as cia sau labai ziemiska
1/250
f/4,5
ISO 400
parasiau nustatymus... gal parasytumet kodel kokybe foto man tokia suslubavus??
net ne fokusa kurio nerasta turiu omeny, o pacia foto faktura...
nezinau ar aiskiai paklausiau
nu keik skaitau apie diafragmas islaikymus iso ir pan nerandu to trumpiausio sasajos tasko....
Inc Šaunuolė Apšvieitmas labai įdomus praleidau tiek balsavimą, tiek dalyvavimą.. apsikiautus aš pastaruoju metu.. galvą suka man grįžimo į darbus reikalai, Kalėdos ir panašiai...
Vakar ir mano vyras prašneko apie blykstės poreikį, va ką daro tamsios dienos Visgi mintis prie SB-800 linksta, bandysim siųstis iš JAV, gal kas žino koks muitas? tiesa, dar norėjau paklausti, ar reikalingas laidas, jungiantis blykstę ir fotoaparatą (nuotoliniam valdymui), ar pakankamai gerai jungiasi per IR, ar kokią ten jungtį be laido? biški nesigaudau
Californios labai natūralios nuotraukytės - kaip ir visad, nepaisant, kad naudojama blykstė
Mylia, pasirinkimas tik tavo abu geri aparatai.. turiu Nikoną, tai patarsiu rinktis Nikoną, kaip ir Sillwio, nes jis man patinka
Tiesa, Sillwio, vis pamirštu pasakyt, nu super spalvas išgauni o ta su kibiriuku man labai labai patiko
Vakar ir mano vyras prašneko apie blykstės poreikį, va ką daro tamsios dienos Visgi mintis prie SB-800 linksta, bandysim siųstis iš JAV, gal kas žino koks muitas? tiesa, dar norėjau paklausti, ar reikalingas laidas, jungiantis blykstę ir fotoaparatą (nuotoliniam valdymui), ar pakankamai gerai jungiasi per IR, ar kokią ten jungtį be laido? biški nesigaudau
Californios labai natūralios nuotraukytės - kaip ir visad, nepaisant, kad naudojama blykstė
Mylia, pasirinkimas tik tavo abu geri aparatai.. turiu Nikoną, tai patarsiu rinktis Nikoną, kaip ir Sillwio, nes jis man patinka
Tiesa, Sillwio, vis pamirštu pasakyt, nu super spalvas išgauni o ta su kibiriuku man labai labai patiko
Desiree, uf net lengviau paliko suspėjai gaut kaip ir buvau suplanavus - prieš Kalėdas smagu, kad patiko
tiesa sakant, norėjau siųst visai kitą nuotrauką - iš serijos su rūkais. norėjau dar ir gražius žodžius parašyt, bet prikleckinau dvi nuotraukas tai liko ta snieguota serija. tik trečią kartą jau nebesiryžau rašyt ant nuotraukos
tiesa sakant, norėjau siųst visai kitą nuotrauką - iš serijos su rūkais. norėjau dar ir gražius žodžius parašyt, bet prikleckinau dvi nuotraukas tai liko ta snieguota serija. tik trečią kartą jau nebesiryžau rašyt ant nuotraukos
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 12:54)
Labas Junkis drasiai.
Ka turi omeny - univrsalios? Didelio zoom'o? Ziurek sigma 18-200 OS. Kaip universalus visai neblogas stiklas +turi optini stabilizatoriu. Kita alternatyva Tamron 18-250. Zoom'as didesnis, bet nera stabilizatoriaus.
Ka turi omeny - univrsalios? Didelio zoom'o? Ziurek sigma 18-200 OS. Kaip universalus visai neblogas stiklas +turi optini stabilizatoriu. Kita alternatyva Tamron 18-250. Zoom'as didesnis, bet nera stabilizatoriaus.
Ačiū už atsakymą Nusipirkau Sigma 18-125 pardavėjas patarė imt pradžiai šitą sakė dengia visus pagrindus kaip man pradžioj užteks vėliau pasimokius galima bus dairytis visokių kitokių
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 20, 15:31)
Getter,kazkaip nelabai supratau klausima.Cia turejai minty klausima apie objektyvus?
O, miela tave čia sutikti Nius sillwio jau kaip ir atsakė ir aš jau ją turiu.
Ale juokinga, parduotuvėj pamaigiau du fotikus (iš kurių išsirinkt turėjau) ir nusipirkau linzes ir tašiuką, o fotiko ne Pardavėjas taip keistai pažėjo - sakau fotiką Kalėdų senis neš, man tik išsirinkt reikėjo
OOOO!!Ka tik pastininkas atnese voka!! Super!Labai geras pasirinkimas ir linksmuoliski krumeliai aplink upeliuka super.
O nuo ko gavau?Is vardo geda,bet nepazinau...
Aciu aciu aciu
tikrai labai dziaugiuosi ir nekantrauju suzinot nuo ko gavau dovanele...
O nuo ko gavau?Is vardo geda,bet nepazinau...
Aciu aciu aciu
tikrai labai dziaugiuosi ir nekantrauju suzinot nuo ko gavau dovanele...
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 16:29)
Kazko neperskaitei iki galo Va cia gana trumpai ir labai aiskiai aprasyta http://www.kenrockwe...n/ittlslave.htm
dėkui labai
Eisiu bandyti.
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 20, 16:34)
OOOO!!Ka tik pastininkas atnese voka!! Super!Labai geras pasirinkimas ir linksmuoliski krumeliai aplink upeliuka super.
kaip tau smagu
kada gi aš pagaliau gausiu
QUOTE(bite maja @ 2007 12 20, 17:44)
Ir aš aš tai matyt gausiu, kai pati išsiųsiu siaubas siaubas kaip man gėda eisiu pro rėminimo įstaigos šoną ir patikrinsiu, gal jau bus pakietinta...
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 16:01)
as cia sau labai ziemiska
1/250
f/4,5
ISO 400
nu keik skaitau apie diafragmas islaikymus iso ir pan nerandu to trumpiausio sasajos tasko....
1/250
f/4,5
ISO 400
Ar ten triuksmas ant veido? Labai smarkiai nuotrauka sviesinai? Ypac veida?
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 20, 16:16)
Aciu, Pupeliuk
QUOTE(Getter @ 2007 12 20, 16:26)
Ačiū už atsakymą Nusipirkau Sigma 18-125 pardavėjas patarė imt pradžiai šitą sakė dengia visus pagrindus kaip man pradžioj užteks vėliau pasimokius galima bus dairytis visokių kitokių
Sveikinu Lauksim nuotrauku
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 20, 10:12)
Californiagirl, o barei Elina Bet geri bandymai. Geltonas atspalvis atsiranda, kai per tamsu buna. Mano patarimai, fotografuojant namuose, kur patalpos nera labai dideles, blykste lkreipti i lubas (arba bent jau 45 laipsniu kampu), sumazinti jos galinguma iki -1 (arba -2/3). As dar turiu difuzoriu uzsidejus. O su didelemis patalpomis ir renginiais man BEDA. Todel ir as laukiu patarimu.
Pati fotografuoju ir tokiau A rezimu, nors daznai nusistatau ir S rezima (nes mano blykstes trumpiausias sinchronizacijos laikas 1/60,- taip ja apgaunu
Pati fotografuoju ir tokiau A rezimu, nors daznai nusistatau ir S rezima (nes mano blykstes trumpiausias sinchronizacijos laikas 1/60,- taip ja apgaunu
Oi Uzuolaida, kazka maisai Elinos niekada nebariau, o tuo labaiu del blykses naudojimo...kaip tik gyriau. Tik del kai kuriu nuotrauku kokybes, esu klaususi ka su jom daro......Kodel tau jau ne pirmas kartas pasirodo, kad as kazka vis baru... negi tokia pikta atrodau?
Dekui uz pasiddalinima info. Difuzorio neturiu, bet galima isigyti...
Pas mane kazkoks tai "panel" uzssitraukia and flash...Gal Wyshniukas zinos kam jis reikalingas?
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 11:43)
Man viskas gerai. Nezinau kaip canon, taigi negaliu duot garantuotu patarimu, bet pastebejau, kad nikon wb nuvaziuoja jei fotografuoju fill flash. Jei renkuosi normalu ttl, wb taisyti nereikia.
As irig rinkausi normalu ttl, t.y. flash auto buvau nustacius ir viskas
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 12:06)
Na kakzkiek saltoka, bet kaip tu aprasei kad tokia zalia...tikrai taip lyg nera
Dekui uz komentarus, kaip visada saunus. Cia mano bandymo nuotraukytes, todel daugiau nei apie blico sekmes/nesekmes nelabai ir tikejausi isgirsti Bet malonu, aciu
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 16:01)
Grazi nuotrauka, nezinojau kad tavo kai maciau anksciau O taip gavosi, gal todel kad tiesiog toks oras buvo
inc, sveikinimai Saunuole Sauni nauja tema Na gal ir as pagaliau nustosiu tingeti ir sudalyvausiu
QUOTE(inc @ 2007 12 20, 11:59)
taip taip....o manieji vaikai, tai mano dukra bei vyras
linkejimai jiems abiems
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 12:06)
man tai dryzuota visada labiausiai asocijuojasi su j/b...
pesciuju pereja geriausias pavyzdys.. arba zebras
bet as pati buvau nufotografavus kriaukle su dryziais, bet po to pagalvojau, kad neuztenka vien liniju, norisi ir spalvos kontrasto daugiau...
pesciuju pereja geriausias pavyzdys.. arba zebras
bet as pati buvau nufotografavus kriaukle su dryziais, bet po to pagalvojau, kad neuztenka vien liniju, norisi ir spalvos kontrasto daugiau...
mano manymu dryzuota apima kur kas placiau nei vien pesciuju pereja gaila, kad to neaptareme prasidejus namu darbams
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 20, 15:41)
as vakar savo vaiko svente irgi fotkinau, jeigu idomu cia daugiau foto - vaikai
siaip salygos, mano galva, sudetingiau nebuna.
siaip salygos, mano galva, sudetingiau nebuna.
pritariu
labai jauki svente pas jus buvo