint jai tą foto A3 formatu. Jai mat didelės ant savo sienos prireikė wink.gif
Beje, klausėt kažkuri kas per apšvietimas buvo? O gi, žinot, visai paprastas - mūsų skylėtoji lempa. Štai turiu vieną fotkę, kur ji matosi:

user posted image

Ir dar norėjau pasiguost, kad niekaip negaunu mainų nuotraukos doh.gif O aš taip mirštu iš nekantrumo. biggrin.gif Tikiuosi, greitu metu sulauksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 12 21, 00:20)
Dukra išprašė šiandienpat atspausdint jai tą foto A3 formatu. Jai mat didelės ant savo sienos prireikė wink.gif

Verta ta nuotrauka kabeti ant vaiku kambario sienos drinks_cheers.gif Saunuole inc thumbup.gif

As irgi dar negaunu mainu nuotraukos, labai nekantrauju....bet suprantu, kad iki manes kelias ilgokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 12 20, 23:20)
Beje, klausėt kažkuri kas per apšvietimas buvo? O gi, žinot, visai paprastas - mūsų skylėtoji lempa.  Štai turiu vieną fotkę, kur ji matosi:

Ir dar norėjau pasiguost, kad niekaip negaunu mainų nuotraukos doh.gif  O aš taip mirštu iš nekantrumo.   biggrin.gif Tikiuosi, greitu metu sulauksiu wink.gif

liuks apšvietimas. Beveik užsimaniau tokios lembpos. Portretams 4u.gif

O dėl mainų nuotraukos tikrai sulauksi. Ir išvis tikiuosi visos ir visi sulauksit greitai. Manau vis tiek orientuotis reiktų į dvi savaites nuo išsiuntimo, jei ne Lietuvoje. Tai gal pasisakykit visi, kai išsiųsit darbus ir kas jau išsiuntė.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 20, 23:28)
As irgi dar negaunu mainu nuotraukos, labai nekantrauju....bet suprantu, kad iki manes kelias ilgokas biggrin.gif

tu turėk truputuką kantrybės 4u.gif Bet tikiuosi gausi iki naujų ir tu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 00:34
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 21, 01:08)
Kam taip suvarai vaikus i kampa??? Bet as nesibaru cia biggrin.gif

didis.gif laikausi auksinės kadravimo taisyklės didis.gif: nekomponuot objekto per vidurį flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 00:33)
tu turėk truputuką kantrybės  4u.gif Bet tikiuosi gausi iki naujų ir tu  4u.gif

Ta prasme- nekantrauju, nes labai idomu ax.gif Bet labai kantriai laukiu rolleyes.gif

O as savaja issiunciau...rasiau jau, praeita savaite...keliauja i Lietuva, tai gali trukti.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 21, 01:28)
Verta ta nuotrauka kabeti ant vaiku kambario sienos drinks_cheers.gif  Saunuole inc thumbup.gif

na iki tavęs tikrai tolokai wink.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 01:33)
liuks apšvietimas. Beveik užsimaniau tokios lembpos. Portretams  4u.gif

O dėl mainų nuotraukos tikrai sulauksi. Ir išvis tikiuosi visos ir visi sulauksit greitai. Manau vis tiek orientuotis reiktų į dvi savaites nuo išsiuntimo, jei ne Lietuvoje. Tai gal pasisakykit visi, kai išsiųsit darbus ir kas jau išsiuntė.

gal tokių lempų pvz., kokių rytietiškų prekių parduotuvėse rast būtų įmanoma? pas mus ji, tai iš mano tėvų namų parkeliavusi yra.

aš savo dovaną išsiunčiau mūsų susitikimo dieną. turbūt gruodžio 6 dieną? atsakymo dar negavau. gal dar nepasiekė? bet nelabai tikisi, jog taip gali būti g.gif

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 12 20, 23:42)
aš savo dovaną išsiunčiau  mūsų susitikimo dieną. turbūt gruodžio 6 dieną? atsakymo dar negavau. gal dar nepasiekė? bet nelabai tikisi, jog taip gali būti  g.gif

siuntei registruotą su atsakymu? ar atsakymo iš to, kam siuntei negavai? Šiaip tikrai turėjo jau gauti.

Ir dar dėl ND naujos temos norėjau paklausti. Švenčių akimirkos. Galima siųsti tiesiog švenčių akimirkas tarkim mieste, ar tik šventės mūsų namuose? Ir dar įdomu, ar tik pagautos akimirkos ar ir spec. surežisuotos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 00:52
Niu va kelios blush2.gif
Vienos dienos fotosesija lauke. Vaikai praktiškai nepozavo, aš juos ''gaudžiau'' biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dauguma iš jų apkarpytos (proto ribose), neatsimenu ką dar dariau, niu aišku apart paskutinės anos su sephia. Fotkinta su muiline tai labai nepeikit kokybės, nes jos ten nėra biggrin.gif
Atsakyti