Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(inc @ 2007 12 20, 10:23)
laba laba, visiems!

na tai atėjau prisipažint wink.gif ...tai mūsų "asiliukas" su draugais prie arbačikės tūsinasi su draugais:)

Didelis dėkui jums visiems už tokį netikėtą įvertinimą.  4u.gif  4u.gif

labai labai wink.gif 4u.gif sveikinuuuu smile.gif
Atsakyti
na tai atėjau prisipažint wink.gif ...tai mūsų "asiliukas" su draugais prie arbačikės tūsinasi su draugais:)

sveikinimai 4u.gif labai nuotaikingas darbas biggrin.gif
Atsakyti
Inc, dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kalėdinis autoportretas hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 12 20, 10:55)
Kalėdinis autoportretas hihihi.gif

nu visai idomiai biggrin.gif netradiciskai mirksiukas.gif

tai gal pasibaigus namu darbams padiskutuojame kaip placiai/siaurai mes suvokiame dryzius mirksiukas.gif tiesa pasakius tikejausi daugiau darbu, kuriuose dryziai butu "atrasti" gamtoje, aplinkoje...
manieji tai svogunai bet atrodo ir taip daugumai buvo aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 12:19)
....
manieji tai svogunai bet atrodo ir taip daugumai buvo aisku smile.gif

ach štai kas "svogūnų" autorius. biggrin.gif 4u.gif kad tu žinotum kaip maniškiai buvo patenkiti tokiu tavo atradimu thumbup.gif

klausykit, bet dabar jau temą reikia pasakyt, ane? šiaip, manau, reiktų apie šventes ką nors, vis dėl to bus daug fotografavimo g.gif

man labai patiko, berods, Pupeliuko reportažas apie pasiruošimą šventėms wink.gif ką jūs į tai, kad tema būtų "šventinės akimirkos", a?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 20, 07:57)
O as gavau blykse ir kankinuosi doh.gif  Idesiu kelias nuotraukas butent paziuret kas man su isorine blykse gaunas....nelengva nelengva, knopkyciu kruva ir nieko nesuprantu kas daros blink.gif  Blykse nustatau ant auto, o pati fotografuoju Manual, nes netgi Av(diafragmos prioritetu) fotografuojant gaunasi absoliuti nesamone g.gif Ir visada turiu ukreipti i lubas, kitaip irgi seseliuota nesamone gaunas g.gif
Cia apsiniaukusios dienos sviesoj(t.y. be jokiu vakariniu lempu)...Nuotrauka tokia, kur vaika koki prigavau[color=yellow](..netgi ne seimos albumui, tik blykses bandymai

Man viskas gerai. Nezinau kaip canon, taigi negaliu duot garantuotu patarimu, bet pastebejau, kad nikon wb nuvaziuoja jei fotografuoju fill flash. Jei renkuosi normalu ttl, wb taisyti nereikia.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 20, 10:12)
Labas rytas 4u.gif
Californiagirl, o barei Elina biggrin.gif  Bet geri bandymai. Geltonas atspalvis atsiranda, kai per tamsu buna. Mano patarimai, fotografuojant namuose, kur patalpos nera labai dideles, blykste lkreipti i lubas (arba bent jau 45 laipsniu kampu), sumazinti jos galinguma iki -1 (arba -2/3). As dar turiu difuzoriu uzsidejus. O su didelemis patalpomis ir renginiais man BEDA. Todel ir as laukiu patarimu.
Pati fotografuoju ir tokiau A rezimu, nors daznai nusistatau ir S rezima (nes mano blykstes trumpiausias sinchronizacijos laikas 1/60,- taip ja apgaunu smile.gif

Kai fotografuoju is toli, nuimu difuzoriu ir kalu tiesiai (ne nuo lubu). Kai atstumas didelis, sviesa pakankamai neblogai issiklaido.
Kad trumpiausia 1/60 netikiu. Negali buti. Pamegink islaikymo prioriteta ir pamatysi, kad tikrai trumpiau. Pas mane nikon d50 sinchronizuojasi prie 1/500s.

laba laba, visiems!
Didelis dėkui jums visiems už tokį netikėtą įvertinimą.  4u.gif  4u.gif

Sveikinu!
Neturejau laiko nei pakomentuot, nei prabalsuot, bet ta butinai padarysiu. Geriau veliau, negu niekad.

QUOTE(inc @ 2007 12 20, 11:37)
ką jūs į tai, kad tema būtų "šventinės akimirkos", a?

Pritariu.
Atsakyti
ach štai kas "svogūnų" autorius. biggrin.gif  4u.gif kad tu žinotum kaip maniškiai buvo patenkiti tokiu tavo atradimu  thumbup.gif

klausykit, bet dabar  jau temą reikia pasakyt, ane? šiaip, manau, reiktų apie šventes ką nors, vis dėl to bus daug fotografavimo g.gif

man labai patiko, berods, Pupeliuko reportažas apie pasiruošimą šventėms wink.gif ką jūs į tai, kad tema būtų "šventinės akimirkos", a?

sventinei temai manau niekas nesipriesins, visgi nori nenori teks fotografuoti, ziurek kazkas ir namu darbams tiks biggrin.gif

inc, o tavieji, tai vaikai apsidziauge smile.gif ? man tai puikus ivertinimas biggrin.gif

bite maja, galiu tave suprasti..na del kaledinio fotografavimo...manes brolis paprase analogisko dalyko doh.gif ne uz pinigus ir bile butu kas pafotkina...bet vistiek atsakomybe, jaudulys... unsure.gif
Atsakyti
inc, sveikinu 4u.gif labai originalus darbas.. man iki tiek fantazijos ir tokių žaislų toli smile.gif

Tema gerulė .. kadangi dvi savaitės jai tai ir Naujieji įtraukiami?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 12:50)

inc, o tavieji, tai vaikai apsidziauge smile.gif ? man tai puikus ivertinimas biggrin.gif

taip taip....o manieji vaikai, tai mano dukra bei vyras biggrin.gif mirksiukas.gif

na o temai, tai tikrai paklius abejos šventės, žinoma, jei po Naujųjų spėsit sudėt iš po bemiegės nakties biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 20, 01:40)
mačiau prisiregistravai Kūdroje. Šio ketvirtadienio teminė autoportretas. Turi juk, ar ne`? Įkelk ten

o aš žinokit sėdžiu išsišiepus nuo ausų ligi ausų. Atspausdinau nuotraukas iš vakarykštės fotosesijos pas draugę.

pas mane tiktas PS apdorotas veidelis su balandziu ne mano fotografuotu... blush2.gif
matyt nelabai ji tiks?.... nes balandis ne mano..

labai lauksim tavo fotosesijos rezultatu.. labai idomu kaip tu perteiksi sventes nuotaika... jauciu bus be galo grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 20, 07:57)
O as gavau blykse ir kankinuosi

pirma naturali..
antra be galo zalia... vel tas prakeiktas mano monitorius...
trecioji man labai silta... tas gelsvumas savo duoda... bet jau israiska biggrin.gif beveik kaip mano dabar kai niekas nesigauna biggrin.gif
nuo ketvirtos lydausi...... vel zvilgsnis..... sustoji ir daugiau niekur nebesinori ziureti.... sauniausia si nuotrauka....
na penktoji siek tiek nublanksta pries ketvirtaja.. tik del akyciu... bet bucinio dar tokio nebuvau gavus blush2.gif biggrin.gif ...

na tai atėjau prisipažint ...tai mūsų "asiliukas" su draugais prie arbačikės tūsinasi su draugais

saunuole bigsmile.gif dideli dideliausi sveikinimai 4u.gif labai saunus darbas....

QUOTE(Degutė @ 2007 12 20, 10:55)
Kalėdinis autoportretas

idomi mintis biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 11:19)
tai gal pasibaigus namu darbams padiskutuojame kaip placiai/siaurai mes suvokiame dryzius  tiesa pasakius tikejausi daugiau darbu, kuriuose dryziai butu "atrasti" gamtoje, aplinkoje...
manieji tai svogunai bet atrodo ir taip daugumai buvo aisku

man tai dryzuota visada labiausiai asocijuojasi su j/b...
pesciuju pereja geriausias pavyzdys.. arba zebras biggrin.gif

bet as pati buvau nufotografavus kriaukle su dryziais, bet po to pagalvojau, kad neuztenka vien liniju, norisi ir spalvos kontrasto daugiau...

tad net nezinociau kaip apibrezt tuos dryzius aiskiau.... blush2.gif

klausykit, bet dabar  jau temą reikia pasakyt, ane? šiaip, manau, reiktų apie šventes ką nors, vis dėl to bus daug fotografavimo

man labai patiko, berods, Pupeliuko reportažas apie pasiruošimą šventėms  ką jūs į tai, kad tema būtų "šventinės akimirkos", a?

grazi tema... ir labai laiku...
tik gaila, kad jokios pasiruosimo nuotaikos man siemet... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 20 gruodžio 2007 - 12:29
Sveikutės 4u.gif
Žadu jungtis prie jūsų, tik kolkas vyksta fotoaparato paieškos.
Gal galit pasakyt kokios yra universalios linzės? Sigmos pvz.
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 20, 13:06)
grazi tema... ir labai laiku...
tik gaila, kad jokios pasiruosimo nuotaikos man siemet...  verysad.gif

žinot, pakoreguosiu pavadinimą. lai bus "švenčių akimirkos", kad nereiktų atrinkinėt pagal kriterijų ar tai šventiška ar ne, ok mirksiukas.gif
Atsakyti