Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 15:54)

Papildyta:
jb nelabai. Fone č objektai veik juodi traukia dėmesį, ir marškinėliai veik juodi. Slegia perdaug vaikiuko portretui.

Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 18, 14:51)
Bandžiau padaryti foto kūdros teminei, bet pirmiau jūsų nuomonės norėčiau  blush2.gif
user posted image

Fainai, grakščiai, paslaptingai wub.gif Kaip nekeista ir tamsa visai vietoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 18 gruodžio 2007 - 15:12
QUOTE(dejavu @ 2007 12 18, 13:51)
Bandžiau padaryti foto kūdros teminei, bet pirmiau jūsų nuomonės norėčiau  blush2.gif

labai švelniai. meniškas darbas, todėl sunku komentuoti. nes čia reiktų jau būti pasikausčiusiems. Žinok man rodos tau kaip tik Kūdron reikia dėti ir ten gausi komentarų. Fotografija akį patraukia, žiūrisi labai maloniai, švelniai, drįstu sakyti netgi kažkiek šventai

palauksiu, kol įkelsi į Kūdrą ir paskaitysiu ten komentarus. Arba gal Narajana prisijungs, o gal Victor.
Hmm, tiesą sakant ir Vvvvv komentaras įdomus būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 18 gruodžio 2007 - 15:21
patarkit kaip jus uzsakinejat kvadratines foto, kad padarytu ant popieriaus...
kad nereiketu po to apkirpti doh.gif arba kad krastu nenukirptu doh.gif
Atsakyti
Dejavu, labai grazus veido profilis 4u.gif toks fotogeniskas. Man patinka sita tavo nuotrauka

o cia dar vienas meginimas.
Ar labai desines rankos? Man kazkaip vien del jos nesiziuri sita nuotrauka sad.gif

Isimu, nes matau kad vel gavosi ne j/b o pilka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 18 gruodžio 2007 - 15:46

o man per tamsu ax.gif ir gal kairėj pusėj tą erdvę nukirpčiau.

QUOTE(westa @ 2007 12 18, 14:59)
tvarkingos tai čia gerai ar blogai smile.gif
įdedu vieną originalą  smile.gif

tvarkingai ir yra tvarkingai. nei gerai, nei blogai biggrin.gif tsakant be cinkelio biggrin.gif
originalas man gražiau.

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 18, 15:23)
patarkit kaip jus uzsakinejat kvadratines foto, kad padarytu ant popieriaus...
kad nereiketu po to apkirpti  doh.gif arba kad krastu nenukirptu  doh.gif

aš užsakinėjau Procentre Savanorių pr. dariau 15x15. padarė kvadratą. vieną kartą gerai, kitą kartą paliko baltą juostelę blink.gif po to dariau 9x9 tai paliko kokių 2 cm juostelę iš vieno šono (bet čia tikriausiai jie kito formato neturi). bet kai nešiau paklijuot ant putplasčio, paprašiau, kad gražiai nukirptų. ryt eisiu pasiimt, pažiūrėsiu kas gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 gruodžio 2007 - 15:42
QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 22:15)
Rūkymas kenkia... akys pradeda žvairuoti...

user posted image

jėga smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 18, 14:41)
kad demes pamatyciau, tai jauciu pirma reikia monitoriu nusivalyt unsure.gif biggrin.gif

aš tą patį pagalvojau biggrin.gif

dejavu, labai graži, tamsi nuotrauka.. kaip ne kartą sakiau, man tamsa labai patinka..smile.gif modelį - į reklamas, kad normalių ir gražių žmonių visuomenei parodytų..smile.gif

Drumbacele, man atspalvis j/b nepatinka, o modelis labai patinka:) bet nieko negaliu patarti, man pačiai visai nesigauna vertimas į j/b.

westa, j/b geresnis variantas, spalvotoje kažkas ne taip. gal šešėlis pasmakry su atspalviu, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 18, 15:51)

O aš truputi šviesinčiau veidą ir dadėčiau kontrasto, nes dabar truputuka blankokai atrodo g.gif
Kompoziciškai visą profilį gal labai nedaug į dešinę paduočiau, išlaikant tą patį nuotraukos formatą. Bent dabar man atrodo kad būtų geriau, bet reikia bandyti. O šiaip foto super 4u.gif
Atsakyti

vis dar ziuriu.......... reikia ilgai ziureti...... sunki foto.. neisileidzia..

mama tamsia nakti palinkus prie savo vaiko.... siek tiek pavargus.... bet be galo grazi....

gal siek tiek kontrasto dramatizmui... gal siek tiek daugiau sviesos...
kazkaip pastumdyciau erdve... siek tiek, kad nebutu taip centre..
kliuna antro plano plaukai.... klonuociau....... nes blasko demesi, neleidzia susikoncentruoti..

dar einu ziuret......... manau ji is tu nuotrauku kur susigyvenama su laiku....

Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 18, 14:30)
Wyshnia, arkalbi apie akiu baltymu baltuma? Kai pasakei, kazkaip ir aspagalvojau, kad per daug is valytos akys. Bet, gal jos tokios yra yra smile.gif baltut baltuteles smile.gif

g.gif Nu gal - tada persiprasau ir vel 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(tomazzz @ 2007 12 18, 14:41)
Prisijungsiu  ax.gif  ir as prie jusu smile.gif

Sveikas prisijunges 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 18, 14:46)
Tiesa, klausei dėl Skype. Yra tokis pas mane.  Kada būsiu pasiruošusi pabendraut ir tu kada galėsi, tai susisieksim, gerai?

aha, man labiausiai tiktu savaitgalis, arba vakaras, kai MB namie mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 18, 14:47)
kaip tau smagu. o nuo ko gavai?  ax.gif bet tai dar mažai kas gavo nuotraukas  g.gif

Klausimo nepastebejau mirksiukas.gif Nes gi po to neidomu jums bus g.gif bigsmile.gif

Dejavu, man patinka... Labai svelni tokia... Bet gal tikrai reiktu menioku paklaust g.gif smile.gif
Drumbacele, o man sviesesnio portretuko norisi pirmiausia g.gif
Atsakyti
dėkoju visiems už komentarus 4u.gif Dėl tamsumo ginčytis negaliu. Man pačiai dar tamsiau norėtųsi, nes mano monitorius lyg šviesokas (todėl jei pašviesinu daugiau - nebesižiūri g.gif ). Va ir palikau tarpinį variantą.

Bite maja, jei pakerpu juodą plotą, žvilgsnis atsiremia į kraštą. Erdvės kiek norisi.
Atsakyti

o nenori vien tik veido palikt? aš išsikadravau kompe, man visai nieko pasirodė ax.gif
Atsakyti