Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 12 13, 20:36)
neužmėtykit manęs pomidorais  unsure.gif čia į dryžuotą temą  blush2.gif dėl j/b iš karto pasiteisinu - fotkinau beveik tamsoj. gavosi labai tamsi, raudona ir grūdėta. 

primena asiliuko uodegą iš Mikės Pūkuotuko  biggrin.gif
user posted image

ojej. man kraupu.

nesuprantu, kas cia. depiliuota koja?
na jau aiskiau, kad uodega?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 13 gruodžio 2007 - 21:12
QUOTE(vauga @ 2007 12 13, 22:06)
ojej. man kraupu. nesuprantu, kas cia. depiliuota koja?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif katuko uodega. Nors atrodo kaip kokio tigriuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 13, 21:06)
ojej. man kraupu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Uodega juk cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 13, 21:06)
ojej. man kraupu.

kurioj vietoj tu čia matai koją? unsure.gif g.gif
Atsakyti
[quote=sillwio,2007 12 13, 21:30]
Be mano sutikimo nekopijuoti, neplatinti, nepardavinėti lotuliukas.gif
Ačiū labai- pažadu nekopijuoti.Tik pas mane ant sienos namie kabės :mirksiukas
8 tema pradėjau skaityti ...... Na ir šitą žiūriu.Šaunuolės supermamos ir supertėčiai 4u.gif Kada nors ir aš prisijungsiu į jūsų kompaniją, jei priimsit ax.gif
Atsakyti
Bite maja, prajuokinai biggrin.gif fainai nufotkinai. Truputį ryškumo ir į dryžuotą temą labai tinka thumbup.gif

Desiree, balerinos ir man labai patiko ax.gif Ir vyriškis pasidžiovęs. Viskas labai liuks ax.gif Ir apskritai, visos tavo nuotraukos man labai labai patinka 4u.gif

Ajas, tavio nuotraukėlė man kaip iš reklamos ax.gif thumbup.gif

Elina, antroj-trečioj ryškumo trūksta ax.gif

sillwio, nereali šita tavo nuotrauką. Kaip piešta ax.gif
Atsakyti
o aš ką tik po fotosesijos .. nusikaliau .. 3 val vaikus fotografavom.. net bijau peržiūrėt, o tai tiek foto ir jei nei vienos nebus vertos dėmesio unsure.gif

sillwio, gal ir man galima būtų foto su autografu ..mažu kada nors įžymybė patapsi bigsmile.gif smile.gif westulia@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Sillwio 4u.gif karchenator@gmail.com
Ryt eisiu pardavineti smile.gif

Desiree, impresionistiska nuotrauka. Papasakok, kur mokeisi (jeigu nenori cia, parasyk AZ).

Bite Maja biggrin.gif Pralinksminai.

Ajas, sauni nuotrauka. Megstu tokias, kur vaikai su aplinka "susije".

Westa, laukiam rezultatu.

Elina, nelabai vyke bandymai (bet cia tik mano nuomone) 4u.gif

Ligoniai, sveikite.

Viskas, begu kepti muffins rytdienos darzelio sventei smile.gif

Wyshnia, mes savaitgali uosvijon ruosiames. Gal ir jus Nürnberge busit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 13, 19:47)
Galvojau bizni prasuksiu lotuliukas.gif
... o as noreciau atspausdintos su tavo autografu...  rolleyes.gif na gal kada kai gyvenime laiko turesi rolleyes.gif

Kada nors gal prasuksiu smile.gif
Su autografu paruošiu internacionaliniam meet'ui, kuris vyks Londone smile.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 13, 21:53)
sillwio, gal ir man galima būtų foto su autografu ..mažu kada nors įžymybė patapsi  bigsmile.gif  smile.gif

Galima be autografo smile.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 13, 22:03)
Sillwio  4u.gif
Ryt eisiu pardavineti smile.gif

25% nuo pajamų smile.gif

Jei rimtai, tai išsiunčiau dabar jau visiems. Nuotrauka originalas. Aš spausdindamas nieko papildomai nedariau.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 13, 21:03)
Wyshnia, mes savaitgali uosvijon ruosiames. Gal ir jus Nürnberge busit? biggrin.gif

jei ir Wyshnia būtų pasistengčiau ir įkalbėčiau vyrą iki Niurnbergo nukeliauti 4u.gif Antraip su Užuolaida Frankfurte vistiek anksčiau ar vėliau susitiksim. 4u.gif

Užuolaida, aš šiaip mokiausi tik čia Vokietijoje, ir tai ILS, dėl popierėlio, žinių tiesą sakant naudingų negavau. Lt dar mokyklos laikais lankiau foto būrelį. O siaip savamoksle.

Smagu, kad patiko nuotraukas su mažom šokėjėlėm. Turėjau galimybę kartelį fotografuoti šokių studijos mokyklinukus. Pildėsi mano svajonės, nes visada norėjau kažką tokio fotografuoti..

Nuotraukas pakomentuosiu vėliau, dabar dar nelabai galiu ilgėliau prisėsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 gruodžio 2007 - 22:24
Sillwio... ir as nepasikuklinsiu blush2.gif vaidulia@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 12 13, 18:21)
Čia toks draugas fainuolis vakar pas mano sūnų buvo, bet tie išdykėliai aišku nesidavė fotkinami  doh.gif

tikrai kaip kas sake, reklamine tokia nuotrauka gavosi. smagi

QUOTE(Elina @ 2007 12 13, 19:36)
O aš vis su fokusu ir blykste kankinuosi. Portretas unsure.gif ( keletą foto gavosi su ryškiu šešėliu, ar šešėlis nuotraukoje- labai blogai?)
matau muilą savo nuotraukose g.gif . Kodėl? cool.gif
Papildyta:

man plokščios kiek šios nuotraukos.

QUOTE(bite maja @ 2007 12 13, 19:36)
neužmėtykit manęs pomidorais  unsure.gif čia į dryžuotą temą  blush2.gif dėl j/b iš karto pasiteisinu - fotkinau beveik tamsoj. gavosi labai tamsi, raudona ir grūdėta. 

faina. kodėl į nd nedėjai? Kažkieno komentaras prajuokino lotuliukas.gif

O man dėl mainų nuotraukos taip pat nesmagu. Aš turėjau išvykti taip neplanuotai, veikiau planuotai, paskui nebe, tai paskutinį vakarą atspaudžiau nuotrauką ir vyras paskui išsiuntė. Tai spejau tik atviruką užrašyti. O autografo ant nuotraukos ne verysad.gif Neišdžiuvo.
O ir šiaip, turėjo lig ir pasiekti adresatą... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 gruodžio 2007 - 23:30