Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 17, 17:43)
Desiree darbai (kazkaip ziurint i juos, liezuvis nesivercia nuotraukom vadint) man - aukstasis pilotazas 4u.gif Neturiu prie ko prisikabinti biggrin.gif Dziugu, kad Kudroj galerija pilneja - vis griztu ir griztu ten... wub.gif

ačiū 4u.gif
O pati tyliai tyliai įkėlei į Kūdrą tokį žavų portretą 4u.gif Įtariu turi daugiau, bet nerodai. Kaip ten yra, a??????????

QUOTE(Elina @ 2007 12 17, 17:59)
O aš vis bandau ir nervinuosi, vėl bėga man fokusas. Bandžiau su kitinuku mad.gif , einu portretinuką užsidėsiu, jei vėl nesifokusuos normaliai, užsirašysiu akių operacijai gun_bandana.gif
( į kadravimą dėmesio nekreipkit, fotkinau palėpiniame kambaryje, teko nukirpt lubų ir durų dalį)

jb man ne. Spalvota gal. Nors jei pozuota, būčiau kaip kitaip sustačius..

o man jau keista, kad mainų nuotrauka dar nepasiekė adresato. Mąstau, o jei pasiklydo kur? Ar siųsti pakartotinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 gruodžio 2007 - 19:23
QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 19:16)
O pati tyliai tyliai įkėlei į Kūdrą tokį žavų portretą  4u.gif  Įtariu turi daugiau, bet nerodai. Kaip ten yra, a??????????

pritariu drinks_cheers.gif biggrin.gif

P.S. Wyshnia, ten ta žavinga linksmuolė tavo sesuo gal? ax.gif
Atsakyti
o man jau keista, kad mainų nuotrauka dar nepasiekė adresato. Mąstau, o jei pasiklydo kur? Ar siųsti pakartotinai?

O kur siuntei? i LT? Nes as irgi mastau, kad galimas toks variantas jog mano mainu nuotrauka "pasimes". Kiek siunciam i LT nuotraukas uosvienei, tai bent trecdalis ju dingsta, arba sake ateina atplesti ir apklijuoti lipniom juostom doh.gif
Todel atspausdintas nuotraukas besiunciu uosvienei, kitiems zmonems internetu parodau....

Tikrai, Wyshniuk, gal ta zavo linksmuole tavo sesute? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 gruodžio 2007 - 20:07
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 17, 19:02)
O kur siuntei? i LT? Nes as irgi mastau, kad galimas toks variantas jog mano mainu nuotrauka "pasimes". Kiek siunciam i LT nuotraukas uosvienei, tai bent trecdalis ju dingsta, arba sake ateina atplesti ir apklijuoti lipniom juostom doh.gif
Todel atspausdintas nuotraukas besiunciu uosvienei, kitiems zmonems internetu parodau....

hmmm, ne Lt. Bet nuotrauka išsiųsta gruodžio 3d. Tai kaip ir pats laikas būtų.
Atsakyti
labas vakarelis...
na po tiek dieneliu einu pasizvalgyt kas grazaus siame skyrelyje biggrin.gif
svenciu maratonas, fotkinu daug, bet visos asmeniniam albumui... ne vienos neturiu jums parodyt sad.gif
Atsakyti
ačiū  4u.gif
O pati tyliai tyliai įkėlei į Kūdrą tokį žavų portretą  4u.gif  Įtariu turi daugiau, bet nerodai. Kaip ten yra, a??????????

Cia is paciu pirmuju (kol kas bene vieninteliu) mano pasibandymu su a la studijiniu apsvietimu biggrin.gif Dar viena nuotrauka yra senuose namu darbuose is tos pacios serijos. Tiesiog po laiko kazkaip visai kitaip i nuotrauka pasiziuri, kitokia ja pamatai... Tai ir va tokia ir istorija. Nezinau, turiu ir daugiau nuotrauku is tos dienos, gal ka dar pabandysiu ir tada jau butinai parodysiu jums biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 17, 19:50)
P.S. Wyshnia, ten ta žavinga linksmuolė tavo sesuo gal?  ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 17, 20:02)
Tikrai, Wyshniuk, gal ta zavo linksmuole tavo sesute? ax.gif

Pusesere cia bigsmile.gif Turiu ir seses pora kadru - bet laukiu, kol susigules 4u.gif

O cia tas portretukas...
user posted image

QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 20:17)
hmmm, ne Lt. Bet nuotrauka išsiųsta gruodžio 3d. Tai kaip ir pats laikas būtų.

Oho, kokia tu saunuole, kaip anksti issiuntei smile.gif Siaip tai tikrai nuo gruodzio 3 jau pats laikas butu unsure.gif Sakyciau palauk dar iki savaites galo, nes juk Kaledu metas - daug paste darbo g.gif
O as itariu, kad gavau jau dovanele, nes nebuvom namie, kai pastininkas atejo, tai paliko rasteli, kad atnes ryt bigsmile.gif Kaip laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

Tiesa, Californiagirl, ar PS Elementai skaito tiff formata? g.gif
Atsakyti
o aš nervuojuos. kaip minilabas šalia namų sunervino. jau ir taip per ligonines vėluoju išsiųsti mainų foto (pati beje irgi dar negavau ax.gif ). šian ištaikius tik minutę nunešiau foto... vakare dar nebuvo atspausdinta, nors turėjo po valandos jau būt. teko laukt. atspausdinus ėmė kažkokias šiukšles su tirpikliais šalint... man jau neramu daros, ką jie ten buria. po to rodo, o per visą dangų kažkokie dryžiai kaip pirštais perbrauktą būtų. sakau, kas čia... ai, čia tipo mūsų mašina tokius padaro, va ir ant mažų matosi... gun_bandana.gif sakau, tai kaip jūs iš viso priimat foto daryt, jei žinot kad broką darot..... tipo atidavė man jas beveik už dyką, bet blogiausia, kad reik perdaryt kažkur. o aš iš namų dar tikrai negalėsiu ilgą laiką išsiraut kažkur toliau... verysad.gif tai vat ir galvoju ką čia sumąsčius, gal vyrą reiks įdarbint... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 gruodžio 2007 - 21:33
Nu sakau, pasikonsultuosiu fotoskyrely - ar dideli triuksmai sioms nuotraukoms maiso?

user posted image

sita man ypatingai simpatiska, bet gal tik man, zinant konteksta g.gif
user posted image

o del sitos norejau trupuciuka paklaust - norejau, kad eglutes lemputes butu taip, kaip cia ir gavosi. Bet tam turejau super uzkelti ISO. Kokiu dar budu galeciau pasiekt toki efekta? Placiai atverus diafragma, ir tas lemputes paliekant periferijoje? jeigu gerai atsimenu, lyg C-girl paskutiniame vaiko portrete tokie spalvoti taskai matesi g.gif
user posted image

Vyšnia, maciau ir as Kudroj tavo portreta, simpatiskas pasirode. Su studijiniu apsvietimu neturiu nieko bendro, tai techniniu pastabu neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 17 gruodžio 2007 - 21:47
Sveiki 4u.gif

Pakonsultuokit, prašau kas - kaip nuklonuojat nereikalingus objektus? Aš bandau tokia eiga : naujas sluoksnis, Filter, Vanishing Point, Create Plane Tool, Stamp Tool. Ir kažkaip nelabai dailiai gaunasi g.gif Gal dar yra kokis būdas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 17 gruodžio 2007 - 21:55
QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 00:26)
kaip sekasi foto mokslai? Sprendžiant iš nuotraukos sakyčiau labai gerai. Labai jausmingas darbas. Spinduliuoja šiluma, meile, ramybe, tuo pačiu žaismingumu, paslaptimi...

Dekui.. ax.gif
O foto mokykloje nerealu... Be galo idomu, puikus destytojas ir daug naudingos informacijos.. Net gaila pagalvojus, kad jie baigsis sad.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 14:05)
Elina, visišiškai sutinku su tavim dėl dėmėto veido, deja nežinau kaip padaryti, kad jis būtų lygus - čia pridaryta visko - ir klonuota ir blurinta, bet vis tiek rezultatas menkas, jei blurinčiau daugiau, gautųsi plasmasinis veidas, pavydžiu toms, kurios turi gražią odą, to deja pas mane nėra, matai natūroje mano oda labai nelygi, su spuogeliais verysad.gif Gal kas turi idėjų? žinau, kad tai galima "išplauti" su didele diafragma, tačiau mano 50mm mažiausia 1,8, su ja ir fotografavau, o su 1,4 (kad ir turėčiau tokį) neįsivaizduoju kaip nutaikyt fokusą blink.gif aišku galėčiau kokį grūdą uždėt ar pan.. bet nelabai mėgstu tokias manipuliacijas unsure.gif

Portretui (moters) reikia naudoti frontalini apsvietima ir atidaryti diafragma.. Tada neturetu matytis odos....

Elina, tavo paskutinis JB labai plokscias.... Spalvota geresne, bet tu gali ir geriau mirksiukas.gif
Taskuota mergyte tavo labai smagi foto..

Wyshnia, grazus portretas, tik desine veido puse tamsesne uz kaire... Gal atsvaitas butu padejes? ax.gif

Desiree, nepaprastai grazi nuotrauka su bitininku... Tu turi gyslele pagauti ypatingus kadrus....

Beje, prasau pagalbos su PS.. Kadravau nuotrauka (kirpau visai nedaug) ir issaugojus, is 1.2 MB liko vos 300 KB... Kodel?
Kaip reikia issaugoti, kad nuotraukos dydis nepakistu ???
O cia mano namu darbas foto mokykloje...
user posted image
Atsakyti
kaip mano studente karta pasake pries uzduodama klausima - as labai neisprususi biggrin.gif , Sapokliaka, kokia uzduotis sitam tavo namu darbe buvo? Beje, kaip tau is viso pavyko i ta mokykla patekt? Rasiau jiems del vietu, kada tipo naujos grupes bus, nes visos datos uzimtos, net nesiteikia atsakyt. Matyt, ir taip mokiniu neatsigina unsure.gif
Atsakyti
Rūkymas kenkia... akys pradeda žvairuoti...

user posted image
Atsakyti