Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Elina, man pirmojoj atrodo lyg irrysku, bet va antrojoj nosyte tikrai ryskiau nei akys...
o tu jas idejai del ryskumo ar tau jos patinka? nes man joms truksta ar tai kazkokios minties, ar isbaigtumo ar tiesiog sypsenos... smile.gif
Atsakyti
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 20 gruodžio 2007 - 00:43
Sveiki bigsmile.gif

Laba ačiū už komentarus mano dryžuotam gelžkeliui rolleyes.gif

O čia šios dienos pirma savarankiška mano kelionė su mašina smile.gif

Širvintos
user posted image
Atsakyti
Vvvvv, tavo nuotraukytei spalvų norisi. Man atrodo, lig fotografuota mergytė su marškinukais man jau vieneri, o kita padūkėlė su suknele greitai greitai įlėkė į kadrą smile.gif Galėtų būti dar dviejų pokalbis, bet tada mergztės žvilgsnio kitur norisi...

Degute, sveikinu su pirma savarankiška kelione mašina 4u.gif Pilkos, liūdnos tos Širvintos.. Man nuotrauka atrodo daugiau kaip ieškojimas kitokio vaizdo, bandymas... Net nežinau kaip komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 20, 00:50)
Vvvvv, tavo nuotraukytei spalvų norisi. Man atrodo, lig fotografuota mergytė su marškinukais man jau vieneri, o kita padūkėlė su suknele greitai greitai įlėkė į kadrą  smile.gif Galėtų būti dar dviejų pokalbis, bet tada mergztės žvilgsnio kitur norisi...

spejai pamatyt blush2.gif isemiau... visgi pamaciau, kad cia siai foto ne vieta...
bandziau spalvota daryt, bet spalvu nemazai, gan marga... aisku tokia tema, kad spalvu norisi... dar pazaisiu su spalvota, bet manau taip ir liks seimos albumui 4u.gif

neturiu nieko parodyt paskutiniu metu... gerai, kad bent ND yra...
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 23:55)
neturiu nieko parodyt paskutiniu metu... gerai, kad bent ND yra...

mačiau prisiregistravai Kūdroje. Šio ketvirtadienio teminė autoportretas. Turi juk, ar ne`? Įkelk ten 4u.gif

o aš žinokit sėdžiu išsišiepus nuo ausų ligi ausų. Atspausdinau nuotraukas iš vakarykštės fotosesijos pas draugę. Tempiausi studijines šviesas, t.y. skėtuką, bet juo tik pasišviečiau, nenaudojau pačios blykstės. Tai negaliu atsidžiaugti rezultatais smile.gif dvylika kadrų dariau, gavosi gal penki ar šeši. Tai toks mažas reportažiukas, su Kalėdinėm vienos šeimos nuotaikom. Ir aošvietimas tinkamas. Veik kaip V.V. kūdroje aprašytas, išploviau veik visus veido bruožus.Ir man tai visai patinka!!!! Ryt atsiklausiu, jei leis parodysiu.
O aš jau mąsčiau kam man čia parduoti tuos skėtukus, nes nebenaudojau jau gal virš metų.... Tai apsisprendžiau. Jie man vis dar reikalingi smile.gif

O gal laikas būtų eiti miegoti. Bet taip smalsu kas gi laimėtojas. Sveikinimai nuo manęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 20 gruodžio 2007 - 01:45
Sveiki ax.gif Na as jau skaityt nebespeju su jumis doh.gif

Tik noriu pasakyti, kad pavydziu Wyshniai biggrin.gif blush2.gif Su mielu noru kabinciau Desiree darbus ant sienos ir girciausi visiems, kad fotomenininkes originalas pas mane kabo tongue.gif

Tiesa, is anksto noriu pasveikinti siu ND laimetoja, nors dar nezinau kas...bet sveikinu 4u.gif

O as gavau blykse ir kankinuosi doh.gif Idesiu kelias nuotraukas butent paziuret kas man su isorine blykse gaunas....nelengva nelengva, knopkyciu kruva ir nieko nesuprantu kas daros blink.gif Blykse nustatau ant auto, o pati fotografuoju Manual, nes netgi Av(diafragmos prioritetu) fotografuojant gaunasi absoliuti nesamone g.gif Ir visada turiu ukreipti i lubas, kitaip irgi seseliuota nesamone gaunas g.gif
Cia apsiniaukusios dienos sviesoj(t.y. be jokiu vakariniu lempu)...Nuotrauka tokia, kur vaika koki prigavau(..netgi ne seimos albumui, tik blykses bandymai) Foto i jpeg fotografuota ir nieko cia nekeiciau...
user posted image

Cia jau prie vakariniu lempu, nes lauke tamsu...Fotografavau RAW, koregavau WB
Kadras kiek linksmesnis... biggrin.gif galbut net i seimos albuma
user posted image

O cia originalas, nekoreguotas WB...Kodel taip geltonai su blykse gaunasi g.gif
user posted image

Dar pora su nauja blykse...verciau i j/b nes fotografavau jpeg, vaiko kambarys zydras, tai ir oda zydra gavosi, o ne raw failo nemoku sutvarkyti...
user posted image

user posted image

Tai va tokie mano pirmieji zaidimai su nauju zaislu...Nieko nesigaudau dar doh.gif
Todel man Elinos seimuno kadrai su isorine blykse buvo puikus bigsmile.gif
Atsakyti
ne, nu taip nesąžininga....sad.gif kas laimėjo ND?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 20, 07:57)
O as gavau blykse ir kankinuosi doh.gif  Idesiu kelias nuotraukas butent paziuret kas man su isorine blykse gaunas....nelengva nelengva, knopkyciu kruva ir nieko nesuprantu kas daros blink.gif  Blykse nustatau ant auto, o pati fotografuoju Manual, nes netgi Av(diafragmos prioritetu) fotografuojant gaunasi absoliuti nesamone g.gif Ir visada turiu ukreipti i lubas, kitaip irgi seseliuota nesamone gaunas g.gif

tai kad rezultatai puikūs (bent jau mano akimis), nesuprantu, kodėl bandai kažkokių kabliukų atrasti 4u.gif

Na pažiūrėjau dar kartą - antrojoj šiek tiek žalsvas atspalvis ant odos, trečiojoj šiek tiek per gelsvas - norisi tarpinio varianto. (Bet negalėčiau ginčytis, nes monitorius nekalibruotas, o atspalvis labai nežymus)
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 20, 08:45)
tai kad rezultatai puikūs (bent jau mano akimis), nesuprantu, kodėl bandai kažkokių kabliukų atrasti  4u.gif
Na pažiūrėjau dar kartą - antrojoj šiek tiek žalsvas atspalvis ant odos, trečiojoj šiek tiek per gelsvas  - norisi tarpinio varianto.  (Bet negalėčiau ginčytis, nes monitorius nekalibruotas, o atspalvis labai nežymus)

Gal ne kabliuku...bet nusimananciu apie blykses nuomone isgirsti biggrin.gif Aciu 4u.gif Tiesiog kiek daug be rysio kadru gavosi, gal ir nuskambejo mano zinute taip biggrin.gif (jauciausi fotografuodma panasiai kaip mano sunus antroj nuotraukoj lotuliukas.gif )
Man pirmas lyg geriausias variantas butu. Del antro ir trecio sutinku su tavim...prie vakariniu lempu sunku ta tarpini varianta man atrasti(su pipete pagal vaiko dantis rinkau susiradus balciausia taska lotuliukas.gif )

As nusirasau i lova...Geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Californiagirl, o barei Elina biggrin.gif Bet geri bandymai. Geltonas atspalvis atsiranda, kai per tamsu buna. Mano patarimai, fotografuojant namuose, kur patalpos nera labai dideles, blykste lkreipti i lubas (arba bent jau 45 laipsniu kampu), sumazinti jos galinguma iki -1 (arba -2/3). As dar turiu difuzoriu uzsidejus. O su didelemis patalpomis ir renginiais man BEDA. Todel ir as laukiu patarimu.
Pati fotografuoju ir tokiau A rezimu, nors daznai nusistatau ir S rezima (nes mano blykstes trumpiausias sinchronizacijos laikas 1/60,- taip ja apgaunu smile.gif
Atsakyti
laba laba, visiems!

na tai atėjau prisipažint wink.gif ...tai mūsų "asiliukas" su draugais prie arbačikės tūsinasi su draugais:)

Didelis dėkui jums visiems už tokį netikėtą įvertinimą. 4u.gif 4u.gif

Atsakyti