Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 18, 20:42)
Bite Maja, po tavo zaisliuku pazliumbiau posma. Taip noriu Kaledoms i Vilniu .

unsure.gif console.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū už dėmesį portretui, bet išbandžiau keleta variantų su jūsų pasiūlymais ir pasilieku prie savojo. Nei pašviesintas nei apkarpytas man nebesižiūri.
Atsakyti
Dejavu, liuks, kad nekeisi nieko savo darbe. Nereikia ten nieko keisti.

Ačiū už komentarus mano nuotraukoms. Nors rūkantis šuniukas tiesą sakant juokais čia atkeliavio smile.gif O vat autoportretas man asm. patinka. Bet liuks, kad kai kam nepatinka ir tai pasakoma.
Atsakyti
Bite Maja 4u.gif

Desiree, man autoportretas per "kampuotas", "kaip kirviu nukirstas" (sorry, nes nemoku minciu destyti). Poza tavo tokia dirbtine, kunas isitempes.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 18, 20:54)
Dar kartą ačiū už dėmesį  portretui, bet išbandžiau keleta variantų su jūsų pasiūlymais ir pasilieku prie savojo. Nei pašviesintas nei apkarpytas man nebesižiūri.

Gerbiu tavo nuomonę. Autorius visada teisus smile.gif Beveik visada ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 21:58)
Dejavu, liuks, kad nekeisi nieko savo darbe. Nereikia ten nieko keisti.

Ačiū už komentarus mano nuotraukoms. Nors rūkantis šuniukas tiesą sakant juokais čia atkeliavio  smile.gif  O vat autoportretas man asm. patinka. Bet liuks, kad kai kam nepatinka ir tai pasakoma.

Jo, praleidau tavo auto. Sorry, dar daug ką praleidau. Metų galas, taigi durnių laivas darbe. Taigi apie nuotrauką - aš prie tų, kuriems nepatinka smile.gif Jeigu rimtai, tai nei patinka nei nepatinka - pažiūrėjau ir pamiršau. Ne pasinė, bet ir ne iš tų, tavo geriausių, serijos.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 12 18, 20:34)
radau porą knygų. ir šiaip pasiknaisiokit ten. labai neblogų dalykų galima atkapstyt.

Black and White in CS3

Lightroom for the professional photographer

Dėkoju 4u.gif Paskaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 18, 21:16)

Desiree, man autoportretas per "kampuotas", "kaip kirviu nukirstas" (sorry, nes nemoku minciu destyti). Poza tavo tokia dirbtine, kunas isitempes.

o aš ir stengiausi būtent tokią, grubiai tuščią kompoziciją daryti. Vat pasakė Silwio, kad tai nėra tas, iš mano gerųjų darbų. To aš ir siekiau, reiškias pasiekiau. Tai yra kitoki nuotrauka. Mane asm. veža apšvietimas, pati save liaupsinu, kad pavyko susidoroti su menka šviesa ir dar fokusas neblogas. O kad poya nenatūrali, taigi autoportretas. Nors kitavertus labai natūrali. Nes atsisėdau būtent taip, kaip aš paprastai sėdžiu tame krėsle ir skaitau knygą. Man taip patogu. Viena koja užkelta, kita pasisūbuoju, alkūnė atremta į turėklą, taigi svorio knygos nejaučiu, ranka nepavargsta.
Tikriausiai vienas tų darbų, kuriems išklausau kitų nuomonę, už ją dėkinga, bet liksiu prie savosios 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 21:58)

Ačiū už komentarus mano nuotraukoms. Nors rūkantis šuniukas tiesą sakant juokais čia atkeliavio  smile.gif  O vat autoportretas man asm. patinka. Bet liuks, kad kai kam nepatinka ir tai pasakoma.

aš irgi buvau jį praleidusi, ėjau ieškoti po senesnius puslapius... čia tas auto, su supama kėde?
Jis visai patiko, tik norisi žaismingumo, šiltų spalvotų tonų, kokių saulės spinduliukų.
Bent jau man čia ir istorija kuriasi.
Labai gražiai žiūrisi šešėlis - primena supamą arkliuką. Lyg personažas skaito pasakų knygą, ar kokį sena albumą ir mintimis grįžta į vaikystę ax.gif (Nemoku aš gražiai minčių dėlioti). blush2.gif
Atsakyti
o kiek laiko praėjo, šiandien balsuojam ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 23:43)
o aš ir stengiausi būtent tokią, grubiai tuščią kompoziciją daryti. Vat pasakė Silwio, kad tai nėra tas, iš mano gerųjų darbų. To aš ir siekiau, reiškias pasiekiau. Tai yra kitoki nuotrauka. Mane asm. veža apšvietimas, pati save liaupsinu, kad pavyko susidoroti su menka šviesa ir dar fokusas neblogas. O kad poya nenatūrali, taigi autoportretas. Nors kitavertus labai natūrali. Nes atsisėdau būtent taip, kaip aš paprastai sėdžiu tame krėsle ir skaitau knygą. Man taip patogu. Viena koja užkelta, kita pasisūbuoju, alkūnė atremta į turėklą, taigi svorio knygos nejaučiu, ranka nepavargsta. 
Tikriausiai vienas tų darbų, kuriems išklausau kitų nuomonę, už ją dėkinga, bet liksiu prie savosios  4u.gif

Cia ne i tema, bet manau, jog autorius savo darbus myli tokius, kokius juos sukure. O va kokias mintis tas darbas sukelia ziurovui, kitas reikalas. Cia jau subjektyvumas.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 22:51)
o kiek laiko praėjo, šiandien balsuojam ar dar ne?

tikrai taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 18, 21:52)
Cia ne i tema, bet manau, jog autorius savo darbus myli tokius, kokius juos sukure. O va kokias mintis tas darbas sukelia ziurovui, kitas reikalas. Cia jau subjektyvumas.

turėčiau sutikti su šiais žodžiais... Bet vis tik dalinai nesutiksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 12 18, 23:06)
tikrai taip  bigsmile.gif

jau siandien? g.gif
galvojau dar savaite liko biggrin.gif
Atsakyti