Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 12 19, 07:54)
mes vėl su temp  verysad.gif labai atsiprašau to žmogaus,kuriam turiu išsiųsti mainų foto  verysad.gif kai tik galėsiu, tikrai išsiųsiu.. nepamiršau, nepabėgau, nenusiploviau...  4u.gif

sveikatėlės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(gus @ 2007 12 19, 08:42)
Desiree,snd tave sapnavau biggrin.gif kad man issiuntei savo lb grazia foto,o man kiek laimes buvo,kad toks zymus zmogelis man nuotrauka dovanoja wub.gif
cia paveike tavo postas mane biggrin.gif

prajuokinai. na, labai įžymus žmogelis tau nuotrauka atsiuntė. Įžymus SM fotografų skyrelyje. nuotraukų išiminėjimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 19, 08:54)
as verciu i j/b su wyshnios skribtu. Po dar siek tiek pasviesinu ir pridedu kontrasto, pati matau kad gaunasi pilka... Atrodo, kad anksciau taip nebuvo, o va dabar reikes dar pasimokyti, ir gal versti i j/b kitokiu budu.
Papildyta:

na, lauksim tuomet geresnių vertimų į jb.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 19, 09:16)
Labas aš biški buvau liūdesy paskendus, tai tik paskaitinėjau..

kas gi dabar? kodėl tas liūdesys kamuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 gruodžio 2007 - 10:36
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 01:11)
sunervinsiu savo dėjimais išėmimais nuotraukų. suprasiu jus.. Išėmiau savo dryžiuką. Nes komentarus priėmiau kažkiek asmeniškai.  lotuliukas.gif  Per daug susireikšminau  lotuliukas.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 19, 09:54)
As irgi priemiau mano nuotraukos nekomentavima, asmeniskai. Irgi per daug susireiksminau wink.gif Tik kitaip nesigauna kai nuotraukoj tavo mylimas vaikas. Jauciu daugiau nebedesiu i ND nuotrauku su vaiku, geriau kazka neuztralaus  smile.gif

Mieli kolegos, papasakokit man, kokie dar cia susireiksminimai gali buti, jeigu patys nusprendet dalyvauti konkurse. Ar ne laikas ismokti atrinkineti savo darbus ir pateikti visuomenei tik tuos, kurie nesukels asmenines nuoskaudos. Ismokit priimti kritika jusu darbams, o ne asmenybems.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 19, 10:22)
Zinokit suradau labai efektyvu ir greita buda nustatyti WB. Ogi balta siena. Man labai thumbup.gif  ir greitai. Vakare namuose fotografuodama visuomet taip darau.

Atsargiai su baltom sienom. Balta ne visada visiskai balta, o jeigu ji dar turi kazkokia faktura, galima dar labiau i sona nuvaziuot. Nors tas nuvaziavimas, aisku, daugeliu atveju bus arciau tiesos negu auto wb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 19, 11:53)

Atsargiai su baltom sienom. Balta ne visada visiskai balta, o jeigu ji dar turi kazkokia faktura, galima dar labiau i sona nuvaziuot. Nors tas nuvaziavimas, aisku, daugeliu atveju bus arciau tiesos negu auto wb smile.gif

Zinok, man n kartu geriau negu auto. Ypac vakare prie lempu. Kadangi labai nemegstu nuotrauku taisymu kompe, tai man pats tas.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 19, 09:53)
Mieli kolegos, papasakokit man, kokie dar cia susireiksminimai gali buti, jeigu patys nusprendet dalyvauti konkurse. Ar ne laikas ismokti atrinkineti savo darbus ir pateikti visuomenei tik tuos, kurie nesukels asmenines nuoskaudos. Ismokit priimti kritika jusu darbams, o ne asmenybems.

Aš labai vertinu kritiką. Įvairią. Šįkart išėmiau, nes kritika buvo ne nuotraukai, ne jos šlubuojančiai techninei pusei. O būtent man, kaip modeliukui. 4u.gif bet tai aišku nebesvarbu, nes nuotraukos nebėra ir nebėra tikslo apie ją šnekėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 gruodžio 2007 - 11:06
Sveiki smile.gif . Aš vakar visą dieną kankinausi su fokusu ir ryškumu. Atrodo su nustatymais buvau nusigrybavusi. Vakarop pabandysiu parodyti kas man jau gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 11:04)
Aš labai vertinu kritiką. Įvairią. Šįkart išėmiau, nes kritika buvo ne nuotraukai, ne jos šlubuojančiai techninei pusei. O būtent man, kaip modeliukui.  4u.gif  bet tai aišku nebesvarbu, nes nuotraukos nebėra ir nebėra tikslo apie ją šnekėti  4u.gif

Na techninei nuotraukos pusei bent jau as jokiu pretenziju tikrai neturejau. Gaila, kad isemei. Gal as ka praleidau, bet dar vakar vakare ziurinejau ir nemaciau kritikos modeliui, o tik modelio pozai. Modelio poza/israiska/apranga/makiazas gali buti kritikuojami, pats modelis - ne. Taip as suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 19, 10:13)
Sveiki smile.gif . Aš vakar visą dieną kankinausi su fokusu ir ryškumu. Atrodo su nustatymais buvau nusigrybavusi. Vakarop pabandysiu parodyti kas man jau gaunasi 4u.gif

aš taip pat vakar fotografavau draugės vaikus. Pusė nuotraukų ne fokuse. o pas okulistą tik po švenčių..

QUOTE(sillwio @ 2007 12 19, 10:20)
Na techninei nuotraukos pusei bent jau as jokiu pretenziju tikrai neturejau. Gaila, kad isemei. Gal as ka praleidau, bet dar vakar vakare ziurinejau ir nemaciau kritikos modeliui, o tik modelio pozai. Modelio poza/israiska/apranga/makiazas gali buti kritikuojami, pats modelis - ne. Taip as suprantu  4u.gif

nuotraukos nėra, todėl nebekomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 12:04)
Aš labai vertinu kritiką. Įvairią. Šįkart išėmiau, nes kritika buvo ne nuotraukai, ne jos šlubuojančiai techninei pusei. O būtent man, kaip modeliukui.  4u.gif  bet tai aišku nebesvarbu, nes nuotraukos nebėra ir nebėra tikslo apie ją šnekėti  4u.gif

atsiprasau jei mano kritika tave izeide verysad.gif tikrai ne tau kaip modeliui tai buvo skrita, modelis saunus! juk ne apie veido bruozus raisiau o israiska, tai siek tiek skiriasi...tiesiog man nuogumas ten netiko, taip ir parasiau (na kaip elinai kazkas rase kad nepatinka nuogumas butent toje foto)...dar karta atsiprasau, pasistengsiu daugiau taip nekomentuoti, tik apie technine puse kitakart rasysiu.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 12 19, 11:26)
atsiprasau jei mano kritika tave izeide verysad.gif tikrai ne tau kaip modeliui tai buvo skrita, modelis saunus! juk ne apie veido bruozus raisiau o israiska, tai siek tiek skiriasi...tiesiog man  nuogumas ten netiko, taip ir parasiau (na kaip elinai kazkas rase kad nepatinka nuogumas butent toje foto)...dar karta atsiprasau, pasistengsiu daugiau taip nekomentuoti, tik apie technine puse kitakart rasysiu.

Nesamone. Pradekim dabar i vata vyniot. Juk balsuojam ne uz technini atlikima, o uz nuotrauka kaip darba. Tavo komentare as nemaciau nieko zeidziancio arba asmenisko. Beja, su tavo komentaru is dalies sutinku ir pats buciau panasiai parases. Baikim viena karta tuos vaikiskus verkslenimus.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 19, 10:31)
Nesamone. Pradekim dabar i vata vyniot. Juk balsuojam ne uz technini atlikima, o uz nuotrauka kaip darba. Tavo komentare as nemaciau nieko zeidziancio arba asmenisko. Beja, su tavo komentaru is dalies sutinku ir pats buciau panasiai parases. Baikim viena karta tuos vaikiskus verkslenimus.

pasirašau po šiais žodžiais ir baigiu veršlenti biggrin.gif

O tau turiu klausimuką. Kiek tavo nuotraukose spalvos atitinka tikrovės spalvas? tiesiog smalsu. skaičiau pas Victor apie tavo ND su spalvom. Tai įdomu dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 gruodžio 2007 - 11:41
QUOTE(sillwio @ 2007 12 19, 12:31)

tiesiog negerai pasijauciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 11:38)
pasirašau po šiais žodžiais ir baigiu veršlenti  biggrin.gif

O tau turiu klausimuką. Kiek tavo nuotraukose spalvos atitinka tikrovės spalvas? tiesiog smalsu. skaičiau pas Victor apie tavo ND su spalvom. Tai įdomu dabar.

Saunuole biggrin.gif

Dazniausiai spalvos gana arti tikroves. Drastiskais keitimais neuzsiimu, nes dar nejauciu i kuria puse tai daryti. Dazniausiai kiek paryskinu tai, kas nuotraukai priduoda nuotaikos. Senas langas - pamazinta rudos/raudonos atspalviu ir padidintas kontrastas. Miskas redaguotas gana smarkiai, bet spalvos naturalios. Zaidziau tik kontrastais ir spalvu intensyvumu.
Atsakyti