Desiree, labai geras kadras su bitininku Tavęs nespėjo bitutės sukąsti? Bandau sukurti kažkokį "prasmingą" komentarą, bet nesidėlioja žodžiai ir viskas Tiesiog -
Wyshnia, puikus portretas Ir tau - Puikiai J/B padarai, apie kokybę jau nekalbu. Man nepavyksta rasti tavo atsiųsto vertimo į J/B.
Gaziulka, faina pirmoji ir triukšmo tai aš nematau joje. Prašom nesikuklinti Paskutinioji irgi įdomi, tik labiau panaši į atsitiktinę, nei į išbaigtą.
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 17, 23:11)
kaip mano studente karta pasake pries uzduodama klausima - as labai neisprususi , Sapokliaka, kokia uzduotis sitam tavo namu darbe buvo? Beje, kaip tau is viso pavyko i ta mokykla patekt? Rasiau jiems del vietu, kada tipo naujos grupes bus, nes visos datos uzimtos, net nesiteikia atsakyt. Matyt, ir taip mokiniu neatsigina
Tema buvo alus Tiesiog butelis ir taure su alum. Esme - skyscio ir blizgaus pavirsiaus fotografavimas.
O i kursus tai as patekau kaip paprastas mirtingasis
Paprasiau, kad informuotu, kai bus imanoma patekti. Siuliau sumoketi is anksto, bet to nereikejo.
Laukiau apie pora menesiu... Ir kai jie planavo formuoti grupe, parase man el. pastu laiska, kad jei noriu, galiu susimoketi ir lankyti...
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 17, 22:16)
Gaziulka, faina pirmoji ir triukšmo tai aš nematau joje. Prašom nesikuklinti
stebukle pamate atspausdinus tai matytusi, ko gero, nes ISO tikrai didziulis buvo
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 17, 22:21)
čia tu? Jetau kaip gražu. Aš vis pamačiusi jūsų portretus užkompleksuoju
Čia mano bandymai su lempomis ( žinokit, "objektai" jau kategoriškai atsisako fotografuotis . Šiandien visą dieną orchidėją fotografavau , graži ji, bet gėlės- ne mano nuotraukos, iš 40 vnt. nesuprantu kuri labiau vykusi
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 17, 23:21)
Tema buvo alus
Būtinai varysiu į kursus, nes jau nervai nelaiko man čia namie vienai kankintis
Labai norėčiau išmokti gražiai versti j/b, va taip, kaip, pvz. wysnios portretas
Papildyta:
Dar du bandymai
QUOTE(Elina @ 2007 12 17, 21:28)
Dar du bandymai
aš balsuoju už trečią
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 17, 20:46)
Nu sakau, pasikonsultuosiu fotoskyrely - ar dideli triuksmai sioms nuotraukoms maiso?
man pirmoji tokia švelni..
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 17, 20:55)
O foto mokykloje nerealu... Be galo idomu, puikus destytojas ir daug naudingos informacijos.. Net gaila pagalvojus, kad jie baigsis
O cia mano namu darbas foto mokykloje...
O cia mano namu darbas foto mokykloje...
o jau gavai komentarų nuo dėstytojų? Tiesiog įdomi jų nuomonė. Aš gal nebūčiau pilnai užpildžius taurės ar bokalo, kaip bepavadinsim alumi..
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 17, 22:46)
Nu sakau, pasikonsultuosiu fotoskyrely - ar dideli triuksmai sioms nuotraukoms maiso?
Gaziulka, man šita tavo labai įdomi ir triukšmo nesijaučia
O čia dar viena, šiandien daugiau nebekelsiu
QUOTE(Elina @ 2007 12 17, 22:28)
čia tu? Jetau kaip gražu. Aš vis pamačiusi jūsų portretus užkompleksuoju
sake, kad pusesere rado kas kompleksuoti
siose tavo foto man WB gal labiausiai kliuna, antroje foto is visu lyg geriausiai su juo susitvarkei. o siaip as tavo vietoj seniai sedeciau kokioj fotomokykloj (ir sedesiu kada nors) - vaikai jau dideli, tik va niekaip nesuprantu, ar tu dirbi (lyg ne?), finansu irgi netruksta, kaip suprantu. tikiu, kad daug ko imanoma ismokt paciam, eksperementuojant, bet su gerais mokytojais ir greiciau, ir paprasciau, ir dviracio del kai kuriu dalyku nereikia isradinet.
QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 23:38)
aš balsuoju už trečią
Papildyta:
o jau gavai komentarų nuo dėstytojų? Tiesiog įdomi jų nuomonė. Aš gal nebūčiau pilnai užpildžius taurės ar bokalo, kaip bepavadinsim alumi..
Papildyta:
Gavau... Nieko blogo nepasake , o tai gerai
Siaip tai tema buvo alaus butelis+ taure sklidina (dar puta turejo buti, bet man nesigavo +juodas fonas).....
Elina, WB balansas pas tave blogai nureguliuotas - oranzinis atspalvis gaunasi...
Paskutine man graziausia is visu, kurias ikelei sivakara..
Beje, sveikinu laimejus fotokonkursa (tik dabar paziurejau) Saunuole
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 17, 23:43)
vaikai jau dideli, tik va niekaip nesuprantu, ar tu dirbi (lyg ne?), finansu irgi netruksta, kaip suprantu.
Oi, vaikeli.... . Norėjau papasakoti, bet tiek to . Negaliu aš niekur išeiti . Bet jau, atrodo, susitariau dėl kursų
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 17, 23:49)
Nešiojuosi baltą filtrą, visada pataisau rankinį wb, bet vistiek gaunasi- oranžinė
QUOTE(Elina @ 2007 12 17, 22:52)
Oi, vaikeli.... . Norėjau papasakoti, bet tiek to . Negaliu aš niekur išeiti . Bet jau, atrodo, susitariau dėl kursų
oj, nu sorry, jeigu palieciau kokia jautria tema, tikrai netycia. tiesiog is tavo postu toks ispudis susidare, tai ir parasiau. bet ir siaip jeigu jau susitarei, tai vks ok
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 12 17, 22:54)
Nešiojuosi baltą filtrą, visada pataisau rankinį wb, bet vistiek gaunasi- oranžinė
man tip top - irgi kiek tik su baltu lapu nustatau, atrodo, nepataikau. kai buvau pamokelej kur prie Nikon priklause, tai tas fotografas sake, kad neverta net zaisti su tuo PRE, ant auto geriausia, blogiausiu atveju, ant kaitriniu lempu perjungia, kai kambary fotkina. Bet gal cia tik jam taip.
Brac, tiek prirasiau ir dingo
Ciburaska, aciu uz pamokele del apsvietimo
Puriena, esu tikra, kad siunciau tau ta actions galiu klysti, soriukas tada parasyk dar karta emaila - atsiusiu
Elina, labai patiko tavo mazutes portretukas O del mano portreto tai cia mano puske... Ir jau ko ko, bet del isvaizdos tai tau maziausiai kompleksuot reiketu Parasyk ir tu savo emaila, atsiusiu ir tau ta vertimo i jb actions
Gaziulka, pirmoj as triuksmo beveik nematau, o ir visose kitose ner jis jau toks rekiantis
Merginos (ir vaikinai), dar karta labai prasau pamokos, kaip jus tuos sluoksnius PS padarot, kad po to viena tamsinat, kita sviesinat Ir as noriu moket
Ciburaska, aciu uz pamokele del apsvietimo
Puriena, esu tikra, kad siunciau tau ta actions galiu klysti, soriukas tada parasyk dar karta emaila - atsiusiu
Elina, labai patiko tavo mazutes portretukas O del mano portreto tai cia mano puske... Ir jau ko ko, bet del isvaizdos tai tau maziausiai kompleksuot reiketu Parasyk ir tu savo emaila, atsiusiu ir tau ta vertimo i jb actions
Gaziulka, pirmoj as triuksmo beveik nematau, o ir visose kitose ner jis jau toks rekiantis
Merginos (ir vaikinai), dar karta labai prasau pamokos, kaip jus tuos sluoksnius PS padarot, kad po to viena tamsinat, kita sviesinat Ir as noriu moket
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 18, 00:02)
ir man prašau tą vertimą į jb westulia@gmail.com
gal kas primins iki kada ND?