Sveiki
Čia taip ramu...
Bite, jau tavojo pirmjo žaisliuko tai toks puikus kadras Atvirutė, žinok Sugrįžau daug metų atgal, kai pamačiau šią nuotrauką. Atvirutė iš vaikystės - norisi perskaityti, kas parašyta kitoje pusėje Žodžiu,
O paskutinysis žaisliukas (nuo Tauro kalno) tai įspūdingas
ŽvėrisKLP, labai patiko kadras su mažąja fotografe, o ypač J/B santykis.
Elina, kaip tau ryškiai pavyko nufotografuoti spalvotąjį portreto variantą Toks tikras nesupozuotas portretas gavosi. Fainai.
Latoya, jau tikrai turi savąjį atpažįstamą stilių vertime į J/B Mergaitės portreto momentas sustabdytas ne tas, kuris nekeltų abejonių. Ji kažkuo susidomėjusi ir labai knieti pamatyti kuo
Desiree, puikus autoportretas - ką ir bepridursi... Saulėtą, šiltą nuotaiką kuriantis.
Sapnavau, kad Kalėdų Senelis padovanojo juostinuką Bet jau tokią įtampą jaučiau juo fotografuodama, kad neduok tu Dieve, nesugadinčiau kadrų
O šiandien buvau gimtadienyje. Ir teko pagelbėti šeimininkams įamžinti torto žvakutės užpūtimo momentą, nes filmuoti ir fotografuoti tuo pat metu neišeina Įdavė man juostinę muilinukę ir kad pradėjau pyškinti,kaip su skaitmena - vieną po kito kadrą Paskui staiga atsitokėjau ir sustojau, nes suvokiau, jog jie turės daug vienodų nuotraukų
Gal dar vertinimui įdedu savo pilkai pilką nuotrauką Bet aš ją taip stipriai prišarpinau, o čia įdėjus šarpo ir neliko
sillwo, simpatiskas mano tavo kibiras - sviesa kokia ten
o mane tuoj i nevilti ivarys visi mano eksperimentavimai - jau ant ko cia, bet ant elgutes puosimo gal nevertejo man taip Tiek vaiko emociju, tokiu gyvu, smagiu praradau Per sulietus kadrus, ne ten nuejusius fokusus, per ilgus islaikymus, per stambius grudus... turbut tokiose nepakartojamose situacijose man dar geriau ant auto varyt
o mane tuoj i nevilti ivarys visi mano eksperimentavimai - jau ant ko cia, bet ant elgutes puosimo gal nevertejo man taip Tiek vaiko emociju, tokiu gyvu, smagiu praradau Per sulietus kadrus, ne ten nuejusius fokusus, per ilgus islaikymus, per stambius grudus... turbut tokiose nepakartojamose situacijose man dar geriau ant auto varyt
Silwio man pirmoji ir antroji patiko, antroj gal spalvos kiek aki rezia, bet vistiek patinka. paskutines man per tamsios....
Puriena labai siltas momentas siaip patiko ta nuotrauka, tai pabandziau ta pilkuma nuimti, tikiuosi nesupyksi, dar truputi sharpo dadejau
Gaziulka, pas mus panasi situacija taip sokinejau su fotiku aplinkui kol jie eglute puose, o db geda net kam parodyt tas fotkes per daug prisisokinejau matyt isplaukusios visos
Puriena labai siltas momentas siaip patiko ta nuotrauka, tai pabandziau ta pilkuma nuimti, tikiuosi nesupyksi, dar truputi sharpo dadejau
Gaziulka, pas mus panasi situacija taip sokinejau su fotiku aplinkui kol jie eglute puose, o db geda net kam parodyt tas fotkes per daug prisisokinejau matyt isplaukusios visos
QUOTE(sillwio @ 2007 12 16, 22:16)
Sveiki, brangieji. Temperatūra apie nulį, poliarinė naktis ir amžinas purvas mane tuoj į kapus nuvarys Fotografuot visai nėra kada. Keletas kadrų iš savaitgalio pasivaikščiojimo.
kito žodžio, kaip creepy, nerandu apibūdinti šių nuotraukų nuotaikai. tau ten nebaisu vaikščiot? uch, tokie šiurpuliukai laksto vien pažiūrėjus.
čia tas pats namas, kur ir pas Viktorai dėjai?
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 16, 22:18)
Gal dar vertinimui įdedu savo pilkai pilką nuotrauką Bet aš ją taip stipriai prišarpinau, o čia įdėjus šarpo ir neliko
patinka. bet man norisi patį kadrą šiek tiek dešiniau pastumt. kad daugiau vaiko matytųsi ir gal šiek tiek kontrasto ar ko pridėjus
kitas nuotraukas ryt darbe pakomentuosiu einu miegot.
sillwio, langas - patiko man ši foto. Traukia akį seni rąstai - gražiai susivaikščioję. Ir šerkšnas lange.. Bet nesu tikra dėl ryškumo gylio, gal vistik norėtųsi pilno ryškumo, o ne dalinio. Kita vertus, minkštumas tinka lango daliai Tai va, ir nežinau. Bet nuotrauka neprasprūdo pro akis.
Antroji - baisiai patinka. Ypač šviesa joje.
Trečioji - baisiai paslaptinga Gražus paveiksliukas.
Ketvirtoji man pasirodė mažiausiai įdomi.
Papildyta:
"Latoyos švytėjimas" Visai įdomiai. Akytės žibėti pradėjo Beje, gerai apkirpai
Antroji - baisiai patinka. Ypač šviesa joje.
Trečioji - baisiai paslaptinga Gražus paveiksliukas.
Ketvirtoji man pasirodė mažiausiai įdomi.
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 12 16, 22:31)
"Latoyos švytėjimas" Visai įdomiai. Akytės žibėti pradėjo Beje, gerai apkirpai
QUOTE(sillwio @ 2007 12 16, 21:16)
Sveiki, brangieji. Temperatūra apie nulį, poliarinė naktis ir amžinas purvas mane tuoj į kapus nuvarys Fotografuot visai nėra kada. Keletas kadrų iš savaitgalio pasivaikščiojimo.
Pirmoji labai patiko. Kokie lango rėmai. Tas šerkšnas... Kažkaip norisi galvoti, kad ten viduje prie židinio kažkas tavęs laukia su puodeliu šiltos arbatos..
Trečioji taip pat labai patiko. Kokios spalvos!!!
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 16, 21:18)
[
[
pašviesint truputuką nuotrauką, ir kontrastą kiek padidink. Patinka švelnus tėčio žvilgsnis į vaikutį, o vaikučio skvarbus į objektyvą.
Sveiki,
Siandien mane pagavo ikvepimas (t.y. reikejo padaryti namu darbus fotomokykloje)....
Tai tuo paciu ir saviskius "nutraukiau"....
Siandien mane pagavo ikvepimas (t.y. reikejo padaryti namu darbus fotomokykloje)....
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 16, 22:22)
Sveiki,
kaip sekasi foto mokslai? Sprendžiant iš nuotraukos sakyčiau labai gerai. Labai jausmingas darbas. Spinduliuoja šiluma, meile, ramybe, tuo pačiu žaismingumu, paslaptimi...
Sekmadienio diena Kauno rotušės aikštėje.. Fotografuoju aš, o už tvorėlės bumbule matosi mb ir dukrytė