Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 13:20)
gal dar ir kadravimą kitą sugalvosi ar j/b keitimą  ax.gif

va, va... Desiree, pakadruok kitaip ax.gif šiaip nuotrauka patinka - švelni, lyriška. bet su kadravimu nežinau. man kažkas ne taip g.gif
Atsakyti
Elina, sveikinu laimejus konkursa 4u.gif
Pupeliuk, man labai grazus ir israiskingas portretas, bet kokybe slubuoja... Cia jau ismanantys pakomentuos... ir dar labai grazus zvilgsnis 4u.gif
Atsakyti
labu dienu. mes jau namie. bandysim grįžti į seną ritmą 4u.gif tik šie ND tai jau nuplauks blush2.gif
o pusės foto nuo 6dienio jau nematau.... tik 2 dienos teprabėgo...
diržo jums visiems už tai gun_bandana.gif
Atsakyti
sveiki,

labai nėra laiko, todėl nepakomentavau daugelio nuotraukų..sad.gif

įstrigo sillwio kibiras ir langas.. labai. ir siaura ryškumo zona lango nuotraukoje man labai labai. vis tik aš ją mėgstu biggrin.gif

pupeliuko labai gražus pats kadras, tik man nepatinka tamsumas.. blush2.gif

šapokliakos - vėlgi nuostabus kadras, tik net man per tamsi biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
Kada bus sekanti tema? bigsmile.gif
Atsakyti
ištryniau tą nuotrauką, bet ji vis dar kabo blink.gif picasa kažkaip ilgai laiko nuorodą.. na dedu kitą bandymą, manau šis geresnis.. šviesa atrodo kiek geriau (man bent jau) aišku vėl veidas valytas, bet nebetiek daug blush2.gif

dedu nuorodą, kad nekabotų ilgai nuotrauka..

http://picasaweb.goo...938361849501186

Dedu dar vieną, čia veidas labai mažai liestas - nuklonuoti keli akivaizdūs spuogeliai..

http://picasaweb.goo...943047658821138

nu žodžiu, atseit turėčiau išsirinkiti vieną smile.gif bet kol rezultato nėra geriausio tol neišsirinksiu smile.gif bandyt galiu nors ir tūkstantį kartų tongue.gif

Desiree, nebandžiau tokio varianto, nelabai ir gautųsi, nes labai įspraustas veidas tada būtų.. per mažas išlinkimas, čia kontraboso matyt reiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 gruodžio 2007 - 16:14
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 14:50)
ištryniau tą nuotrauką, bet ji vis dar kabo blink.gif picasa kažkaip ilgai laiko nuorodą.. na dedu kitą bandymą, manau šis geresnis.. šviesa atrodo kiek geriau (man bent jau) aišku vėl veidas valytas, bet nebetiek daug blush2.gif

man ana labiau patiko. Tik kai atverčiau originalą, veidukas prašyte prašėsi sutalpinamas korpuso išlinkime. T.y. tiesiog norėjosi matyti veiduką priglaustą prie instrumento. Gal ir tokią bandei?
Atsakyti
o, ta paskutine laaaaaaaaabai patinka, rinkčiausi ją 4u.gif

o čia Bitučių draugas, kosmonauto kostiumu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 gruodžio 2007 - 16:53
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 16:50)
laiko nuorodą.. na dedu kitą bandymą, manau šis geresnis.. šviesa atrodo kiek geriau (man bent jau) aišku vėl veidas valytas, bet nebetiek daug blush2.gif

Tu matai blink.gif kaip galima su šviesa sužaisti g.gif . Visai kitoks veidukas- skaistus, lygus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 16:53)
o, ta paskutine laaaaaaaaabai patinka, rinkčiausi ją  4u.gif
o čia Bitučių draugas, kosmonauto kostiumu  4u.gif

user posted image

Ka begaliu pasakyti...NUOSTABUS kadras wub.gif wub.gif wub.gif
Patiko pupeliuko portretukas. Pirmajam labiau patinka kompozicija ir pati poza, antrajam tikrai apsvietimas geresnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 gruodžio 2007 - 18:32
Gaziulka, koks zavus modeliukas bigsmile.gif wub.gif Seselis ant sienos man nepatinka, o pacios blykstes atsvaitu ant veiduko nematau 4u.gif
Desiree darbai (kazkaip ziurint i juos, liezuvis nesivercia nuotraukom vadint) man - aukstasis pilotazas 4u.gif Neturiu prie ko prisikabinti biggrin.gif Dziugu, kad Kudroj galerija pilneja - vis griztu ir griztu ten... wub.gif
Patiko latoya portretas, patiko verimas i j/b (norec paklaust, kaip verti ax.gif ), tik va kadravimas nelabai 4u.gif
Is sillwio idetu pirmoji ir trecioji thumbup.gif Antroji labai kazkokia tiesmukiska... Na nezinau kaip paaiskint, bet tokia man be cinkelio unsure.gif Ketvirtojoj kompozicija man netinka g.gif
Patiko latoyos truputi pakeistas Purienos portretas - jaukus labai wub.gif
Pupeliuk, saunuole esi wub.gif 4u.gif Labai patinka tavo autoportretai 4u.gif Ziuriu i abu ir net nezinau, kuris patinka labiau... g.gif Tikriausiai antrasis, kuris albume g.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš vis bandau ir nervinuosi, vėl bėga man fokusas. Bandžiau su kitinuku mad.gif , einu portretinuką užsidėsiu, jei vėl nesifokusuos normaliai, užsirašysiu akių operacijai gun_bandana.gif
( į kadravimą dėmesio nekreipkit, fotkinau palėpiniame kambaryje, teko nukirpt lubų ir durų dalį)
user posted image

j/b

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 gruodžio 2007 - 19:02