Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 12 18, 21:29)
Aš, turėdamas tokį fotiką, fotografuočiau ir naktį ir per šventes smile.gif

Fotografuoju, trinu, įrašinėju. Ne viskas man patinka. Norisi daugiau meno blush2.gif O menui labai reikia laiko. O laiko mažai (mokausi) doh.gif

Labai ačiū už komentarus.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 20:17)
hmmm, ne Lt. Bet nuotrauka išsiųsta gruodžio 3d. Tai kaip ir pats laikas būtų.

g.gif keista tikrai,as kai siunciu i USA tai 3dienos ir gave siuntinius ar laiskus,va visiem kartu issiunciau i USA ir LT,ir mainu foto,tai mama jau padekojo snd ax.gif i LT niekada nesiuntus tai nzn,o is USA lb ilgai eina ir laiskai ir siuntiniai,mama sake irgi 3 gruodzio issiunte,as dar negavau.Taip kad kantrybes biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 17, 21:29)
o aš nervuojuos. kaip minilabas šalia namų sunervino. jau ir taip per ligonines vėluoju išsiųsti mainų foto (pati beje irgi dar negavau  ax.gif ).

as irgi negavus tongue.gif man irgi ziaurus laikas,nedekingas,net negalvojau kad taip bus,dar spaustuve pasitaike panasi kaip tavo unsure.gif bet as pazada ivykdysiu smile.gif nenusimink,svarbu jus jau po ligoniniu,atsigaukit,manau nei vienas nesupyks jei is taves gaus ir veliau,juk visi supranta mirksiukas.gif
VVVV,tavo iskalbumas wub.gif
Opa,man tavo kalnai pasakiski thumbup.gif
naujametiniai zaisliukai visu patiko,mano egle dar nepuosta doh.gif noretusi dar nors vienos savaites daugiau iki svenciu.
Wyshnia,as tik pritariu visu nuomonei apie tavo pusesere,tikiuosi ir ja pamatysiu mirksiukas.gif ai dar Wyshnia biggrin.gif ar gavai foto is to zmogaus apie kuri ir galvojom bigsmile.gif tikiuosi man tai pasakysi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 18 gruodžio 2007 - 23:55
Drumbacele, kodel savo dryziuka isemei is ND sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 01:17)
Drumbacele, kodel savo dryziuka isemei is ND sad.gif

nezinau, pasirode, kad geriau bus jei istrinsiu. Manau ta nuotrauka tik man (mamai) grazi ir ipatinga. Nepaziurejau i ja nesaliskai, nesugebu ir dabar .. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 19 gruodžio 2007 - 00:22
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 18, 23:21)
nezinau, pasirode, kad geriau bus jei istrinsiu. Manau ta nuotrauka tik man (mamai) grazi ir ipatinga. Nepaziurejau i ja nesaliskai, nesugebu ir dabar .. smile.gif

nu va. tik baigiau tvarkzti draugės vaikučiu nuotraukas ir žadėjau keliauti pakomentuoti. ir taviškę tarp jų. Dabar prisimenu portretą, arkliuko nekomentuosiu, nes norėjau ilgiau pažiūrėti. O ir portretą patį miglotai pamenu. Tik žinau, kad norėjosi, jog rankutės abi pilnai kadre būtų. O dryžiukas labai mielas. Tik bėda visų tavo jb nuotraukų. Nežinau kaip verti į jb, bet jos kažkodėl tokios pilkos gaunasi. Bet čia ne nuotraukai komentaras, o tiesiog vertimui į jb. Kad ir tos pačios dvi, kur šiandien čia į temą buvai įdėjusi, su ta pačia problėmėle. Kaip tu jas verti į jb?
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 12 18, 22:52)
g.gif keista tikrai,as kai siunciu i USA tai 3dienos ir gave siuntinius ar laiskus,va visiem kartu issiunciau i USA ir LT,ir mainu foto,tai mama jau padekojo snd ax.gif i LT niekada nesiuntus tai nzn,o is USA lb ilgai eina ir laiskai ir siuntiniai,mama sake irgi 3 gruodzio issiunte,as dar negavau.Taip kad kantrybes biggrin.gif

Kalėdos stebuklų metas. Tikiu, kad paštas daro stebuklus 4u.gif

sunervinsiu savo dėjimais išėmimais nuotraukų. suprasiu jus.. Išėmiau savo dryžiuką. Nes komentarus priėmiau kažkiek asmeniškai. lotuliukas.gif Per daug susireikšminau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 gruodžio 2007 - 01:24
mes vėl su temp verysad.gif labai atsiprašau to žmogaus,kuriam turiu išsiųsti mainų foto verysad.gif kai tik galėsiu, tikrai išsiųsiu.. nepamiršau, nepabėgau, nenusiploviau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 19, 08:54)
mes vėl su temp  verysad.gif labai atsiprašau to žmogaus,kuriam turiu išsiųsti mainų foto  verysad.gif kai tik galėsiu, tikrai išsiųsiu.. nepamiršau, nepabėgau, nenusiploviau...  4u.gif

jeeeeesus, sveikit pagaliau.. šventės artėja, reikia būti sveikiems. balemba..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 01:11)
sunervinsiu savo dėjimais išėmimais nuotraukų. suprasiu jus.. Išėmiau savo dryžiuką. Nes komentarus priėmiau kažkiek asmeniškai.  lotuliukas.gif  Per daug susireikšminau  lotuliukas.gif

Nu labai gaila...
Man ji labiausiai patiko ax.gif

Sansara, sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 01:11)
Papildyta:
Kalėdos stebuklų metas. Tikiu, kad paštas daro stebuklus  4u.gif

Desiree,snd tave sapnavau biggrin.gif kad man issiuntei savo lb grazia foto,o man kiek laimes buvo,kad toks zymus zmogelis man nuotrauka dovanoja wub.gif
cia paveike tavo postas mane biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 19, 08:54)
mes vėl su temp  verysad.gif labai atsiprašau to žmogaus,kuriam turiu išsiųsti mainų foto  verysad.gif kai tik galėsiu, tikrai išsiųsiu.. nepamiršau, nepabėgau, nenusiploviau...  4u.gif

unsure.gif sveikateles jums 4u.gif ,butinai isgykit,o tada jau galvokit apie mainus mirksiukas.gif
Snd jau balsavimas ND g.gif gaila kad isiminejat foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 19, 02:11)
nu va. tik baigiau tvarkzti draugės vaikučiu nuotraukas ir žadėjau keliauti pakomentuoti. ir taviškę tarp jų. Dabar prisimenu portretą, arkliuko nekomentuosiu, nes norėjau ilgiau pažiūrėti. O ir portretą patį miglotai pamenu. Tik žinau, kad norėjosi, jog rankutės abi pilnai kadre būtų. O dryžiukas labai mielas. Tik bėda visų tavo jb nuotraukų. Nežinau kaip verti į jb, bet jos kažkodėl tokios pilkos gaunasi. Bet čia ne nuotraukai komentaras, o tiesiog vertimui į jb. Kad ir tos pačios dvi, kur šiandien čia į temą buvai įdėjusi, su ta pačia problėmėle. Kaip tu jas verti į jb?
Papildyta:
Kalėdos stebuklų metas. Tikiu, kad paštas daro stebuklus  4u.gif

sunervinsiu savo dėjimais išėmimais nuotraukų. suprasiu jus.. Išėmiau savo dryžiuką. Nes komentarus priėmiau kažkiek asmeniškai.  lotuliukas.gif  Per daug susireikšminau  lotuliukas.gif

as verciu i j/b su wyshnios skribtu. Po dar siek tiek pasviesinu ir pridedu kontrasto, pati matau kad gaunasi pilka... Atrodo, kad anksciau taip nebuvo, o va dabar reikes dar pasimokyti, ir gal versti i j/b kitokiu budu.

As irgi priemiau mano nuotraukos nekomentavima, asmeniskai. Irgi per daug susireiksminau wink.gif Tik kitaip nesigauna kai nuotraukoj tavo mylimas vaikas. Jauciu daugiau nebedesiu i ND nuotrauku su vaiku, geriau kazka neuztralaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 12 19, 09:54)

Oi kaip as jus suprantu. Mes patys si men jau 2 kartus antibiotikus gerem sad.gif Tikrai, sveikit greiciau, daug daug daug daug , KALNUS JUMS SVEIKATOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas aš biški buvau liūdesy paskendus, tai tik paskaitinėjau..

Vvvv, iš kur tiek minčių pas tave!! 4u.gif 4u.gif Šaunuolė tu mūsų 4u.gif

Mano mainų nuotrauka irgi dar neišsiųsta sad.gif penktadienį tik išsiųsiu, ne į LT, taigi bus tik po Kalėdų, o jei ir ne po Naujų metų verysad.gif supykau aš ant Procentro, turiu važinėti kelis kartus su vaiku, o man nėra taip lengva išsiruošt į kitą miesto galą... o dar norėjau pakietinti, tai jie irgi užsakymais užsivertę, tai bus tik penktadienį padaryta, na bet jau penktadienį, pasiėmusi iš rėminimo, tai iš karto pašte ir išsiųsiu.. 4u.gif

Sansara verysad.gif sveikatėlės mažiukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 gruodžio 2007 - 10:17
4u.gif

Niu, niu, niu nuotrauku isemejom is NDu (juk po uzraktu). Nors tai tik patvirtina mano nuomone, kad autoriui jo kurinys yra labai asmeniskas, intymus. Ir to kurinio kritika visgi skaudus dalykas.

Zinokit suradau labai efektyvu ir greita buda nustatyti WB. Ogi balta siena. Man labai thumbup.gif ir greitai. Vakare namuose fotografuodama visuomet taip darau.

Gus, o mes vakar eglute pasipuosem. Sunus vaiksciojo aplink ir dainavo "o Tannenbaum" lotuliukas.gif (cia tokia vaikiska dainele).

Pupeliuk, lipk is liudesio liuno. 4u.gif

Oi, kaip laukiu mainu atomazgos smile.gif Pasireiskia moteriskas smalsumas lotuliukas.gif

Begu kuciuku kepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 19 gruodžio 2007 - 10:24