QUOTE(Desiree @ 2007 12 20, 01:40)
mačiau prisiregistravai Kūdroje. Šio ketvirtadienio teminė autoportretas. Turi juk, ar ne`? Įkelk ten
o aš žinokit sėdžiu išsišiepus nuo ausų ligi ausų. Atspausdinau nuotraukas iš vakarykštės fotosesijos pas draugę.
pas mane tiktas PS apdorotas veidelis su balandziu ne mano fotografuotu...
matyt nelabai ji tiks?.... nes balandis ne mano..
labai lauksim tavo fotosesijos rezultatu.. labai idomu kaip tu perteiksi sventes nuotaika... jauciu bus be galo grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 20, 07:57)
O as gavau blykse ir kankinuosi
pirma naturali..
antra be galo zalia... vel tas prakeiktas mano monitorius...
trecioji man labai silta... tas gelsvumas savo duoda... bet jau israiska
beveik kaip mano dabar kai niekas nesigauna
nuo ketvirtos lydausi...... vel zvilgsnis..... sustoji ir daugiau niekur nebesinori ziureti.... sauniausia si nuotrauka....
na penktoji siek tiek nublanksta pries ketvirtaja.. tik del akyciu... bet bucinio dar tokio nebuvau gavus
...
QUOTE(inc @ 2007 12 20, 10:23)
na tai atėjau prisipažint ...tai mūsų "asiliukas" su draugais prie arbačikės tūsinasi su draugais
saunuole
dideli dideliausi sveikinimai
labai saunus darbas....
QUOTE(Degutė @ 2007 12 20, 10:55)
idomi mintis
QUOTE(peppi @ 2007 12 20, 11:19)
tai gal pasibaigus namu darbams padiskutuojame kaip placiai/siaurai mes suvokiame dryzius tiesa pasakius tikejausi daugiau darbu, kuriuose dryziai butu "atrasti" gamtoje, aplinkoje...
manieji tai svogunai bet atrodo ir taip daugumai buvo aisku
man tai dryzuota visada labiausiai asocijuojasi su j/b...
pesciuju pereja geriausias pavyzdys.. arba zebras
bet as pati buvau nufotografavus kriaukle su dryziais, bet po to pagalvojau, kad neuztenka vien liniju, norisi ir spalvos kontrasto daugiau...
tad net nezinociau kaip apibrezt tuos dryzius aiskiau....
QUOTE(inc @ 2007 12 20, 11:37)
klausykit, bet dabar jau temą reikia pasakyt, ane? šiaip, manau, reiktų apie šventes ką nors, vis dėl to bus daug fotografavimo
man labai patiko, berods, Pupeliuko reportažas apie pasiruošimą šventėms ką jūs į tai, kad tema būtų "šventinės akimirkos", a?
grazi tema... ir labai laiku...
tik gaila, kad jokios pasiruosimo nuotaikos man siemet...