QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 12:05)
Elina, visišiškai sutinku su tavim dėl dėmėto veido, deja nežinau kaip padaryti, kad jis būtų lygus - čia pridaryta visko - ir klonuota ir blurinta, bet vis tiek rezultatas menkas, jei blurinčiau daugiau, gautųsi plasmasinis veidas, pavydžiu toms, kurios turi gražią odą, to deja pas mane nėra, matai natūroje mano oda labai nelygi, su spuogeliais
Gal kas turi idėjų? žinau, kad tai galima "išplauti" su didele diafragma, tačiau mano 50mm mažiausia 1,8, su ja ir fotografavau, o su 1,4 (kad ir turėčiau tokį) neįsivaizduoju kaip nutaikyt fokusą
aišku galėčiau kokį grūdą uždėt ar pan.. bet nelabai mėgstu tokias manipuliacijas
va, Elina jau parašė, ką būčiau rašiusi... Nenorėtum man atsiųsti mažos, bet su PS neliestos foto?
ìnok mano veido oda taip pat nėra lygi. Tai aišku nervina, bet kitavertus, man nepatinka tokie išplovimai kompiuteriu. Gal tiktų ir tau ta V.V. pamokėlė su šviesos panaudojimu. Dejavu rodos buvo įdėjusi nuoroda, bet gali rasti tarp V.V. darbų Kūdroje. Ten puikiai paaiškinta kaip tai daryti. Ir tikrai geriau su šviesa sužaisti, nei su PS.