Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 12 19, 10:57)
Miskas redaguotas gana smarkiai, bet spalvos naturalios. Zaidziau tik kontrastais ir spalvu intensyvumu.

būtent tas miškas mane ir sudomino 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 12 19, 11:26)
atsiprasau jei mano kritika tave izeide verysad.gif tikrai ne tau kaip modeliui tai buvo skrita, modelis saunus! juk ne apie veido bruozus raisiau o israiska, tai siek tiek skiriasi...tiesiog man  nuogumas ten netiko, taip ir parasiau (na kaip elinai kazkas rase kad nepatinka nuogumas butent toje foto)...dar karta atsiprasau, pasistengsiu daugiau taip nekomentuoti, tik apie technine puse kitakart rasysiu.

tiesa pasakius norejau rasyti lygiai ta pati bet susilaikiau apskritai nuo komentaru butent del tokios reakcijos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Drumbacele, Desiree........ gaila, oi kaip gaila..... bloga pavyzdi rodot kitiems.... verysad.gif

nebeliko tiek nuotrauku..... kiek pamenu neliko siltai dryzuotos rudos sienos, nebeliko apvalaus neatpazinto dryzuoto objekto, neliko spalvotu dezuciu, neliko nuostabaus jausmingo apsikabinimo, nebeliko dryzuoto garbaniaus ir jo arkliuko, nebeliko kabyklos su kojinem.... ir t.t.... ir be galo... tai kam tada ND? kam taip nuvertinot zmones atidavusiu jums savo balsus?? juk dauguma siu foto buvo ju gave ne viena.... ir tikrai todel kad zmonems patiko!!!

Sansara, sveikateles jums... mes irgi vel stipriai sergame verysad.gif

Pupeliuk.. nusisypsok.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 11:15)
Drumbacele, Desiree........ gaila, oi kaip gaila..... bloga pavyzdi rodot kitiems....  verysad.gif

juk kiekvienas turi savo galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 12:39)
juk kiekvienas turi savo galvą smile.gif

ne visada tongue.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nebesuprantu, ar nereikėjo apsiskelbti, kad gavau mainų dovaną? Lyg ir nebuvo tokio susitarimo laikyti paslaptyje iki kažkokio termino? O gal praleidau tiesiog. Anyway, sunku buvo išturėti džiaugsmą biggrin.gif

Sansara, sveikatytės dideliausios mažiukui 4u.gif

Manęs nepuola liūdesys, nes klausausi Queen'ų rolleyes.gif Ką tik nusipirkau, nes aptikau kompaktą su neturimom dainom blink.gif Ir likau maloniai nustebus, nes visa muzika iš a.a.M.Bežaro trupės baleto, neseniai rodyto LT thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 gruodžio 2007 - 12:50
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 19, 12:47)
Nebesuprantu, ar nereikėjo apsiskelbti, kad gavau mainų dovaną? Lyg ir nebuvo tokio susitarimo laikyti paslaptyje iki kažkokio termino? O gal praleidau tiesiog. Anyway, sunku buvo išturėti džiaugsmą biggrin.gif

Tai gis cia kaip kas nori, jokio susitarimo nebuvo biggrin.gif As taip pat pasakiau, kad gavau, tik nepasakiau nuo ko, bet tai jei labai rekia, tai pasakysiu biggrin.gif

Gaila, kad isemet nuotraukas, bet tai kiekvieno pasirinkimas 4u.gif Gerbkim vieni kitus ir vieni kitu nuomones drinks_cheers.gif Cia taikau abiem pusem ir neuzvedu is naujo temos, tik issakau savo nuomone 4u.gif As pvz., pagalvojau, kad vakar negraziai leptelejau apie westos vaikiuko akis unsure.gif nereikejo teigti, kad jos nenaturaliai atrodo, gal reikejo paklausti, ar ji ka nors dare unsure.gif Bet tai nieko pries vaikiuka ar ja pacia neturejau... Ech suprantu sillwio, kai parase, kad su vaikais nuotrauku nebekomentuos unsure.gif

Sansara, sveikateles tavo maziui wub.gif
Pupeliuk, linkiu, kad su sventem ir gera nuotaika griztu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 19, 11:47)
Sveiki 4u.gif

susitarimo nebuvo. Kai gausiu savąją atlėksiu girtis 4u.gif
Atsakyti
Viskas, jau balsavau ir nekantrauju sužinoti geležinkelio nuotraukos autorių ax.gif
Aš šįkart nedalyvavau ND. Buvau įdėjus nuotrauką dienelei, bet persigalvojau. Tiesiog, kaip sakė Sillwio, reikia mokėti nuotraukas atrinkti.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 19, 13:17)
Tai gis cia kaip kas nori, jokio susitarimo nebuvo biggrin.gif As taip pat pasakiau, kad gavau, tik nepasakiau nuo ko, bet tai jei labai rekia, tai pasakysiu biggrin.gif

Kada nors turbūt pasakysi mirksiukas.gif Man tai labai įdomu bus pamatyti visų dovanas bigsmile.gif Gal sudėsim tas nuotraukas į atskirą folderiuką prie ND?
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 13:15)
Drumbacele, Desiree........ gaila, oi kaip gaila..... bloga pavyzdi rodot kitiems....  verysad.gif

nebeliko tiek nuotrauku..... kiek pamenu neliko siltai dryzuotos rudos sienos, nebeliko apvalaus neatpazinto dryzuoto objekto, neliko spalvotu dezuciu, neliko nuostabaus jausmingo apsikabinimo, nebeliko dryzuoto garbaniaus ir jo arkliuko, nebeliko kabyklos su kojinem.... ir t.t.... ir be galo... tai kam tada ND? kam taip nuvertinot zmones atidavusiu jums savo balsus?? juk dauguma siu foto buvo ju gave ne viena.... ir tikrai todel kad zmonems patiko!!!

Sansara, sveikateles jums... mes irgi vel stipriai sergame  verysad.gif

Pupeliuk.. nusisypsok..  4u.gif

maniske negavo ne vieno balso wink.gif taigi nemanau, kad ji kam nors patiko (isskyrus mane smile.gif ) na, bet jau tikrai gana apie tai, kita karta atsirinksiu tokia nuotrauka kurios tikrai neisimsiu smile.gif
Atsakyti
Kiek pastebėjau, meną sukritikuoti lengviausia, bet įsiginti į autoriaus jausmą darbe - ne visiems įdomu. Todėl, kad kas vienam skanu, tai kitam gali būti visai neskanu. Visiems metų galas, norisi viską padaryti teisingai. Mažiau imkime į širdį. Paguoda - karšta kava/arbata biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 19, 14:17)
Ech suprantu sillwio, kai parase, kad su vaikais nuotrauku nebekomentuos unsure.gif

cia jis taip sake? unsure.gif prasau komentuokit mano vaiko nuotraukas (nes tik ji dazniausiai ir fotkinu) as tikrai neisizeisiu, nes zinau kad man mano vaikas pats graziausias ir pats geriausias ir dar visoks kitoks paciausias:bigsmile: (cia visoms mamoms taip) todel komentuokit, kritikuokit, nes ignoravimas zudo doh.gif

wyshnia negavau scripto blush2.gif kai galesi ka? mirksiukas.gif

sansara 4u.gif sveikatytes jums glebi, jetau kaip sunku kai tie maziai serga.

o mainams as issiunciau, tikiuosi tas zmogus kuris gaus parasys, nes kazkaip neramu kol nenuejo. Pati dar negavau...laukiu....
Atsakyti