Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sviekutes ir sveikuciai
turi viena klausima. Visos fotkes, kurias padarau, yra formate "nef'. As prie visu ju nezadudirbt, man jas reikia tiesiog paissaugoti kompe ir nusiusti atitinkamiems zmonems ( pvz siadnieninio karnavalo dalyviu mamoms) . Taciau kol as ju nepakadruoju ar kai pkitaip nepastumdau, jos kompe neatsidaro verysad.gif .
KA DARYYYTTT??? doh.gif
padekit prasau, nes fotkiu daug - sutaupyciau laiko...
"Apdirbti' noresiu tik tas, kurios, mano manymu, bus idomesnes techniniu ir meniniu atzvilgiu.....
ai, lygtais supratau - turbut man reik turet PS? g.gif ar kokia dar kita programa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 20 gruodžio 2007 - 18:10
gaziulka, kidygym'e šventėt mirksiukas.gif

vvvvv, portretuko nuotaika superinė, kokybė, kaip pati pasakei, nelabai g.gif kame šakės. nelabai suprantu. ISO 400 neturėtų duoti tokių triukšmų. čia gal vyrai pasakys, man atrodo šaltyje triukšmai ir prie žemų ISO yra pastabesni dėl matricos fizikinių ypatybių..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 17:28)
Ar ten triuksmas ant veido? Labai smarkiai nuotrauka sviesinai? Ypac veida?

tik siek tiek sviesinau, bet triuksma ir ant originalo matau...
del to ir paklausiau, nes nelabai suprantu nuo ko g.gif juk kita kart reik zinot biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 17:33)
mano manymu dryzuota apima kur kas placiau nei vien pesciuju pereja ax.gif gaila, kad to neaptareme prasidejus namu darbams ax.gif

tikrai pritariu, kad daug placiau apima mirksiukas.gif
pati daznai i viska ziuriu daug placiau.... pirma foto pries akis buvo iskilus Califrnios girl medziai einantys eile.. ir sudarantys dryzius... kazkas man atrodo komentaruose tai jau rase, bet as ta pati pries tai buvau pagalvojus..
tikrai gamtoj galima labai daug rasti dryziu, originaliu, israiskingu ir nebutinai panasiu i pereja... gaila, kad neturejau progos iseiti paieskoti... o gal ir radus aplink namus nebuciau biggrin.gif teko panaudot spinta...
bet vis tiek dryzuota man labiausiai atspindi j/b, j/b, j/b biggrin.gif
ir svogunu mintis man patiko, tik pateikimas nelabai...

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 20, 17:33)
Na kakzkiek saltoka, bet kaip tu aprasei kad tokia zalia...tikrai taip lyg nera g.gif

Grazi nuotrauka, nezinojau kad tavo kai maciau anksciau biggrin.gif O taip gavosi, gal todel kad tiesiog toks oras buvo g.gif

del zalumos jau neberasysiu, matyt mano monitorius streikuoja...

ai ten ne i tema buvau imetus blush2.gif o kai imeciau supratau kad ne i tema biggrin.gif
vat ir nezinau ar fotografas kaltas ar aparatas ar oras del tokio kokybes g.gif jauciu fotografas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 20, 18:02)
"Apdirbti' noresiu tik tas, kurios, mano manymu, bus idomesnes techniniu ir meniniu atzvilgiu.....
ai, lygtais supratau - turbut man reik turet PS?  g.gif ar kokia dar kita programa?

PS (nelabai gera kokybė gaunas) arba kompakte prie fotiko yra Nikon Capture programėlė. jei neturi kompakto, galima parsisiųst bandomąją versiją 30čiai dienų iš interneto 4u.gif
geriausia nuotraukas fotografuot NEF + jgp basic formatu. pasižiūri ant jpg ar nuotrauka verta dėmesio, jei ne - ištrini abi, jei verta - redaguoji NEF kad gaut makismalią kokybę
Atsakyti
na dar pora idedu is tos pacios serijos... seimos albumui ju bent noretusi, bet su tokia kokybe verysad.gif
siose lyg siek tiek maziau triuksmo, bet vis tiek tokios kaip purvinos man jos...
PS cia tikrai nepadauginta.. o nustatymai atrodo visu vienodi..

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 20, 18:18)
PS (nelabai gera kokybė gaunas) arba kompakte prie fotiko yra Nikon Capture programėlė. jei neturi kompakto, galima parsisiųst bandomąją versiją 30čiai dienų iš interneto  4u.gif
geriausia nuotraukas fotografuot NEF + jgp basic formatu. pasižiūri ant jpg ar nuotrauka verta dėmesio, jei ne - ištrini abi, jei verta - redaguoji NEF kad gaut makismalią kokybę

labai labai aciu!!!! o redaguot imanoma kompe, ar ti kpaciam fotike?
Atsakyti
O ką jūs galvojat apie Picasa 2 programą nuotraukom tvarkyti? Aš ja naudojuosi dažniausiai, bet šiek tiek ir su PS dirbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 18:15)
del to ir paklausiau, nes nelabai suprantu nuo ko  g.gif juk kita kart reik zinot  biggrin.gif
tikrai pritariu, kad daug placiau apima  mirksiukas.gif
pati daznai i viska ziuriu daug placiau.... pirma foto pries akis buvo iskilus Califrnios girl medziai einantys eile.. ir sudarantys dryzius... kazkas man atrodo komentaruose tai jau rase, bet as ta pati pries tai buvau pagalvojus..
tikrai gamtoj galima labai daug rasti dryziu, originaliu, israiskingu ir nebutinai panasiu i pereja... gaila, kad neturejau progos iseiti paieskoti... o gal ir radus aplink namus nebuciau  biggrin.gif teko panaudot spinta...
bet vis tiek dryzuota man labiausiai atspindi j/b, j/b, j/b  biggrin.gif
ir svogunu mintis man patiko, tik pateikimas nelabai...

man beje spinta irgi patiko ax.gif ten dryziai dryziuose - irgi idomiai atlikta, ypac paskutinis variantas mirksiukas.gif bet nubalsavau vistiek uz tuos, kurie labiausiai netradiciniai blush2.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 20, 18:28)
O ką jūs galvojat apie Picasa 2 programą nuotraukom tvarkyti? Aš ja naudojuosi dažniausiai, bet šiek tiek ir su PS dirbu  ax.gif

nesu bandziusi bet kiek zinau ji regis nemokama, vadinasi nereik vogt biggrin.gif vadinkime daiktus ju tikraisiais vardais
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 20, 18:24)
labai labai aciu!!!! o redaguot imanoma kompe, ar ti kpaciam fotike?

tik kompe kiek žinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 18:38)
nesu bandziusi bet kiek zinau ji regis nemokama, vadinasi nereik vogt biggrin.gif vadinkime daiktus ju tikraisiais vardais

Aha nemokama ir atlieka visas pagrindines funkcijas (karpymas, raudonų akių nuėmimas, kontrastas, spalvos) bei turi visokiu papildomų (šviesos, tonai, sharpen, sephia ir t.t.) O kokia pati naudojiesi jei nepaslaptis biggrin.gif ?
Atsakyti
aciu, sansara, getter ir peppi 4u.gif
Atsakyti
Siandien pas mus nykstuko diena.Butu smagu,jei uzkliutu ir nemegstantiems vaiku fotografiju.Aplink save apart sio mazojo neturiu nei vieno gyvo objekto.o vakare nebeber dekyngojo dienos apsvietimo.Taigis.Keliatas is musu nykstuko dienos.Mano mamiskom akim,tai visos dienos sesijos pagrindines nuotaikos siose... labai stengiausi kuo trumpiau... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti