Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

as cia sau labai ziemiska blush2.gif

user posted image

1/250
f/4,5
ISO 400

parasiau nustatymus... gal parasytumet kodel kokybe foto man tokia suslubavus??
net ne fokusa kurio nerasta turiu omeny, o pacia foto faktura...
nezinau ar aiskiai paklausiau blush2.gif
nu keik skaitau apie diafragmas islaikymus iso ir pan nerandu to trumpiausio sasajos tasko....

Atsakyti
skubu, tai nepykit, kad nuotraukų nepakomentuosiu. Norėjau tik pasidžiaugti, kad ir aš jau turiu mainų nuotrauką 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai labai ačiū Bitei Majai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man labai labai patiko nuotraukos iš tos serijos. O turėsiu net dvi 4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū ačiū ačiū
Atsakyti
Inc 4u.gif Šaunuolė 4u.gif Apšvieitmas labai įdomus thumbup.gif praleidau tiek balsavimą, tiek dalyvavimą.. apsikiautus aš pastaruoju metu.. galvą suka man grįžimo į darbus reikalai, Kalėdos ir panašiai...

Vakar ir mano vyras prašneko apie blykstės poreikį, va ką daro tamsios dienos unsure.gif Visgi mintis prie SB-800 linksta, bandysim siųstis iš JAV, gal kas žino koks muitas? tiesa, dar norėjau paklausti, ar reikalingas laidas, jungiantis blykstę ir fotoaparatą (nuotoliniam valdymui), ar pakankamai gerai jungiasi per IR, ar kokią ten jungtį be laido? biški nesigaudau blush2.gif

Californios labai natūralios nuotraukytės - kaip ir visad, nepaisant, kad naudojama blykstė 4u.gif

Mylia, pasirinkimas tik tavo 4u.gif abu geri aparatai.. turiu Nikoną, tai patarsiu rinktis Nikoną, kaip ir Sillwio, nes jis man patinka biggrin.gif

Tiesa, Sillwio, vis pamirštu pasakyt, nu super spalvas išgauni thumbup.gif o ta su kibiriuku man labai labai patiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Desiree, uf net lengviau paliko biggrin.gif suspėjai gaut kaip ir buvau suplanavus - prieš Kalėdas thumbup.gif smagu, kad patiko mirksiukas.gif
tiesa sakant, norėjau siųst visai kitą nuotrauką - iš serijos su rūkais. norėjau dar ir gražius žodžius parašyt, bet prikleckinau dvi nuotraukas blink.gif doh.gif tai liko ta snieguota serija. tik trečią kartą jau nebesiryžau rašyt ant nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 12:54)
Labas  4u.gif Junkis drasiai.
Ka turi omeny - univrsalios? Didelio zoom'o? Ziurek sigma 18-200 OS. Kaip universalus visai neblogas stiklas +turi optini stabilizatoriu. Kita alternatyva Tamron 18-250. Zoom'as didesnis, bet nera stabilizatoriaus.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Nusipirkau Sigma 18-125 pardavėjas patarė imt pradžiai šitą ax.gif sakė dengia visus pagrindus rolleyes.gif kaip man pradžioj užteks doh.gif vėliau pasimokius galima bus dairytis visokių kitokių biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 12 20, 15:31)
Getter,kazkaip nelabai supratau klausima.Cia turejai minty klausima apie objektyvus?

O, miela tave čia sutikti wub.gif Nius sillwio jau kaip ir atsakė ir aš jau ją turiu.

Ale juokinga, parduotuvėj pamaigiau du fotikus (iš kurių išsirinkt turėjau) ir nusipirkau linzes ir tašiuką, o fotiko ne lotuliukas.gif Pardavėjas taip keistai pažėjo unsure.gif - sakau fotiką Kalėdų senis neš, man tik išsirinkt reikėjo hihihi.gif
Atsakyti
OOOO!!Ka tik pastininkas atnese voka!! Super!Labai geras pasirinkimas ir linksmuoliski krumeliai aplink upeliuka super.

O nuo ko gavau?Is vardo geda,bet nepazinau... blush2.gif

Aciu aciu aciu wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tikrai labai dziaugiuosi ir nekantrauju suzinot nuo ko gavau dovanele... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 20 gruodžio 2007 - 16:38
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 16:29)
Kazko neperskaitei iki galo smile.gif Va cia gana trumpai ir labai aiskiai aprasyta http://www.kenrockwe...n/ittlslave.htm

dėkui labai bigsmile.gif
Eisiu bandyti.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 20, 16:34)
OOOO!!Ka tik pastininkas atnese voka!! Super!Labai geras pasirinkimas ir linksmuoliski krumeliai aplink upeliuka super.

kaip tau smagu thumbup.gif biggrin.gif
kada gi aš pagaliau gausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 20, 17:44)
kaip tau smagu  thumbup.gif  biggrin.gif
kada gi aš pagaliau gausiu g.gif

Ir aš g.gif aš tai matyt gausiu, kai pati išsiųsiu doh.gif siaubas siaubas kaip man gėda blush2.gif eisiu pro rėminimo įstaigos šoną ir patikrinsiu, gal jau bus pakietinta...
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 16:01)
as cia sau labai ziemiska  blush2.gif

1/250
f/4,5
ISO 400

parasiau nustatymus... gal parasytumet kodel kokybe foto man tokia suslubavus??
net ne fokusa kurio nerasta turiu omeny, o pacia foto faktura...
nezinau ar aiskiai paklausiau  blush2.gif
nu keik skaitau apie diafragmas islaikymus iso ir pan nerandu to trumpiausio sasajos tasko....

Ar ten triuksmas ant veido? Labai smarkiai nuotrauka sviesinai? Ypac veida?

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 20, 16:16)
Tiesa, Sillwio, vis pamirštu pasakyt, nu super spalvas išgauni thumbup.gif o ta su kibiriuku man labai labai patiko 4u.gif  4u.gif

Aciu, Pupeliuk smile.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 20, 16:26)
Ačiū už atsakymą  4u.gif  Nusipirkau Sigma 18-125 pardavėjas patarė imt pradžiai šitą  ax.gif  sakė dengia visus pagrindus  rolleyes.gif  kaip man pradžioj užteks doh.gif  vėliau pasimokius galima bus dairytis visokių kitokių  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif Lauksim nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 20, 10:12)
Californiagirl, o barei Elina biggrin.gif  Bet geri bandymai. Geltonas atspalvis atsiranda, kai per tamsu buna. Mano patarimai, fotografuojant namuose, kur patalpos nera labai dideles, blykste lkreipti i lubas (arba bent jau 45 laipsniu kampu), sumazinti jos galinguma iki -1 (arba -2/3). As dar turiu difuzoriu uzsidejus. O su didelemis patalpomis ir renginiais man BEDA. Todel ir as laukiu patarimu.
Pati fotografuoju ir tokiau A rezimu, nors daznai nusistatau ir S rezima (nes mano blykstes trumpiausias sinchronizacijos laikas 1/60,- taip ja apgaunu smile.gif

Oi Uzuolaida, kazka maisai blink.gif Elinos niekada nebariau, o tuo labaiu del blykses naudojimo...kaip tik gyriau. Tik del kai kuriu nuotrauku kokybes, esu klaususi ka su jom daro......Kodel tau jau ne pirmas kartas pasirodo, kad as kazka vis baru... unsure.gif negi tokia pikta atrodau? biggrin.gif

Dekui uz pasiddalinima info. Difuzorio neturiu, bet galima isigyti...

Pas mane kazkoks tai "panel" uzssitraukia and flash...Gal Wyshniukas zinos kam jis reikalingas?

QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 11:43)
Man viskas gerai. Nezinau kaip canon, taigi negaliu duot garantuotu patarimu, bet pastebejau, kad nikon wb nuvaziuoja jei fotografuoju fill flash. Jei renkuosi normalu ttl, wb taisyti nereikia.

As irig rinkausi normalu ttl, t.y. flash auto buvau nustacius ir viskas

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 12:06)
antra be galo zalia... vel tas prakeiktas mano monitorius...

Na kakzkiek saltoka, bet kaip tu aprasei kad tokia zalia...tikrai taip lyg nera g.gif
Dekui uz komentarus, kaip visada saunus. Cia mano bandymo nuotraukytes, todel daugiau nei apie blico sekmes/nesekmes nelabai ir tikejausi isgirsti biggrin.gif Bet malonu, aciu 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 16:01)
as cia sau labai ziemiska  blush2.gif

user posted image

Grazi nuotrauka, nezinojau kad tavo kai maciau anksciau biggrin.gif O taip gavosi, gal todel kad tiesiog toks oras buvo g.gif

inc, sveikinimai thumbup.gif Saunuole thumbup.gif Sauni nauja tema 4u.gif Na gal ir as pagaliau nustosiu tingeti ir sudalyvausiu
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 12 20, 11:59)
taip taip....o manieji vaikai, tai mano dukra bei vyras  biggrin.gif mirksiukas.gif

linkejimai jiems abiems biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 12:06)
man tai dryzuota visada labiausiai asocijuojasi su j/b...
pesciuju pereja geriausias pavyzdys.. arba zebras  biggrin.gif

bet as pati buvau nufotografavus kriaukle su dryziais, bet po to pagalvojau, kad neuztenka vien liniju, norisi ir spalvos kontrasto daugiau...

mano manymu dryzuota apima kur kas placiau nei vien pesciuju pereja ax.gif gaila, kad to neaptareme prasidejus namu darbams ax.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 20, 15:41)
as vakar savo vaiko svente irgi fotkinau, jeigu idomu cia daugiau foto - vaikai
siaip salygos, mano galva, sudetingiau nebuna.

pritariu biggrin.gif
labai jauki svente pas jus buvo ax.gif
Atsakyti