QUOTE(bite maja @ 2007 12 14, 11:02)
ta prasme? parodyk galėjo būt WB blogas, galėjo būti apšvietimas toks. sunku pasakyt nemačius.
po pietų gal įmesiu. su wb gali visko būti, nes šito aš visai miško nelietus, AWB pas mane. iš kitos pusės, kiek tą vietą esu fotkinus, visos iki vienos fotkės geltonos visada..
Elina, pažadėk, kad būsi "bloga mama" ir fotkinsi juos žalius.. Sveikit
QUOTE(Elina @ 2007 12 14, 11:07)
O mano mažė vėjaraupiais susirgo , aišku, ir berniukas užsikrės. Ot būsim fotogeniški
tik neleisk draskytis, ypač ant veido.. po to liksit visam gyvenimui fotogeniški .. tfu tfu tfu..
sayonara, parodyk
o mano portretų nieks nepažiūrėjo .. bet kuriuo atveju galiu pasakyt, kad fotostudijoj fotkinant, bent jau tokioj nedidelėj , kaip aš.. reiktų bent nuo 55 mm teleobjektyvo.. su mano 70 mm nėjo nufotografuot normaliai žmogau iki pusės .. o ir šiaip pamačiau daug klaidų.. tai nukastas pakaušis, tai smakras.. Ir su diafragma aiškiau pasidarė.. kažkur nuo 150 mm prašyte prašėsi nuotraukos bent kiek privertos diafragmos. su 2,8 ryškumo zona per siaura... bandysim kartot dar kartą bandymą studijoj, pažiūrėsim kas gausis tada
labs
likau suzaveta Cagirl nuotraukomis, man tai nerealiai ir taip uzsimaniau fotkinti, bet tas apsiniaukes dangus nieko nesigauna su tokiu pasvietimu...absoliutus s....
Bite uodegyte linksma,tik kazko truksta, ir ryskumo ir gal minties
viena idesiu...gal tas latoyiskas stilius, bet visas nuotraukas tenka jb gelbeti nes su spalvotom prie tokio apsvietimo isvis nekas
likau suzaveta Cagirl nuotraukomis, man tai nerealiai ir taip uzsimaniau fotkinti, bet tas apsiniaukes dangus nieko nesigauna su tokiu pasvietimu...absoliutus s....
Bite uodegyte linksma,tik kazko truksta, ir ryskumo ir gal minties
viena idesiu...gal tas latoyiskas stilius, bet visas nuotraukas tenka jb gelbeti nes su spalvotom prie tokio apsvietimo isvis nekas
QUOTE(westa @ 2007 12 14, 12:16)
o mano portretų nieks nepažiūrėjo ..
As paziurejau.
Siaip manau visai gerai su apsvietimu, bent jau man tai nekliuna niekas, aisku kas nores ras prie ko prisikaminti. As nenoriu
Bet, man kliuva tai kad nuotraukose tik veidukai ireminti. Noreciau kad bent jau iki puses mergaites butu nufotografuotos. Manau, kad pirma nuotrauka geriausia.
užtat aš šiandien su bendradarbiais išgelbėjau šikšnosparnį.
rado viena mergina tarp langų užlindusį, sukišo į kažkokią pirštinę ir lauke ant palangės padėjo. tas iš strioko užmigo žiemos miegu. mes jį tada įdėjom į dėžutę. aš paskambinau į jaunųjų gamtininkų centrą, gavau instrukcijas, kaip elgtis, suradom palėpę, ten jį tamsoje ir vėsumoje palikom iki pavasario, kol jis galės atsibusti ir skristi, kur norisi..
kadangi čia ne ta tema, kur "što vižu, to poju", tai gelbėjamojo nuotraukos nedėsiu
rado viena mergina tarp langų užlindusį, sukišo į kažkokią pirštinę ir lauke ant palangės padėjo. tas iš strioko užmigo žiemos miegu. mes jį tada įdėjom į dėžutę. aš paskambinau į jaunųjų gamtininkų centrą, gavau instrukcijas, kaip elgtis, suradom palėpę, ten jį tamsoje ir vėsumoje palikom iki pavasario, kol jis galės atsibusti ir skristi, kur norisi..
kadangi čia ne ta tema, kur "što vižu, to poju", tai gelbėjamojo nuotraukos nedėsiu
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 14, 12:17)
As paziurejau.
Siaip manau visai gerai su apsvietimu, bent jau man tai nekliuna niekas, aisku kas nores ras prie ko prisikaminti. As nenoriu
Bet, man kliuva tai kad nuotraukose tik veidukai ireminti. Noreciau kad bent jau iki puses mergaites butu nufotografuotos. Manau, kad pirma nuotrauka geriausia.
va ir man kliūva... parašiau, kad bėda .. tikiuos bus pamoka
QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 12:19)
o kur tie mergaičių portretai. Kažką kažkur pražiopsojau
Desiree, įdėjau nuorodą praeitam psl .
dar ne visus sudėjau portretus, RAW formatą nu labai ilgai skaito mano kompas šiaip dedu ten nekoreguotas foto, tik apkarpau kai kurias
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 14, 12:51)
užtat aš šiandien su bendradarbiais išgelbėjau šikšnosparnį.
sayonara, Tu šaunuole mūsų .. imk
QUOTE(Elina @ 2007 12 14, 11:07)
O mano mažė vėjaraupiais susirgo , aišku, ir berniukas užsikrės. Ot būsim fotogeniški
vargšiukė... pasipuošė, tsakant, Kalėdoms
Westa, peržiūrėjau tavo studijines, man visai fainos, tik pati parašei, o tas ir kliūna, kad vien tik galvos ypač patiko j/b mergytė
Latoya, modeliuko akys bet man daugokai grūdo