Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ar pamenat buvau pacoj pradzioj idejus orchideja i orchideju tema kai visi jas fotografavot biggrin.gif

siandien paemiau ta pacia nuotrauka ir pabandziau padaryt meniskesne... blush2.gif
ar pavyko nors kiek?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 19:24)
na dar pora idedu is tos pacios serijos... seimos albumui ju bent noretusi, bet su tokia kokybe  verysad.gif
siose lyg siek tiek maziau triuksmo, bet vis tiek tokios kaip purvinos man jos...
PS cia tikrai nepadauginta.. o nustatymai atrodo visu vienodi..

user posted image

user posted image

Nematau jokio triukšmo g.gif , labai natūralios, kabai šiltos nuotraukos

O mes šiandien pasipuošėm eglutę blush2.gif ( vyras tokią kvepoančią, tieisiai iš miško parvežė)

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 20:41)
ar pamenat buvau pacoj pradzioj idejus orchideja i orchideju tema kai visi jas fotografavot  biggrin.gif

siandien paemiau ta pacia nuotrauka ir pabandziau padaryt meniskesne...  blush2.gif
ar pavyko nors kiek?

user posted image

Man atrodo, jog pavyko. Beje, oho kaip taviškė veši blink.gif .
Atsakyti
Zuvialia................. kokia serija................ einu pasigilinti, bet is pirmo zvilgsnio tai laaaabai........
Atsakyti
Zuvialia, aš žinau nuo ko turėjai gauti 4u.gif Tau pasakyti ar lauksim kol pats autorius prisijungs ir pasisakys? smile.gif
Atsakyti
vauga, jei nėra reikalo, tai kol nemoki, fotografuok viską JPG fine formatu ir bus ramu. su laiku ir noru pereisi ant NEF. iš karto nuo to pradėti gana sudėtinga. aš po šiai dienai turiu su NEF problemų. tačiau stengiuosi pereiti. pradžioje tikrai daug tikslingiau perkąsti visas fotoaparato sąvybes, nei sukti galvą dėl NEF formato. na nebent tie žmonės, kur persiųst turi foto, reikalauja NEF. bet šiaip geriau praktikuotis su JPG maksimalia kokybe, nei gaišti laiką ties nevertingais ir nekokybiškais NEF failais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 20, 19:38)
Siandien pas mus nykstuko diena.Butu smagu,jei uzkliutu ir nemegstantiems vaiku fotografiju.Aplink save apart sio mazojo neturiu nei vieno gyvo objekto.o vakare nebeber dekyngojo dienos apsvietimo.Taigis.Keliatas is musu nykstuko dienos.Mano mamiskom akim,tai visos dienos sesijos pagrindines nuotaikos siose... labai stengiausi kuo trumpiau... blush2.gif

man patiko dvi paskutinės. bet vaiko veidas pernelyg baltas, žiūrint mano akim g.gif
Atsakyti
Desiree,gal ir ytariu..kazkaip galvoju,kad gerai galvoju.Bet gal palaukim.Nors smalsumas nemenkas.

vvvv,labai patiko tavoji fotografija.Spalvos labai patiko.

Bite maja..aga..dabar pati matau.Kazkaip nubalinau.Nors lieciausi labai minimaliai.Alia vistiek muset ne y geraja puse...Aciu
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 20, 19:02)
Aha nemokama ir atlieka visas pagrindines funkcijas (karpymas, raudonų akių nuėmimas, kontrastas, spalvos) bei turi visokiu papildomų (šviesos, tonai, sharpen, sephia ir t.t.)  O kokia pati naudojiesi jei nepaslaptis  biggrin.gif  ?

praktiskai viska darau su Adobe Photoshop Lightroom mirksiukas.gif man jis labai patogus...labai greitai perpratau sia programa ax.gif

Siandien pas mus nykstuko diena.Butu smagu,jei uzkliutu ir nemegstantiems vaiku fotografiju.Aplink save apart sio mazojo neturiu nei vieno gyvo objekto.o vakare nebeber dekyngojo dienos apsvietimo.Taigis.Keliatas is musu nykstuko dienos.Mano mamiskom akim,tai visos dienos sesijos pagrindines nuotaikos siose... labai stengiausi kuo trumpiau... blush2.gif

patinka man tavo vaikio nuotraukos ax.gif
tokios tikroviskos, vaikiskos... rolleyes.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 19:41)
ar pamenat buvau pacoj pradzioj idejus orchideja i orchideju tema kai visi jas fotografavot  biggrin.gif

siandien paemiau ta pacia nuotrauka ir pabandziau padaryt meniskesne...  blush2.gif
ar pavyko nors kiek?

pavyko ax.gif
man patiko, kad ji lyg kaba ore rolleyes.gif cia turbut is virsaus fotografuota, kad nesimato kotelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 18:38)
man beje spinta irgi patiko ax.gif ten dryziai dryziuose - irgi idomiai atlikta, ypac paskutinis variantas mirksiukas.gif

smagu, kad patiko mirksiukas.gif

Siandien pas mus nykstuko diena.

o man visos labai patiko...
pirma tarsi ivadas knygai, be jos ne taip ziuretusi ir sekancios... albume irgi deciau kaip serijos pradzia ir dar pavadinima ant jos uzrasyciau biggrin.gif
antrojoj noretusi gal zvilgsniuko desiniau bei aplink daugiau, bet bendra vaizda ziurint man labai dailu.... tas vaiko sukurtas paveikslas... mamai turetu buti ypatingai miela foto wub.gif
trecioji smagiausia... tas judesys, kepuriuko forma... tokia nuotaikinga nuotaikinga... kliunu uz baliono, bet tebunie tai "eglutes papuosimas" biggrin.gif
paskutine.... tokiu zvilgsniu nebemoku vertint, nes dievinu juos...
zodziu visos primena shilka.... (shilkine foto kazkada pavadinau Desiree dryziuka tai va tavosios irgi turi to silko, kuri norisi paglostyti)...
zodziu PUIKI serija 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 20, 19:43)
vyras tokią kvepoančią, tieisiai iš miško parvežė)

kaip smagu... o mes siemet be gyvos eglutes jauciu liksim, o gal ir be jokios...
nes su vaiko apsisukimais jos tiesiog neliktu doh.gif
smagu, kad visi atnesa tos kaledines nuotaikos...
taciau Elina is tavo foto noreciau didesnio sufokusavimo i norima objekta.. pvz pirmoj man trukdo laidas, pasalines sakos... noretusi kazkokio svelnumo aplink..
ir siaip vabalas nemazas, o tu ji ispraudei per stipriai biggrin.gif

antrojoj is mergytes atemei erdve skristi... atiduok! biggrin.gif
na o trecioji tiesiog klasikine 4u.gif rasiteli gal pablurint.. ir siaip rutuli kisciau i antra plana, o sakas i pirma ax.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 20:37)
man patiko, kad ji lyg kaba ore rolleyes.gif cia turbut is virsaus fotografuota, kad nesimato kotelio ax.gif

kotelis nuklonuotas tongue.gif tokia minti ir turejau... pasimetusios ore biggrin.gif
pavadinimas butu arba "krentu" arba "vienas isejo is rikiuotes" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 20 gruodžio 2007 - 20:51
Dar pora nuotraukyčių 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
zuvialia, man thumbup.gif tavo nykstukas. Ir ypac gerai kaip serija ziurisi. jeigu ziureciau po viena, gal ir ieskociau, kur prie technines puses prikibt, bet visos kartu tokios kabinancios, kad kabinetis prie tos nelemtos technines puses net mintis nekyla rolleyes.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 20, 18:14)
gaziulka, kidygym'e šventėt  mirksiukas.gif

aha rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 21:49)

taciau Elina is tavo foto noreciau didesnio sufokusavimo i norima objekta..

doh.gif nu ką man daryt su tuo fokusu? Kame reikalas? doh.gif verysad.gif
Atsakyti