Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vauga @ 2007 12 19, 19:35)
Pupeliuk, labai labai grazu  wub.gif
biski offtopic: O ten kartais ne vilko kauke?

Vilko biggrin.gif vyrui draugai gimtadienio proga padovanojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 19, 17:12)
O zaisliukas su cigarete - nelabai. Tiksliau nepatinka jame tai, kad supriesinti zaisliukas (vaikyste, zaidimai) ir cigaretes (nuodai, nuodeme). Man tokios asociacijos kyla.\

Ir atsisveikinimui dar vienas mano mazyliuko portretukas

Pirmiausia apie portretą, man taip pat labai labai patinka. Spalvos nerealios. Tas šešėlis net netrukdo. gražu miela ir dar kart gražu.

džiaugiuosi, kad pastebėjai šuniuką ir parašei, kad nepatiko. Man pačiai patinka tik todėl, kad aš žinau kas išties surūkė tą cigaretę ir kam aš dovanojau tądien šį šuniuką... O šiaip, jei nuotrauka būtų ne mano ir be prisiminimų, tikriausiai ir man nepatiktų 4u.gif Todėl ačiū labai labai, kad pasakot, jog nepatinka.
Ir geros jums kelionės namučių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 19, 17:29)

Va ir aš norėjau pasakyti, kad Desiree man ta nuotrauka su žaisliuku ir cigarete nepatiko unsure.gif tos pačios asociacijos kaip ir Opai kilo... siužetas man ne...

tau taip pat ačiū
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 19, 19:29)
Opa, labai patiko apšvietimas wub.gif man labai graži nuotraukytė 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 19:51)
Pirmiausia apie portretą, man taip pat labai labai patinka. Spalvos nerealios. Tas šešėlis net netrukdo. gražu miela ir dar kart gražu.

džiaugiuosi, kad pastebėjai šuniuką ir parašei, kad nepatiko.

ačiū labai labai, kad pasakot, jog nepatinka.
Ir geros jums kelionės namučių  4u.gif   4u.gif   4u.gif

Aciu uz komentarus mazuliukui. Ikeliau i pelke, paziuresiu, kaip ten. Siaip pastebejau, kad vaiku nuotraukos ten nemylimos unsure.gif

Desiree, retai tavo nuotraukoms kazkas uzkliuva. Is technines puses as esu visiskai zalia, sunku ka ir komentuot, o va emociskai geriau matosi. Sis darbelis man nesukele siltu emociju, tik zodziais yra sunku tai aprasyt. blush2.gif

Ir aciu uz linkejimus. 4u.gif Iskeliaujam penktadieni, bet dar daug darbu laukia, bijau kad jei ir ilisiu paskaityt, matyt tikrai nebeparasysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 19 gruodžio 2007 - 19:28
QUOTE(sillwio @ 2007 12 19, 11:53)
Mieli kolegos, papasakokit man, kokie dar cia susireiksminimai gali buti, jeigu patys nusprendet dalyvauti konkurse. Ar ne laikas ismokti atrinkineti savo darbus ir pateikti visuomenei tik tuos, kurie nesukels asmenines nuoskaudos. Ismokit priimti kritika jusu darbams, o ne asmenybems.
Atsargiai su baltom sienom. Balta ne visada visiskai balta, o jeigu ji dar turi kazkokia faktura, galima dar labiau i sona nuvaziuot. Nors tas nuvaziavimas, aisku, daugeliu atveju bus arciau tiesos negu auto wb smile.gif

Pala, o kodel mano fotoaparato instrukcijoj (Nikon D80) parasyta, kad WB reik nustatinet ant pilkos spalvos. Labai gerai gaunas.
Atsakyti
Pupeliuk, aš irgi turiu kirvį kritiką namie doh.gif mano rūkus išvadino kemsynais, o pirmą planą šabakštynais... net supykau, nes tikrai nuvertino blush2.gif bet irgi verčia pasitempt, jei imu kažką standartinio fotografuot, tuoj pasako - ką čia kaip visi fotografuoji doh.gif tai imu bandyt kažko kito ieškot.
Atsakyti
Pagaliau gavau jau padorų ryškumą clap.gif ir WB clap.gif ( tik gal be reikalo fonui filtrą dėjau, labai jau susilamdęs buvo blush2.gif )

user posted image

user posted image
Papildyta:
Oi, nepagyriau Pupeliuko šventinių kadrų wub.gif . Taip šilta, taip kvapnu. Atrodo net gvazdikėlių ir cinamonų kvapą užuodžiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 gruodžio 2007 - 21:41
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 19, 18:37)
Vilko biggrin.gif vyrui draugai gimtadienio proga padovanojo biggrin.gif

ojej, o kur gavo??? ieskojau uzsimusdama savo vaikui.... ale jau vakar pasiuvau... siokia tokia kauke... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 19, 19:18)
Pupeliuk, aš irgi turiu kirvį kritiką namie  doh.gif  mano rūkus išvadino kemsynais, o pirmą planą šabakštynais... net supykau, nes tikrai nuvertino  blush2.gif bet irgi verčia pasitempt, jei imu kažką standartinio fotografuot, tuoj pasako - ką čia kaip visi fotografuoji  doh.gif tai imu bandyt kažko kito ieškot.

kai man šitaip pasako aš atkertu, kad jei visi vyrai taip komentuos o žmonos jų klausys, nebebus kam paprastai, žemiškai fotografuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif todėl ir fotografuoju, kaip visi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 19, 19:35)
Pala, o kodel mano fotoaparato instrukcijoj (Nikon D80) parasyta, kad WB reik nustatinet ant pilkos spalvos. Labai gerai gaunas.

Nėra skirtumo. Galima naudoti ir pilką spalvą, bet pilka turi būti 18% pilkumo, kad teisingai nustatyt WB. Tuos 18 procentų pilkos iš akies nustatyti sunkiau (o ir pabandyk juos surasti), negu baltą spalvą.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 19, 14:50)
Ryskiai toj nuotraukoj nera tavo vaiko wink.gif

tu teisi.... kai pagalvojau apie savo vaika.. tai pritariu... blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Opa @ 2007 12 19, 18:12)
Ir atsisveikinimui dar vienas mano mazyliuko portretukas

man sis portretukas laaabai gyvas...
spalvu siltumas pavydetinas, o akiu gilumas.............

Atsakyti
na, tai ka gi sveikinti? kas laimetojas????

Elina, gal ir man jau akiniu reikia, bet rodos, kad antrojoj ryskumo truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 19 gruodžio 2007 - 22:45
Elina, antrojoj man ryškumo irgi vis dar trūksta. Pirmoje ryškumas tvarkoje.
Atsakyti