Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 19, 13:16)
Del nuotraukos, neturiu scanerio, negaliu uskanuot, bet jei pasakysiu, kad rudenejantis parkas... upelis... tiltas... krentantys lapai..., manau visi suprasit apie kuri as  rolleyes.gif wub.gif

šita, tik ant popieriaus visai kitaip smile.gif Džiaugiuosi, kad tau patiko!
http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 14:19)
na nesakau kad reikia deti neidomia... bet jei radai kazka visai gero dryzuoto ir tinkamai iamzinai kodel gi neidet.. jei jau bandei det vadinasi galvojai, kad ji tinkama ir manau butu mokesi ne kiti, o tu pati  mirksiukas.gif

Žinai, kaip būna - nufotkinai, džiaugiesi. Bet kai pradedi gerai įsižiūrėti, ilgai žiūrėti, tai pamatai, kad gal ir nieko įdomaus...
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 19, 14:16)
Itariu ND ''vakarelio pazibos'' autoriu, ziuresim ar pasitvirtins spejimas bigsmile.gif

šią foto galima iššifruoti pagal fotiko modelį tongue.gif

Desiree, rašo, kad foto ištrinta, tačiau atsimenu kuo puikiausiai ją wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 19 gruodžio 2007 - 14:33
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 19, 13:28)
Desiree, rašo, kad foto ištrinta, tačiau atsimenu kuo puikiausiai ją wub.gif  wub.gif  wub.gif

gal nuorodą ne tą įdėjau. Tikrai neištrinta. dabar veikia smile.gif
http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 gruodžio 2007 - 14:31
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 14:30)
gal nuorodą ne tą įdėjau. Tikrai neištrinta. dabar veikia  smile.gif
http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=

aš be žodžių... nuostabi nuotrauka bigsmile.gif saviškę norisi suglamžyti ir į šiukšlių dėžę...įvarysi man kompleksą tuoj sad.gif
Mano mainų foto dar stalčiuje, pasistengsiu ryt išsiųsti, atsiprašau laukiančio amens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 19 gruodžio 2007 - 14:37
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 19, 14:27)
Žinai, kaip būna - nufotkinai, džiaugiesi. Bet kai pradedi gerai įsižiūrėti, ilgai žiūrėti, tai pamatai, kad gal ir nieko įdomaus...

zinau... patikek kaip zinau 4u.gif man dabar taip su visom foto doh.gif

bet pvz i siuos ND idejau 2 foto... viena susilauke nemazai ivertinimu, o kita ne vieno.... nors pradzioj taip dziaugiaus pagavus ta neivertinta dryzuota kadra lotuliukas.gif o vat ivertinta kazkaip taip manes nekabino kaip pakabino kitus....
ir dabar tas netobulas kadras man patinka toks koks yra, nes man patiko pats fotografavimo procesas biggrin.gif bet juk neisimsiu del to, kad jis negavo balsu ir kazkam pasirode nepatinkantis.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 19, 14:27)

Bet iš tiesų aš vis dar nemoku atrinkinėt savo nuotraukų biggrin.gif Kad ir pvz. autoportreto tema. Ruošiausi išimti savo autoportretą, bet jau kai atsirado komentarų, tai kažkaip ir nepatogu tapo. O vėliau daugeliui ir patiko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 14:39)
zinau... patikek kaip zinau  4u.gif man dabar taip su visom foto  doh.gif

bet pvz i siuos ND idejau 2 foto... viena susilauke nemazai ivertinimu, o kita ne vieno.... nors pradzioj taip dziaugiaus pagavus ta neivertinta dryzuota kadra  lotuliukas.gif o vat ivertinta kazkaip taip manes nekabino kaip pakabino kitus....
ir dabar tas netobulas kadras man patinka toks koks yra, nes man patiko pats fotografavimo procesas  biggrin.gif bet juk neisimsiu del to, kad jis negavo balsu ir kazkam pasirode nepatinkantis....  mirksiukas.gif

Na matai, nuotrauka kaip ne kaip, bet reprezentuoja autorių. Ir aš asmeniškai bevelyčiau dėti tik tas, kuriomis aš tikiu. Nors ir toji, kurią išėmiau, neiškeliavo į šiukšliadėžę. Pasilikau, nes man jos reikia.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 15:39)
zinau... patikek kaip zinau  4u.gif man dabar taip su visom foto  doh.gif

bet pvz i siuos ND idejau 2 foto... viena susilauke nemazai ivertinimu, o kita ne vieno.... nors pradzioj taip dziaugiaus pagavus ta neivertinta dryzuota kadra  lotuliukas.gif o vat ivertinta kazkaip taip manes nekabino kaip pakabino kitus....
ir dabar tas netobulas kadras man patinka toks koks yra, nes man patiko pats fotografavimo procesas  biggrin.gif bet juk neisimsiu del to, kad jis negavo balsu ir kazkam pasirode nepatinkantis....  mirksiukas.gif

Ryskiai toj nuotraukoj nera tavo vaiko wink.gif
as daugiau nedesiu vaiko foto, na nebent man paciai laaabai patiktu ... Tada ir jums isdrysciau parodyti
Atsakyti
Vvvvv, spėju, kuri tavo nuotrauka. Ir beja šalia jos norėjau rašyti komentarą, kurį man parašei į až 4u.gif Norėčiau būti tos nuotraukos autorė, vat. Todėl nosį aukštyn, nes tikrai puikiai susitvarkai. Turi labai labai gerų minčių, jausmingos tavo foto, o techniką įvaldyti juk nesunku. O ir trūksta tau tikrai nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 gruodžio 2007 - 14:59
Vakar buvau stipriai apsipykus su vyru dėl... fotografijos doh.gif tai baisiai buvau nuliūdus, kad manęs nevertina ect ect.. bet išsimiegojau ir viskas ok biggrin.gif gal pati per stipriai reaguoju į kritiškas pastabas.. patikėkit, čia jūsų kritika tai tik gėlytės biggrin.gif turiu namie tokį kritiką, net ausys linksta nuo komentarų cool.gif bet už tai neleidžia ant laurų užmigt biggrin.gif

Tai šiandie sėdėjau ir tvarkiau kalėdinės ruošos nuotraukytes.. keletas kritikai jums.. be ryškių spalvų, blizgučių, švieselių, tokios tad pas mus būna Kalėdos smile.gif čia kasmetinis meduolių kepimas ir vainiko puošimas smile.gif Eglutė puošiama per Kūčias..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar juoką kelianti vaikio nuotrauka smile.gif matavosi tėčio karnavalinę kepurę biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 14:58)
Vvvvv, spėju, kuri tavo nuotrauka. Ir beja šalia jos norėjau rašyti komentarą, kurį man parašei į až  4u.gif  Norėčiau būti tos nuotraukos autorė, vat. Todėl nosį aukštyn, nes tikrai puikiai susitvarkai. Turi labai labai gerų minčių, jausmingos tavo foto, o techniką įvaldyti juk nesunku. O ir trūksta tau tikrai nedaug.

turbut ne apie ta galvoji blush2.gif nes manau sios tau nelabai patiko.... nes nebuvo jausmo, daugiau tiesiog iamzinti objektai... ir tiek...
issiduosiu.. vis tiek konkursas jau beveik baigesi.... mano tos su juodu remeliu verysad.gif labai aciu tau uz pastaba del jo.... nuimsiu ji, nes matosi, kad susirgau juo ir kuo toliau tuo jis storeja doh.gif

Pupeliuk........... na va nusisypsojai biggrin.gif
kaip pakvipo siltom Kaledom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
nerealu......... labai jaukios nuotraukos...... matosi is visu foto, kad tavo namai be galo silti ir jaukus..... super.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 19, 14:20)

Tai šiandie sėdėjau ir tvarkiau kalėdinės ruošos nuotraukytes.. keletas kritikai jums.. be ryškių spalvų, blizgučių, švieselių, tokios tad pas mus būna Kalėdos smile.gif čia kasmetinis meduolių kepimas ir vainiko puošimas smile.gif Eglutė puošiama per Kūčias..

pavydžiu kiek gero kritiko namuose 4u.gif
O Kalėdinė serija man asm. labai labai miela. Man labai patinka tradicijos šeimose. Į tavo nuotraukas žiūrint norisi į svečius net pasiprašyti.... Jei būtum įkėlusi po vieną gal ir kitaip komentuočiau. Bet visa serija tiesiog šiluma, jaukumu, gerumu, tradicijomis kvepia...
Atsakyti