Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o mums vakar su mažiu buvo pirmoji eglutė darželyje.. foto peržiūrėjau .. nieko gero verysad.gif verysad.gif .. visos rūžavos kažkokios, neryškios verysad.gif nesusitvarkiau verysad.gif verysad.gif

user posted image

kaip tik šiandien ir dičkės eglė unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 gruodžio 2007 - 12:51
westa 4u.gif su PS auto color ir auto levels blush2.gif pasistengus ir dar geriau galima išspausti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 20, 12:23)
Sveikutės  4u.gif 
Žadu jungtis prie jūsų, tik kolkas vyksta fotoaparato paieškos.
Gal galit pasakyt kokios yra universalios linzės? Sigmos pvz.
Ačiukas  4u.gif

Labas 4u.gif Junkis drasiai.
Ka turi omeny - univrsalios? Didelio zoom'o? Ziurek sigma 18-200 OS. Kaip universalus visai neblogas stiklas +turi optini stabilizatoriu. Kita alternatyva Tamron 18-250. Zoom'as didesnis, bet nera stabilizatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 20, 12:54)
westa  4u.gif su PS auto color ir auto levels  blush2.gif pasistengus ir dar geriau galima išspausti  mirksiukas.gif
user posted image

ačiū, Sansara.. dar grybauju aš PS unsure.gif .. bandau analizuot, ką ne taip dariau.. faktas - nenusistačiau WB , reikėjo įsijungt blizą g.gif dar užkeltas ISO mano akimis g.gif .. bet atsidarius pilnai diafragmą ryškumo zona nugrybaudavo, o pridarius ilgėjo išlaikymas.. tada, tokiu atveju be šansų vaikus judinčius nufotografuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 gruodžio 2007 - 13:00
QUOTE(Sansara @ 2007 12 20, 12:54)
westa  4u.gif su PS auto color ir auto levels  blush2.gif pasistengus ir dar geriau galima išspausti  mirksiukas.gif

tik zaluma reik kazkaip paslept, nes dabar plaukai, kelnes.. viskas zalia...
bent jau pas mane lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
žalia.. raudona.. aišku kalėdinės spalvos, bet ...
Desireeeee, pasidalink kokią amuniciją nešies, kai užduotį kalėdinę pildysi smile.gif .. gal kas nors gali pasidalint patirtim į ką atkreipt dėmesį fotografuojant tokiose patalpose ... unsure.gif unsure.gif
ir šiandien vienodai kaip atrodysiu, bet nusivilksiu štatyvą unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 gruodžio 2007 - 13:08
Sveikinu ND laimėtoją 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nedalyvavau ND, nes neradau tinkamo darbo, bet ko kaišiot nebesinoti smile.gif
California
, nu man tai nuostabūs tavo bandymai su nauja blykste. g.gif

Westa
, neškis trikojį būtinai ir nė kiek nekompleksuok. Juk čia tavo vaiko šventė, tegu kiti fotkina su muilinukėm, su kuo turi, o tu juk gali GERAI nufotkinti 4u.gif ( parašyk man pas ką į kursus eini)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 20 gruodžio 2007 - 13:13
QUOTE(sillwio @ 2007 12 20, 12:43)
Man viskas gerai. Nezinau kaip canon, taigi negaliu duot garantuotu patarimu, bet pastebejau, kad nikon wb nuvaziuoja jei fotografuoju fill flash. Jei renkuosi normalu ttl, wb taisyti nereikia.
Kai fotografuoju is toli, nuimu difuzoriu ir kalu tiesiai (ne nuo lubu). Kai atstumas didelis, sviesa pakankamai neblogai issiklaido.
Kad trumpiausia 1/60 netikiu. Negali buti. Pamegink islaikymo prioriteta ir pamatysi, kad tikrai trumpiau. Pas mane nikon d50 sinchronizuojasi prie 1/500s.
Sveikinu!
Neturejau laiko nei pakomentuot, nei prabalsuot, bet ta butinai padarysiu. Geriau veliau, negu niekad.
Pritariu.

Is toli fotografuojant lubos nepades. Tai ir as kalu tiesiai. Na bet man nuotraukos nepatinka. O gal as per daug is saves noriu, nes vyrui atrodo viskas ok.

Westa, be blykstes nelabai apsieisi. Vaiku renginius jau fotografavau kokius 3. Kaip jau kazkur rasiau, reikia placios ryskumo zonos=uzdaryti diafragma=dideja islaikymas=judantys vaikai i dvasias pavirsta smile.gif Zinok, cia ir statyvas nelabai pades. Vakar vakare fotografavau savo vaiki prie egles. Nuo statyvo. Egle ryski, o vaikas lotuliukas.gif Tai manasis patarimas,- nebijok blykstes. Tai geriau negu isvi jokiu nuotrauku.

Inc 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 20 gruodžio 2007 - 13:31
Inc, didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif tu tikra saunuole, tavo darbelis patiko labiausiai smile.gif saunu, kad daugumos nuomones del jo sutapo smile.gif Ir vis gi isduokpaslapti kokiu budu padarei toki apsvietima? bigsmile.gif

Matau, kad kalbat apie blysktes... Ir as isigijau jau kuris laikas, ir taip pat nelabai susitvarkau, o ir meniu blykstes doh.gif durniau nebuna..... Jauciu prireiks nemazai laiko kol ja perkasiu.

Sillwio, tu irgi turi blykste, idomu kokia. Pas mane SB 800. Turiu pora klausimu apie ja..... Tai nezinau ar klausti, ar galesi atsakyti.... smile.gif
na jei ka tai surasysiu klausimukus...
1. instrukcijoj rasoma, kad maziausias iso gali buti net 3. Bet, jeigu uzsidedu blykste ant fotiko, ji is karto soka ant 100. ta prasme, kai blykste su fotiku kartu maziausias iso - 100. Padidinti galiu, o idomu ar pamazinti irgi galima. Nes pasetbejau, kadd nuemus blyskte nuo fotiko galiu kuo lengviausiai ISO sumazinti iki 3.
2. Ar blykstes galingumas tai ir yra iso? reguliuoji iso ir reguliuojasi galingumas? (sorry jei visiskai nusisneku, instrukcija tik siandien parkeliaus blush2.gif ).

yra ir dar kokie 300 klausimu bet geriau meginsiu studijuoti instrukcija....

taigi Californija girl, Elina ir visi kiti kurie turi blysktes wink.gif vienykimes ir iveikim jas pagaliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 20, 14:07)
Desireeeee, pasidalink kokią amuniciją nešies, kai užduotį kalėdinę pildysi  smile.gif .. gal kas nors gali pasidalint patirtim į ką atkreipt dėmesį fotografuojant tokiose patalpose ...  unsure.gif  unsure.gif
ir šiandien vienodai kaip atrodysiu, bet nusivilksiu štatyvą  unsure.gif  unsure.gif

ir man idomu smile.gif

as siandien irgi fotografavau renginuka kaledini, tai blysktes nustatymas i lubas visiskai nepadejo, nuotraukos buvo tamsios. O i prieki net nesusimasciau jos nukreipti doh.gif
reikia patirties su ta blyskte, arba kad taipkas akis i aki viska isaiskintu

Sillwio, turiu dar klausimeli... blush2.gif Ar glai buti, kad su blykste trumpiausias islaikymas tik 0/200s?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 20 gruodžio 2007 - 14:12
QUOTE(westa @ 2007 12 20, 12:07)
Desireeeee, pasidalink kokią amuniciją nešies, kai užduotį kalėdinę pildysi  smile.gif .. gal kas nors gali pasidalint patirtim į ką atkreipt dėmesį fotografuojant tokiose patalpose ...  unsure.gif  unsure.gif
ir šiandien vienodai kaip atrodysiu, bet nusivilksiu štatyvą  unsure.gif  unsure.gif

kažką maišot. renginukų nefotografuoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif ten Bitutė atsakinga buvo už šventės fotografavimą
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 14:03)
tik zaluma reik kazkaip paslept, nes dabar plaukai, kelnes.. viskas zalia...
bent jau pas mane  lotuliukas.gif  doh.gif

Pas mane ne zalia.

Desiree, tai ar gavai leidima parodyti nuotraukas ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 20 gruodžio 2007 - 14:41
QUOTE(Desiree @ 2007 12 20, 14:21)
kažką maišot. renginukų nefotografuoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif ten Bitutė atsakinga buvo už šventės fotografavimą

gali būti mastau.gif .. matyt kažką ne taip suskaičiau.. nu bet kokiu atveju patarimai vis tiek būtų naudingi.. visų smile.gif
Atsakyti