Sveiki,
uojaj,kiek nauju veidu...sveiki visi.Naujai pasirodziusieji drasiau drambliai,mes nesikandziojam
biskiuka apsileidau cia..Bet vis ybegu,ir matau,kad jau nieko nebepazystu..apsidairau,ar as tikrai cia.pasirodo cia.
californios mergaites berniukas su atspindziu..mmm...man j/b [sergu suprask] labai graiziai ziuris.Nors spalvotoj,tai vis neatsizaviu tavo spalvom...
balerinos kaip patiko....ajaj,kaip norec,kad mane kas yleistu y toki mergyciu sukuri
westos portretas irgi labai patiko.Spalvotaji varianta nuziurejau.Gal kiek sharpuko uzmesciau.bet seip portretukas man ziuris.
QUOTE(bite maja @ 2007 12 13, 19:36)
neužmėtykit manęs pomidorais
čia į dryžuotą temą
dėl j/b iš karto pasiteisinu - fotkinau beveik tamsoj. gavosi labai tamsi, raudona ir grūdėta.
primena asiliuko uodegą iš Mikės Pūkuotuko
nu jau sita,kad prajuokino
kaip tik mazas svaigsta del sito filmuko,tai jei butum neparasius tu,buciau as parasius"tai va,kur asiliuko uodega,kuri dingo per pati jo gimtadieni!!"
silwio kareivukus dar atsimenu,kad labai patiko tie 'isdykeliai' prie to rimtuolio,tik maciau,kad sharpuko siektiek nuimciau..
tiesa,su fotografijom,tai as labai atsiprasau,kad manasis darbas veluos...jau jei kam veluos,tai zinokit,kad tai as[vesiuos y Lietuva spausdint..vis viliuos,kad rasiu dar kurnors]...pas mus nerandu,kur spausdintu ne "automatiniu"paspaudimu...Nejaucia jokio sirdagrauzio paduodami zmogui foto,kuri apkarpyta taip,kad fotografijoj is portreto nei akiu nei lupu...
Jeigu man veluos as tikrai nieko pries
va bisky apsilau kojas einu pareguliuot tvarka ND
[reguliuotoja ]