Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 02:23)
dalelė pasaulėlio sutalpinai į mažą bumbulą  4u.gif

tikrai taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 16, 10:56)
Ačiū labai. Vis dėl to, kažkodėl man svarbesni Jūsų ir Kudros vertinimai unsure.gif .

Elina, sveikinu 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 16, 11:01)
ir dar įkeliu nuotrauką, apie kurią šnekėjau Gaziulkai. Su šešėliu.

man patinka. bet kažkodėl tiesiog knieti fotoaparatą patraukt šiek tiek dešiniau - tiesiai prieš kėdę ax.gif nežinau, kaip tada atrodytų, bet dabar man tokia mintis kyla.

QUOTE(latoya @ 2007 12 16, 12:34)
o va pas mus modeliuku atvaziavo kaledoms, dukterecios mano, va viena jau padariau, ivertinkit mirksiukas.gif

man ir gal smarkiau apkarpyt norėtųsi g.gif
Atsakyti
Laba diena.
Pasirode man grazus momentas, puoliau fotkint, tik aisku is technines puses tai doh.gif
Gal galite pagelbeti nors kiek? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Auto, nežinau kiek ilgai čia laikysiu blush2.gif tai noriu komentarų smile.gif ką daryti kitaip? su fokusu vėl bėdos doh.gif bet ryškumas bent jau patenkinamas... Desiree, dėl j/b gal ką patarsi? kaip apšvietimas?

user posted image

Vauga, labai tamsu, o matosi ir triukšmo labai daug, net nežinau ką patarti, nelabai lengvai man sekasi ištraukti iš tokios tamsos nuotrauką, bus labai negražiai grūdėta sad.gif

P.S. nuotrauką kie pakeičiau, nes pamčiau kad pilkoka ir plokščia gavosi, dabar į jb verčiau kitu būdu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 gruodžio 2007 - 11:18
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 10:57)
1. nežinau kiek ilgai čia laikysiu blush2.gif  tai noriu komentarų smile.gif
2. Vauga, labai tamsu, o matosi ir triukšmo labai daug, net nežinau ką patarti, nelabai lengvai man sekasi ištraukti iš tokios tamsos nuotrauką, bus labai negražiai grūdėta sad.gif

1. man labai grazu wub.gif pakol kas tik tokius komentarus galiu parasyt - patinka arba nelabai. Nes is technines puses tai zalia esu doh.gif

2. aciu uz komentara, sutinku su tavimi!
Atsakyti
O man labai gražus tas triukšmas Vaugos nuotraukoje... Turbūt tai skonio ir žiūrėjimo reikalas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vienisybe!!! wub.gif kaip graziai pasviesinai.... aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 17 gruodžio 2007 - 11:41
QUOTE(bite maja @ 2007 12 17, 07:16)
man patinka. bet kažkodėl tiesiog knieti fotoaparatą patraukt šiek tiek dešiniau - tiesiai prieš kėdę  ax.gif nežinau, kaip tada atrodytų, bet dabar man tokia mintis kyla.

turiu tik šį varianta, nes mačiau taip. nežinau ir pati kaip kitaip atrodytų.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 09:57)
Auto, nežinau kiek ilgai čia laikysiu blush2.gif  tai noriu komentarų smile.gif ką daryti kitaip? su fokusu vėl bėdos doh.gif bet ryškumas bent jau patenkinamas... Desiree, dėl j/b gal ką patarsi? kaip apšvietimas?

[

kol kas rašau NUOSTABU. vėliau turėsiu laiko pakomentuosiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 11:57)
Auto, nežinau kiek ilgai čia laikysiu blush2.gif  tai noriu komentarų smile.gif

Labai gražus auto, tik man nepatinka ant kaktos atsiradusios dėmės- šešėliai g.gif. Or veidas kažkiek dėmėtas. Jei sutvarkyt tuos defektus, būtų- nerealu.\

Sillwio
, man labai patiko 1 ir 2 foto. Patiko visos ištiesų, bet paskutinė tokia kažkokia unsure.gif dekoratyvinė pernelyg.

Labai patiko Vaugos pagautas momentas ( kaip berniukas kitam riša batuką wub.gif ). Gaila kad pati foto pritrūko kokybės verysad.gif

Papildyta:
Oi, pamiršau Šapokliakos nuotrauką. Nu man ji- nuostabi blink.gif
Atsakyti
Elina, visišiškai sutinku su tavim dėl dėmėto veido, deja nežinau kaip padaryti, kad jis būtų lygus - čia pridaryta visko - ir klonuota ir blurinta, bet vis tiek rezultatas menkas, jei blurinčiau daugiau, gautųsi plasmasinis veidas, pavydžiu toms, kurios turi gražią odą, to deja pas mane nėra, matai natūroje mano oda labai nelygi, su spuogeliais verysad.gif Gal kas turi idėjų? žinau, kad tai galima "išplauti" su didele diafragma, tačiau mano 50mm mažiausia 1,8, su ja ir fotografavau, o su 1,4 (kad ir turėčiau tokį) neįsivaizduoju kaip nutaikyt fokusą blink.gif aišku galėčiau kokį grūdą uždėt ar pan.. bet nelabai mėgstu tokias manipuliacijas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 gruodžio 2007 - 13:09
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 17, 12:05)
Elina, visišiškai sutinku su tavim dėl dėmėto veido, deja nežinau kaip padaryti, kad jis būtų lygus - čia pridaryta visko - ir klonuota ir blurinta, bet vis tiek rezultatas menkas, jei blurinčiau daugiau, gautųsi plasmasinis veidas, pavydžiu toms, kurios turi gražią odą, to deja pas mane nėra, matai natūroje mano oda labai nelygi, su spuogeliais verysad.gif Gal kas turi idėjų? žinau, kad tai galima "išplauti" su didele diafragma, tačiau mano 50mm mažiausia 1,8, su ja ir fotografavau, o su 1,4 (kad ir turėčiau tokį) neįsivaizduoju kaip nutaikyt fokusą blink.gif aišku galėčiau kokį grūdą uždėt ar pan.. bet nelabai mėgstu tokias manipuliacijas unsure.gif

va, Elina jau parašė, ką būčiau rašiusi... Nenorėtum man atsiųsti mažos, bet su PS neliestos foto?
ìnok mano veido oda taip pat nėra lygi. Tai aišku nervina, bet kitavertus, man nepatinka tokie išplovimai kompiuteriu. Gal tiktų ir tau ta V.V. pamokėlė su šviesos panaudojimu. Dejavu rodos buvo įdėjusi nuoroda, bet gali rasti tarp V.V. darbų Kūdroje. Ten puikiai paaiškinta kaip tai daryti. Ir tikrai geriau su šviesa sužaisti, nei su PS.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 17, 14:14)
va, Elina jau parašė, ką būčiau rašiusi... Nenorėtum man atsiųsti mažos, bet su PS neliestos foto?
ìnok mano veido oda taip pat nėra lygi. Tai aišku nervina, bet kitavertus, man nepatinka tokie išplovimai kompiuteriu. Gal tiktų ir tau ta V.V. pamokėlė su šviesos panaudojimu. Dejavu rodos buvo įdėjusi nuoroda, bet gali rasti tarp V.V. darbų Kūdroje. Ten puikiai paaiškinta kaip tai daryti. Ir tikrai geriau su šviesa sužaisti, nei su PS.

Tai šitą jau žinau, bet niekaip neįsivaizduoju kaip tą padaryti realiai ir dar su auto unsure.gif lempų neturiu, rinktis šviesos kritimo kampą? bloge yra apie šviesą pamoka, bet ten rodoma, kaip lempas stumdyt.. o ir V.V. mačiau nuotrauką, tačiau nelabai įsivaizduoju iš kur praktiškai sklinda šviesa.. man pačiai žiauriai nepatinka kompiuteriniai klonavimai, visą laiką svyruoju ant plasmasinio veido ribos... o kosmetiškai pudros sluoksins jau pakankamai storas doh.gif atsiųsk mailą į až, neturiu atrodo tavo, atsiųsiu kiek apkarpytą originalą, gal dar ir kadravimą kitą sugalvosi ar j/b keitimą ax.gif
Atsakyti