Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 19, 16:20)

Tai šiandie sėdėjau ir tvarkiau kalėdinės ruošos nuotraukytes.. keletas kritikai jums.. be ryškių spalvų, blizgučių, švieselių, tokios tad pas mus būna Kalėdos smile.gif čia kasmetinis meduolių kepimas ir vainiko puošimas smile.gif Eglutė puošiama per Kūčias..

Pupeliuk, kokios pas jus sventes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif visos nuotraukos tiesiog LIUKS! Tokie siluma dvelkia is ju, spalvo kokios, o ir meduolius kepat..... tuoj uzpavydesiu blush2.gif
Atsakyti
tikrai Pupeliukas tuoj sveciu sulauks lotuliukas.gif
ziurint nuotraukas norisi nerealiai i svecius wub.gif nerealiai.........
Atsakyti
Taip, sutinku, kad jos po vieną nėra ypatingai stiprios, bet čia serija apie tradicijas, tai pirmasis kartas, kai tai įamžinu smile.gif išėjusi iš tėvų namų pradėjau kurti savo šeimos tradicijas - su drauge jau keleri metai iš eilės kepame meduolius, juos puošiame, taip pat puošiu kalėdinį vainiką, Advento vainiku jo negaliu pavadinti, nes nededu žvakių smile.gif tokios tad pas mus nedidelės tradicijos...

Labai pakėlė nuotaiką šiandien šių nuotraukų peržiūrėjimas ir paruošimas jums smile.gif

O į svečius mielai prašom hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 19, 15:20)
Tai šiandie sėdėjau ir tvarkiau kalėdinės ruošos nuotraukytes.. keletas kritikai jums.. be ryškių spalvų, blizgučių, švieselių, tokios tad pas mus būna Kalėdos smile.gif čia kasmetinis meduolių kepimas ir vainiko puošimas smile.gif Eglutė puošiama per Kūčias..

nerealu thumbup.gif labai, labai patiko. na, tiesiog tokia kalėdiška, šilta serija wub.gif

o pas mus šiandien kalėdinis vakarėlis doh.gif atsakinga už nuotraukas cool.gif ech, taip jaudinuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 19, 17:47)
nerealu thumbup.gif labai, labai patiko. na, tiesiog tokia kalėdiška, šilta serija  wub.gif 

o pas mus šiandien kalėdinis vakarėlis  doh.gif atsakinga už nuotraukas  cool.gif  ech, taip jaudinuos  unsure.gif

na va, pagaudyk kompromituojanciu kadru wink.gif
geras jausmas kai esi paskiriama atsakinga uz toki dalyka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 19, 16:58)
na va, pagaudyk kompromituojanciu kadru wink.gif
geras jausmas kai esi paskiriama atsakinga uz toki dalyka smile.gif

kad jau nebelabai geras jausmas lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu meduoliu recepto blush2.gif 4u.gif ir to spalvoto papuosimo irgi bigsmile.gif
Atsakyti
kada baigiasi ND balsavimas ir autoriai išryškėėės, kąą? smile.gif
Atsakyti
Kas norejot parduot savo Nikon d40 pasiziurekit cia http://fotokudra.lt/...php?p=4472#4472

Atsakyti
Na va, siek tiek pailsejau ir vel kibsiu i darbus - taigi iki svenciu atsisvensiu su jumis - pakuoju lagaminus ir ruosiuosi namo.

Aciu uz komentarus mano ziemai.

As labai suzaveta kaledinem nuotraukom... Taip noriu namo, kad net asara nubraukiau.
Pupeliuk, tavo Kaledos labai siltos ir jaukios. Ir labai patiko mazyliukas - tokia emocija, matosi, kad tuoj tuoj ciups kepuriuka nuo galvos. (maniskis viska lupa nuo saves).

Desiree, autoportretui dar noreciau kokio akcentelio, bet... nezinia, gal jis ir sugadintu viska. Man patinka. O zaisliukas su cigarete - nelabai. Tiksliau nepatinka jame tai, kad supriesinti zaisliukas (vaikyste, zaidimai) ir cigaretes (nuodai, nuodeme). Man tokios asociacijos kyla.\

Wyshnia, pusseseres portretas siltas, mielas ir labai paprastas...

Latoya, mergytes portretukas man pasirode persharpintas. Bet gal cia mano kompas kaltas.

Siaubas, nebeprisimenu, ka dar norejau pakomentuot. Jau galva nebeveikia doh.gif Atsiprasau, tikrai...

Ir atsisveikinimui dar vienas mano mazyliuko portretukas
user posted image
Atsakyti
Opa, labai patiko apšvietimas wub.gif man labai graži nuotraukytė 4u.gif

Va ir aš norėjau pasakyti, kad Desiree man ta nuotrauka su žaisliuku ir cigarete nepatiko unsure.gif tos pačios asociacijos kaip ir Opai kilo... siužetas man ne... autoportretas patiko, o bitininkas tai be žodžių!!

ir vėl nebeprisimenu, ką komentuot doh.gif
Atsakyti
Pupeliuk, labai labai grazu wub.gif
biski offtopic: O ten kartais ne vilko kauke?
Atsakyti