Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O mano mažė vėjaraupiais susirgo verysad.gif , aišku, ir berniukas užsikrės. Ot būsim fotogeniški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 14, 11:02)
ta prasme? parodyk  g.gif galėjo būt WB blogas, galėjo būti apšvietimas toks. sunku pasakyt nemačius.

po pietų gal įmesiu. su wb gali visko būti, nes šito aš visai miško nelietus, AWB pas mane. iš kitos pusės, kiek tą vietą esu fotkinus, visos iki vienos fotkės geltonos visada..

Elina, pažadėk, kad būsi "bloga mama" ir fotkinsi juos žalius..smile.gif Sveikit wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 gruodžio 2007 - 11:15
QUOTE(Elina @ 2007 12 14, 11:07)
O mano mažė vėjaraupiais susirgo verysad.gif , aišku, ir berniukas užsikrės. Ot būsim fotogeniški biggrin.gif

unsure.gif unsure.gif tik neleisk draskytis, ypač ant veido.. po to liksit visam gyvenimui fotogeniški .. tfu tfu tfu.. smile.gif

sayonara, parodyk cool.gif

o mano portretų nieks nepažiūrėjo unsure.gif unsure.gif .. bet kuriuo atveju galiu pasakyt, kad fotostudijoj fotkinant, bent jau tokioj nedidelėj , kaip aš.. reiktų bent nuo 55 mm teleobjektyvo.. su mano 70 mm nėjo nufotografuot normaliai žmogau iki pusės .. o ir šiaip pamačiau daug klaidų.. tai nukastas pakaušis, tai smakras.. Ir su diafragma aiškiau pasidarė.. kažkur nuo 150 mm prašyte prašėsi nuotraukos bent kiek privertos diafragmos. su 2,8 ryškumo zona per siaura... bandysim kartot dar kartą bandymą studijoj, pažiūrėsim kas gausis tada g.gif
Atsakyti
labs 4u.gif

likau suzaveta Cagirl nuotraukomis, man tai nerealiai wub.gif ir taip uzsimaniau fotkinti, bet tas apsiniaukes dangus doh.gif nieko nesigauna su tokiu pasvietimu...absoliutus s.... verysad.gif

Bite uodegyte linksma,tik kazko truksta, ir ryskumo ir gal minties g.gif

viena idesiu...gal tas latoyiskas stilius, bet visas nuotraukas tenka jb gelbeti nes su spalvotom prie tokio apsvietimo isvis nekas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 14 gruodžio 2007 - 11:57
QUOTE(westa @ 2007 12 14, 12:16)

o mano portretų nieks nepažiūrėjo  unsure.gif  unsure.gif ..

As paziurejau.
Siaip manau visai gerai su apsvietimu, bent jau man tai nekliuna niekas, aisku kas nores ras prie ko prisikaminti. As nenoriu smile.gif
Bet, man kliuva tai kad nuotraukose tik veidukai ireminti. Noreciau kad bent jau iki puses mergaites butu nufotografuotos. Manau, kad pirma nuotrauka geriausia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 14 gruodžio 2007 - 12:18
o kur tie mergaičių portretai. Kažką kažkur pražiopsojau
Atsakyti
užtat aš šiandien su bendradarbiais išgelbėjau šikšnosparnį.
rado viena mergina tarp langų užlindusį, sukišo į kažkokią pirštinę ir lauke ant palangės padėjo. tas iš strioko užmigo žiemos miegu. mes jį tada įdėjom į dėžutę. aš paskambinau į jaunųjų gamtininkų centrą, gavau instrukcijas, kaip elgtis, suradom palėpę, ten jį tamsoje ir vėsumoje palikom iki pavasario, kol jis galės atsibusti ir skristi, kur norisi..biggrin.gif
kadangi čia ne ta tema, kur "što vižu, to poju", tai gelbėjamojo nuotraukos nedėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 14, 12:17)
As paziurejau.
Siaip manau visai gerai su apsvietimu, bent jau man tai nekliuna niekas, aisku kas nores ras prie ko prisikaminti. As nenoriu smile.gif
Bet, man kliuva tai kad nuotraukose tik veidukai ireminti. Noreciau kad bent jau iki puses mergaites butu nufotografuotos. Manau, kad pirma nuotrauka geriausia.  4u.gif

va ir man kliūva... parašiau, kad bėda unsure.gif .. tikiuos bus pamoka unsure.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 12:19)
o kur tie mergaičių portretai. Kažką kažkur pražiopsojau

Desiree, įdėjau nuorodą praeitam psl .

dar ne visus sudėjau portretus, RAW formatą nu labai ilgai skaito mano kompas unsure.gif šiaip dedu ten nekoreguotas foto, tik apkarpau kai kurias
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 14, 12:51)
užtat aš šiandien su bendradarbiais išgelbėjau šikšnosparnį.
rado viena mergina tarp langų užlindusį, sukišo į kažkokią pirštinę ir lauke ant palangės padėjo. tas iš strioko užmigo žiemos miegu. mes jį tada įdėjom į dėžutę. aš paskambinau į jaunųjų gamtininkų centrą, gavau instrukcijas, kaip elgtis, suradom palėpę, ten jį tamsoje ir vėsumoje palikom iki pavasario, kol jis galės atsibusti ir skristi, kur norisi..biggrin.gif
kadangi čia ne ta tema, kur "što vižu, to poju", tai gelbėjamojo nuotraukos nedėsiu biggrin.gif

sayonara, Tu šaunuole mūsų .. imk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
patiko balerinos smile.gif
patiko C-girl pirmoji su atspindziu - simetriska smile.gif
buciau nepastebus to sokolado jei nepasakytum smile.gif

bite maja - uodegyte kul biggrin.gif bet dar pasibandyk visaip mirksiukas.gif

Westa...mano poziuriu gal kiek tamsokos...ale pati megstu tamsesnes bet matai svetimose kliuva o savose jau ne biggrin.gif
siaip kokybiskos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 14 gruodžio 2007 - 13:38
QUOTE(Elina @ 2007 12 14, 11:07)

sad.gif vargšiukė... pasipuošė, tsakant, Kalėdoms hihihi.gif

Westa, peržiūrėjau tavo studijines, man visai fainos, thumbup.gif tik pati parašei, o tas ir kliūna, kad vien tik galvos sad.gif ypač patiko j/b mergytė thumb_yello.gif

Latoya, modeliuko akys wub.gif bet man daugokai grūdo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 14 gruodžio 2007 - 13:25
ačiū už komentarus.. šiaip negalvojau, kad taip sunku studijoj dirbt ir dar su vaikais.. unsure.gif .. padariau kokius 200 foto, o geriausiu atveju gal 10 tokios gerulės ... pagarba dirbantiems fotostudijose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 14, 11:16)
o mano portretų nieks nepažiūrėjo  unsure.gif  unsure.gif ..
Žiūrėjom liezuvis.gif
Atsakyti