Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Desiree, perziurejau tema ir atsimenu kiekviena tavo foto......
kuo toliau tuo maziau randu zodziu, kuriais jas pabudinti... kad nesikartoti... nes kartotis prie kiekevieno originalaus darbo tiesiog nuodeme...

zodziu kiekvienai foto uztenka vieno zodzio ir manau ji pasakius kiekvienas mates bent po karta visas foto is kart prisimins apie ka eina kalba...

pvz nemazai foto pacitavau, kad pakomentuot, bet jei buciau necitavus kai kuriu tikrai net neatsiminciau..... su tavosiomis to niekada nebuna.. niekada.......

balerinos... vienas zodis ir jau aisku....
matau daug mazu charaketeriuku kuriu kiekviena paziurejus norisi pazinti.... tiesiog zavinga... pati aplinka jau sukuria zavinga nuotaika.. tie rubeliai, mergytes mazytes ir grakscios, bet vis tiek reikia sugebejimo pateikti butent taip kabinanciai ir pasikartosiu zavingai wub.gif

zara... man patiko kaip vitrinos medeliukas bando gryzti i langa kol nevelu... arba atvirksciai pabego is kaires vitrinos lotuliukas.gif
labai smagi nuotraukyte man pasirode.... tokia slapia, kasdieniska ir tuo paciu gan reklamiska...
tik siek tiek pasvirus i kaire....

portretas.... labai svarus, labai erdvus.... tai pirma kas krito i akis...
o po to gilinaus ir interpretavau savaip kaip visada....
man uzkabino dvi skirtingos sviesos puses.... tai tapo foto vinimi...
kaire - pilka - liudna - nelabai draugiska - siek tiek gasdinanti....
desine - balta - uzdeganti - itraukianti ir labai teigiama....
ir visa tai risasi su autoriumi ir jo skaitoma knyga....
kai puslapis teigiamas/dziuginantis Desiree krypsta automatiskai i desine... nes ten grazu, gera, silta... kai puslapis liudnesnis/graudinantis tuomet susiguzi i kairi kedes kampa kur tamsu ir atitinka nuotaika.... to pati nejauti, bet niekam nematant tai darai...
cia gal ne visiem suprantama kalba parasiau, bet dazxnai nuotraukose matau kazka daugiau nei sedinti zmogu... jei foto sugeba tai perteikti, t.y. isileisti giliau i save as i ja ieinu....
tik nesijuokit blush2.gif na zodziu sis portretas mane isileido pas save i svecius......

bitininkas..... labai israiskinga foto... matau kiekviena bitute.... patinka zmogaus poza.. toks atsiputes, ismanantis ka daro ir patenkintas savo darbu... labiau bijantis pozuot pries objektyva nei dirbti su bitemis biggrin.gif
aplinka dar labiau patobulina sia foto..... tokia gamtiska... tie lapeliai virsuj pirmam plane labai kabina... ta siena sukuria nerealu fona... zodziu visos detales mano akimis dera tarpusavyje... ir sukuria bendra superini rezultata..

na o rukorius tai pabaigai laaabai nuotaika pakele..... toki sau pasikabinciau ir drauge dumeli uztraukciau.......
tokia beveik socialine reklama pries nepilnameciu rukyma, tik truksta, kad viskas butu ireminta i apvalu zenkla ir perbraukta...
o ir pavadinimas geras sugalvotas.... lotuliukas.gif nebuciau kazkodel demesio i akis atkreipus...

ajas, patiko foto su laiveliu ir tamsiuoju kitatauciu berniuku... nes nuotrauka labai ryski, spalvinga, is kart patraukia demesi... bet erdve pagrindinis dalykas, kurio truksta.... ir laivui plaukti ir vaikui dziaugtis.....
dar uzkabino V.V.V biggrin.gif

bite maja, katino uodega originali ir fotogeniska biggrin.gif
jei daugiau kokybes butu originalus kadras ND...
as irgi galvojau savo dryze panaudot bet kazkaip neprisiruosiau..

o va zaisliukai tai verte prie kiekvienos foto sustoti ir apziureti.. kiekviena labai skirtinga... ar cia taip fotografavai ar atrinkai foto?
kiekvienoj skiriasi objektu padetis, forma, sviesumas, tamsumas, ryskumas, spalva.. viskas skiriasi... ir turiu omeny tikrai ne skirtingus zaisliukus, o visa kas juos supa... todel nepasidaro nuobodu ziurint visa serija.... labai Kalediska..... zodziu smagu/saunu/grazu 4u.gif

westa, neblogas mokytojo portretukas... pats zmogus be galo israiskingas, labai daug gyvenimo liniju ant jo veido.... tuo jis idomus, bet pateikimo kazkokio kito noretusi.... nes toki idomuma galima iamzinti dar idomiau.. as nezinau ar tai padaryciau, bet isivaizduoju koks rezultatas butu atvedus si zmogu pas Desiree i svecius...
tiesa j/b variantas man is vis nesiziuri, spalvotas daug geriau..

californiagirl, vel gi kartojuos... apzaveta...................................
nuotrauku gyvumas.... nepakartojamas... atrodo vaika galeciau paimti ir paglostyti....atrodo jis toooks erdvinis.... toks svelnus.... imciau ir apkabinciau biggrin.gif
Kaledine nuotaika net tiesiogiai neperteikiant tiesiog itraukia i nuotrauka.....
vis svarstau ar cia modeliuko toks nuopelnas ar visgi fotografes sugebejimu.. matyt fotografes....

Elina, pirmiausiai sveikinu nugalejus sunkiam ir atkakliam konkurse biggrin.gif

o sioje temoje daug idejai foto, bet kazkaip neisimena jos taip stipriai kaip ankstesni darbai... dar nenukonkuruoja tavo seimuno biggrin.gif zodziu tau bangom... tai geriau tai vel siek tiek pristabdai.. kelios patiko is sios temos.... bet tiek daug pridejai, kad nepacitavau..
bet pamenu vyra spalvota pasisukusi profiliu... jis ten toks ryskus buvo, toks gyvas..... labai patiko...
ir zinoma sveikit.... oi kaip nelaukiu kai mano vaikas kazkada bus zalias doh.gif

latoya, kaip kazkas sake tai nera stipriausia tavo nuotraukyte.... vertimas j/b labai patinka, toks Picasiskas/Latoyskas biggrin.gif bet man geriau ziurisi astresnes, griztesnes, israiskingesnes tavo zuikio foto..

Patiko kaip pagyvinai Purienos foto... taip nusvito vaiko veidas, tarsi angeliuko....

Abo, gaila, kad visos tavo foto isimtos..
atrodo ir mokinais nemazai su tom foto kazka padaryt, patobulint ir visas savo pamokas istrynei... neidomu..

Labradoriuke, kaip suprantu praziopsojau nepaprastai intriguojancia nude tema.... ech tikiuosi kada pakartosi..... ax.gif
arba kad pamatyti visgi pasufleruosiu busimam ND laimetojui paskelbti NUDE tema lotuliukas.gif

peppi, tavo amerikonizmas man patiko biggrin.gif
tokia idomi kompoziciskai foto.... kazkuo kitokia... kaip visada..

Pupeliuk, namine serija su skalbiniukais is kart patrauke spalvom.... o po to temiskai.... kelis kartus paziurejau kol visos foto sulipo ir prilipo... tik vis bandziau isivaizduot ta apatine is kaires kaip gi atrodytu jei ji viena butu apsukta, kad vaikas ziuretu i vidu sios serijos..... kazko ta nukirsta ranka man prasosi vidun, o ne isoren... nors gal pamatyciau ir jau taip nebeatrodytu..
zodziu kaip visad sauniai.. namudiskai, bet ne seimos albumui.... ech... net pavydu...
kada gi man taip gausis.....

o del tavo portretuku ir pasimeciau kuris geresnis..
pirmajame patiko, kad plauku sruoga susisaukia su instrumento vingiais, pati poza labai patraukli.... tik siek tiek nelygumai uzkliuvo....
kitoje sviesus veidas labai graziai ziurisi, bet poza jau man nebe tokia kabinanti kaip pirmojoj....

QUOTE(Desiree @ 2007 12 15, 16:10)
aha, limitas 3

norejau paklaust kaip ten tas limitas apibreztas... ar yra kas nors nurodyta, kad jos 3 turi buti is skirtingu seriju ar kazkas panasaus? nes dabar paziurejau dauguma ideda foto tiesiog pasukta siek tiek kitu kampu tris kart ta pati objekta....
gal taip nori kad butu isrinkta geriausia, bet gal geriau butu idet 3 visiskai skirtingu objektu/temu/ir pan foto? butu daug idomiau... bet gal cia tik man?

sayonara, nezinau kaip komentuot foto su kysia biggrin.gif
tiesiog grazus katinas... visur vienodas bet kartu ir labai skirtingas.. savo zvilgsniu.... visos mielos foto bet kaip sakiau panasios... pamenu ta pati is savo katiniskos serijos.... sunku is ties komentuot...
gal tiesiog per daug idejai ir sunku atsirinkt.. manau 3-ju geriausiu butu uzteke...

ZverisKLP, man labiausiai uzkliuvo tai, kad ne viena foto nebuvo tiesinta.. kazkaip nuo to man jos subuiteja.. tokios griunancios sienos antram plane, griuvancios geles, palanges ir pan..... manau patvarkius kazka pest toliau galima butu... bet kol kas nelabai kabino...
va ta su moterim zavinga, nes moters akys skleidzia kazka gero, bet tuo ruku paskandinai visa skleidziama gera energija.... geriau pablurint kazkokiu kitu budu.. kad antras planas isliktu, bet nublanktu pries ja... o dabar net veidas gaves dumu/ruko ar kazko panasuas... kazkaip nelabai....

wyshnia, gaila, kad isemei Gusciaus foto.. jauciu buvo grazu.... o dar visi raso kad spalvota...

labai patiko tavo paskutinis idetas portretas.... tik niekaip nesuprantu kuo.. ar j/b, ar moteris, ar jos akys, ar sypsena, ar nuotaika, ar garbanos.... ar visa visuma, bet labai kabina....
kol parasiau zinau kas.... o gi tai, kad ziuredama placiai nusisypsojau wub.gif

Opa, si karta tiesiog pasigrozejau modeliuku.... truksta kabliuko...

Gaziulka, tavo dryziukas pasirede labai paskendes tamsoje... nenori siek tiek PS apdirbt ir parodyt?

o is paskutiniosios trijules apsistojo mano zvilgsnis ties treciojoj esancius Kaledinius sviesuliukus... ir nuliudau, kad namie tokiu neturiu.....

sillwio, uzkibau uz spalvu, silumos.... ir masyvo.... net miela sypsena isspaude tie netiesioginiai saules spinduliai... sunkius objektus paverte lengvais... bet einant zemiau nuotaika staiga pasikeite.. pasidare be galo salta... nuo kuriu lengvi objektai-medziai tapo sunkiais....
galima ir daugiau komentuot, bet tai svarbiausia ka izvelgiau foto... kaip saule ir jos nebuvimas priestarauja fizikos desniams.... biggrin.gif

Sapokliaka, labai meniska pasirode vaikucio ir tetuko foto... tokia daugiau juosteline.... kazkodel... o vat alus kazkaip nezinau.... toks neryskus tas butelaitis pasirode.. bte gal tik pasirode, nes alaus labai nemegstu tongue.gif

na ir prirasiau................................ na ir uztrukau....... beveik romanas gavosi.. tikiuosi kita karta nebus tokio ikvepimo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 18 gruodžio 2007 - 00:22
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 18, 01:02)
Ir jau ko ko, bet del isvaizdos tai tau maziausiai kompleksuot reiketu

Turėjau omeny nerealiai gerą j/b, kompoziciją, kadravimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 17, 21:21)
Tiesa, Californiagirl, ar PS Elementai skaito tiff formata? g.gif

Skaito atrodo, galesiu tuoj patikrinti dar mirksiukas.gif

Wyshnaite, grazi tavo pusesere wub.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 17, 21:46)

Nesimato jokio grudo, si man patinka mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 22:15)
Rūkymas kenkia... akys pradeda žvairuoti...

user posted image

Veikia bigsmile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 17, 22:16)
Wyshnia, puikus portretas wub.gif Ir tau -  4u.gif Puikiai J/B padarai, apie kokybę jau nekalbu. Man nepavyksta rasti tavo atsiųsto vertimo į J/B.

Puriena, atrodo tu turi irgi elementus ar ne? Nes man su elementais nepavyksta irgi rasti to vertimo i j/b verysad.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 18, 00:02)
Merginos (ir vaikinai), dar karta labai prasau pamokos, kaip jus tuos sluoksnius PS padarot, kad po to viena tamsinat, kita sviesinat unsure.gif Ir as noriu moket ax.gif

Sito dalyko as jau irgi klausiau viena kart....nieks nepastebejo, bijojau buti ikyri blush2.gif Maciau kaip tu klausei viena kart biggrin.gif Dabar abi garsiai saukim
PRASOM TRUMPOS PAMOKELES KAIP PADAROT SLUOKSNIUS!............. blush2.gif

vvvv, labai aciu uz tokius zodzius 4u.gif Tikrai kartais reikia tokiu komentuotoju kaip tu wub.gif

Elina , man su dukriuku nuotrauka labiausiai patinka wub.gif Ka tu darai visgi su tom nuotraukom???? Kai kurios, na net nezinau atrodo lyg su mobiliu fotkintos butu... unsure.gif Ar cia PS persistengi, ar kas yra?????
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 17, 23:19)
na ir prirasiau................................ na ir uztrukau.......  beveik romanas gavosi.. tikiuosi kita karta nebus tokio ikvepimo....

aš labai tikiuosi, kad tau visada bus toks įkvėpimas. Nerealiai. Suvalgiau kaip gerą romaną tavo komentarus visoms nuotraukoms.
Labai dėkui už komentarus manosioms. tikrai tikrai nuoširdžiai ačiū.
Nori, aš tau paštu atsiųsiu vieną iš savo darbų. Jei tikrai patinka, pasakyk kuris labiausia. ***** ir tris atsiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 18 gruodžio 2007 - 00:31
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 18, 01:28)
atrodo lyg su mobiliu fotkintos butu...

angel_sadangel.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 18, 00:21)
Turėjau omeny nerealiai gerą j/b, kompoziciją, kadravimą 4u.gif

A... o as jau issigandau biggrin.gif Pasitikrink pasta mirksiukas.gif

vvvv - oho blink.gif Saunuole tu musu 4u.gif Ir aciu uz grazius zodzius mano portretui... Jei nusisypsojai, vadinasi gavosi tai , ko norejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 01:30)
aš labai tikiuosi, kad tau visada bus toks įkvėpimas.

Aš irgi noriu padėkoti vvvvv už labai išmintingus, korektiškus, reikalingus, labai taiklius komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 18, 00:28)
Skaito atrodo, galesiu tuoj patikrinti dar mirksiukas.gif

Wyshnaite, grazi tavo pusesere wub.gif

Acius, ir man ji nerealaus grozio... O mergina kompleksuoja unsure.gif

kas del tos actions tai tikrai su elementais neveikia ji... Galima butu gal sakau teoriskai bandys aprasyt g.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 00:30)
aš labai tikiuosi, kad tau visada bus toks įkvėpimas. Nerealiai. Suvalgiau kaip gerą romaną tavo komentarus visoms nuotraukoms.
Labai dėkui už komentarus manosioms. tikrai tikrai nuoširdžiai ačiū.
Nori, aš tau paštu atsiųsiu vieną iš savo darbų. Jei tikrai patinka, pasakyk kuris labiausia. ***** ir tris atsiųsiu.

biggrin.gif Jei toks paskatinimas, tai esiu uzsirasyt i literatu bureli bigsmile.gif
Atsakyti

ner uz ka mergaites 4u.gif tiesiog kartais sirdis kalba lupomis ir nesustabdysi lotuliukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 18, 00:30)

buciau be galo be krasto be galo be krasto be galo be krasto laiminga...

tik nezinau kaip atsirinkt pati paciausia kai visi paciausi....
as butinai issirinksiu... gerai? ir parasysiu tau....

labai aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 18, 00:31)

Elinut, neverk ir nesupyk 4u.gif As nepiktybiskai...
Na pvz. sita...ka su ja darei????
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 18, 00:33)
Aš irgi noriu padėkoti vvvvv už labai išmintingus, korektiškus, reikalingus, labai taiklius komentarus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

wyshnia, ačiū gavau.. radau smile.gif

labai dar norėčiau latoya'jos konsultacijos dėl foto pagražinimo.. man labai gražu wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif (O gal jau labas rytas smile.gif )

Nespeju nieko ir niekur. Nei skaityti, nei nuotrauku ziureti, Iseisiu pensijon, sedesiu tik supermamoj.

Va pora nuotraukeliu nors mestelesiu, kad manes nepamirstumet:

user posted image

user posted image
Atsakyti