Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 13, 09:12)
user posted image

labai graži foto 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 13, 21:36)
user posted image

miela nuotraukytė, linksma thumbup.gif
Atsakyti
kol peržiūrėjau visas foto RAW formatu unsure.gif kompiuteris kaip užmigęs dirba.. įdedu paskutinę visos fotosesijos nuotrauką..

Mūsų vadovas.. Foto nekoreguota, tik šiek tiek dešinė pusė pakirpta. Man ji patinka smile.gif

user posted image

ir įdedu juodai baltą variantą

user posted image

rytoj įdėsiu vaikų.. šiaip visai nieko mano akimis yra besigavusių.. bet gal tik mano smile.gif
Atsakyti
Westa, man toks kompozicinis sprendimas nepatinka...Truksta kaires labai ir tas tuscias kampukas virsuje kaireje nieko gero nepriduoda...Nepyk smile.gif J/B variantas plokstokas.
Tavo dryzuoti vaikiukai, ta pirmoji nuotrauka kur jie abu, net labai patiko mirksiukas.gif

Pora kadru...o tai nuotrauku mazoka paskutiniu metu unsure.gif
user posted image

user posted image

P.S. "Nuklaunavau" vaikui sokolado trupinius nuo lupu, bet ziuriu pirmoje nuotraukoje atspindyje sokoladuka nuo palupio nuimti pamirsau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 gruodžio 2007 - 00:40
Ojėėėėėėėėėė... California wub.gif wub.gif wub.gif Labai faina foto, patinka spalvos, Kalėdų laukimo nuotaika, šiltas megztukas..ir kaip visada, modelis - nepriekaištingas thumbup.gif

Westa, spalvota patinka labiau. Pritariau C-girl, vadovą kadruočiau kitaip.
Tačiau tavo dryžiai - veža biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 14 gruodžio 2007 - 00:53
Westa, portretas tikrai neblogas, kiek prispaustas, norisi daugiau kairės ir apačios... Bet šiaip, momentas geras. Jis pozavo ar čia tiesiog pagavai? Man priimtinesnis spalvotas variantas. Toks gyvybi6kesnis. Jb kiek plokštokas.

Californiagirl, man antroji labiau patinka. Pirmoji gera, bet antroji ypatinga.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 00:46)
Westa, portretas tikrai neblogas, kiek prispaustas, norisi daugiau kairės ir apačios... Bet šiaip, momentas geras. Jis pozavo ar čia tiesiog pagavai? Man priimtinesnis spalvotas variantas. Toks gyvybi6kesnis. Jb kiek plokštokas.

Vadovas visiškai nesileido fotografuojamas. tai va pagavau smile.gif ..

man šita foto patinka smile.gif dabar bandau kelias paverst jpeg ir sudėsiu į albumą savo. visgi vaikai ne mano, tai viešai nelabai galiu rodyt smile.gif

įdedu sesiją.. labai norėčiau komentarų .. kol kas dar pildau. smile.gif Fotosesija jei reikalaus prisijungimo, psw kaip ir mūsų albumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 gruodžio 2007 - 01:08
na jei nesileido fotografuojamas tai visai nieko pagavai kadriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 13, 23:30)
labai graži foto 4u.gif

Švelniai pasakyta. Kažkas pasakiško čia...
Atsakyti
Sveiki,
uojaj,kiek nauju veidu...sveiki visi.Naujai pasirodziusieji drasiau drambliai,mes nesikandziojam smile.gif
biskiuka apsileidau cia..Bet vis ybegu,ir matau,kad jau nieko nebepazystu..apsidairau,ar as tikrai cia.pasirodo cia. hihihi.gif
californios mergaites berniukas su atspindziu..mmm...man j/b [sergu suprask] labai graiziai ziuris.Nors spalvotoj,tai vis neatsizaviu tavo spalvom...
balerinos kaip patiko....ajaj,kaip norec,kad mane kas yleistu y toki mergyciu sukuri smile.gif
westos portretas irgi labai patiko.Spalvotaji varianta nuziurejau.Gal kiek sharpuko uzmesciau.bet seip portretukas man ziuris. thumbup.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 13, 19:36)
neužmėtykit manęs pomidorais  unsure.gif čia į dryžuotą temą  blush2.gif dėl j/b iš karto pasiteisinu - fotkinau beveik tamsoj. gavosi labai tamsi, raudona ir grūdėta. 

primena asiliuko uodegą iš Mikės Pūkuotuko  biggrin.gif
user posted image

nu jau sita,kad prajuokino hihihi.gif
kaip tik mazas svaigsta del sito filmuko,tai jei butum neparasius tu,buciau as parasius"tai va,kur asiliuko uodega,kuri dingo per pati jo gimtadieni!!"

silwio kareivukus dar atsimenu,kad labai patiko tie 'isdykeliai' prie to rimtuolio,tik maciau,kad sharpuko siektiek nuimciau..

tiesa,su fotografijom,tai as labai atsiprasau,kad manasis darbas veluos...jau jei kam veluos,tai zinokit,kad tai as[vesiuos y Lietuva spausdint..vis viliuos,kad rasiu dar kurnors]...pas mus nerandu,kur spausdintu ne "automatiniu"paspaudimu...Nejaucia jokio sirdagrauzio paduodami zmogui foto,kuri apkarpyta taip,kad fotografijoj is portreto nei akiu nei lupu...

Jeigu man veluos as tikrai nieko pries ax.gif

va bisky apsilau kojas einu pareguliuot tvarka ND hihihi.gif [reguliuotoja biggrin.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 14 gruodžio 2007 - 04:19
QUOTE(sillwio @ 2007 12 13, 19:30)
Visiems norintiems išsiunčiau.
Be mano sutikimo nekopijuoti, neplatinti, nepardavinėti  lotuliukas.gif

Sillwio, tūkstantis ačiū biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 13, 23:02)
faina. kodėl į nd nedėjai? Kažkieno komentaras prajuokino  lotuliukas.gif

tai, kad nežinau. man ji tokia keistoka (net kai kam ir depiliuotą koją primena unsure.gif ). aš kaip ir spalvotųjų nuotraukų šalininkė hihihi.gif bandysiu dar šeštadienį dieną jį pagaudyt.

QUOTE(westa @ 2007 12 14, 00:26)
Mūsų vadovas.. Foto nekoreguota, tik šiek tiek dešinė pusė pakirpta. Man ji patinka  smile.gif

man visai nieko g.gif na, kairės gal ir trūksta. bet žmogus įdomus. t'sakant, su perspektyva modelis biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 14, 00:35)
Pora kadru...o tai nuotrauku mazoka paskutiniu metu unsure.gif

aš apšalus nuo abiejų nuotraukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o ta pirmoji man taaaip patinka. spalvos nerealios, kokybė ir nereali biggrin.gif ir momentas gražus.
Atsakyti
kaip manot, kodėl naktinės nuotraukos gavosi visos geltonos..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 14, 10:57)
kaip manot, kodėl naktinės nuotraukos gavosi visos geltonos..sad.gif

ta prasme? parodyk g.gif galėjo būt WB blogas, galėjo būti apšvietimas toks. sunku pasakyt nemačius.
Atsakyti