QUOTE(Desiree @ 2007 12 16, 14:23)
Gražų modeliuką svečuose turit
Dėl nuotraukos, vėlgi tavo stilius atpažįstamas Man gal čia tik kvadratinė kompozicija nelabai tinka. norisi arba horizontaliai arba vertikaliai. Mergaitė žiūri į kažką apačioje, tai norisi matyti ir man į ką ji žiūri. Kadangi nesimato, tai apkarpius kiek griežčiau, žvilgsnis taip nepasimestų, kaip kvadratinėje kompozicijoje. Na ir dabar dar bežiūrint akys užkliuvo už vamzdžio dešinėje. Nors labai ir netrukdo jis ten.
o gerai tai ar blogai, kad stilius atpazistamas?jau truputi pasimeciau
o del kvadrato manau tu teisi, tik ten pasaliniu visokiu aplinkui buvo, teko apkirpti, o vamzdi masciau ar nuimti, bet man jis cia visai netrukdo, kaip tik erdve daugiau jauciasi, ne taip tuscia.
QUOTE(Elina @ 2007 12 16, 14:46)
Man labai patinka tavo vertimas į j/b. Vis bandau ir aš.
Įkeliu porą nuotraukų pademonstruot skirtumus. Tik norėjau paklaust, ar pastebit fokusavimo ir ryškumo skirtumą? Šįkart buvau su akinukais
. Man atrodo, kad čia ir buvo problema. Su akinukais daug stipriau susifokusavau. Nu pasakykit ką manot? ( čia dariau foto dviem režimais M ir TV)
skirtumas tikrai didelis, pirmoji labai man patinka, ryski kiek veido daugiau noretus ir butu super. antroji isplaukus, fokusas pabeges.