Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Būkit geri pamokykit kaip turi būti:(
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 15, 18:16)
Patinka pirma ir paskutine ax.gif  Pirmoje siek tiek virsaus per daug.
Paskutine lyg ir be priekaistu, gal tik kiek "Astresnio" kadriuko norisi ax.gif

ačiū..smile.gif
aštresnis - tai čia kaip? ryškumo trūksta?

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 18:43)
user posted image

mokau:

griebk ją ir įsuk valso žingsniu..biggrin.gif

bitemaja, tas su pjautuvu ir kūju - JĖGA biggrin.gif žaisliukas, turiu omenyje, o šiaip fotkės labai fainos, man pirma labai labai.. mėgstu tokius vaizdukus.. ech, Kalėdos..
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 17:43)

šią moterį fotografuoti ir fotografuoti... Uždėjai kažkokį blurą aplink, o čia jo visai nereik. Jb gerai žiūrisi, kiek pašviesinčiau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 15, 19:26)
ačiū..smile.gif
aštresnis - tai čia kaip? ryškumo trūksta?

man rodos, kad su fokusu kažkas. katinas kažkoks paplaukęs g.gif
man pirma ir antra patinka. tik antroj tas kraštas galėtų būt aštresnis. patinka tokios smalsuoliškos nuotraukos. bet ūsai kokie katino doh.gif

ŽvėrisKLP, iš tavo kalėdinių man patinka antra. o nuotraukoj dėl žmonos pritariu Sayonarai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 15, 16:16)
Bet jau nieko - mazius vaiksto, ateis pavasaris gal gi ir ivairesniu nuotrauku iseis nufotografuot biggrin.gif

priminsiu aš tau tuos žodžius pavasarį tongue.gif iš anksto užsisakau Londono pavasarinių parkų wub.gif lotuliukas.gif
P.S. ir Gus dar prigriebk kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 15 gruodžio 2007 - 20:12
Sayonara, nesu gyvūnų foto mėgėja,, tai sunku komentuot... Bet iš tavųjų išsirinkau paskutinę. Kažkaip tinka ten visai kvadratas.

ŽvėrisKlp Kalėdinės fotosesijos man visai nieko paskutinė, fotografė, tik reiktų geriau patvarkyti foto.

Bitute, nu nesigavo tau nuotraukos "Ką matau tą fotografuoju" stiliuje. Man jos labai patinka. Tokia tikrai Kalėdinė nuotaika, nostalgiška... Kvadratinė kompozicija čia labai teisinga mano nuomonė. Galima aišku sakyti, kad čia aš kvadrato maniakė vis savo taršku, bet mano nuomone būtum neapkarpius, nuotraukose būtų jau kitokios... Gal mažiau patraukiančios dėmesį. o paskutinis žaisliukas liuks. Ir aš norėčiau tokio ant mūsų eglutės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 gruodžio 2007 - 20:26
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 18:03)
Mano mažoji fotografė
user posted image

labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 19:43)
user posted image

Oi, kokia graži moteris 4u.gif ir nuotrauka labai įdomi. Mano patinka tavo j/b vertimas 4u.gif

O čia mano ligonis ( labai neleidžia fotkinti, "Vienas namuose" parodė, kad ir berniukas susirgo vėjaraupiais, tai leido padaryt lygiai du kadrus biggrin.gif doh.gif )

user posted image
Nebežinau ką man daryt su fokusu, langelyje nusireguliuoju tobulai, labai aiškiai matau fokusą, taikau tarp akių ir nosies. Nu nesuprantu. Matau, kad visiškai nusigrybauja fokusas. Kas gali būti cool.gif

Susinervinau, nusistačiau AF, AV. Ir lygtai gerokai ryškiau gavosi

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 gruodžio 2007 - 20:59
Žiūrinėjau senesnius ND. ohoho kiek šaunių idėjų vis tik turit. Knygos tema patiko.

Elina, man antroji, spalvota superinė. Tiktų kokiam straipsniui apie vaikų ligas 4u.gif Tik dėl to popierėlio nesu tikra. Gal koks ledinukas labiau tiktų.
Na, linkim, kad greičiau pasveiktų tavo dukružė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 gruodžio 2007 - 22:37
sayonara, katukas pirmoj nuotraukoj tai pats kaip koks Kaledu Senelis su barzda smile.gif Man idomiausia trecioji butu, jei ne tas juodas daiktas... smile.gif
Zveris, jaunoji fotografe patiko biggrin.gif ir labai fotogeniska zmona turi - fotografuot tik ir fotografuot rolleyes.gif ... tik cia bluro tai tikrai per daug. Jei jau norejai - reikejo tvarkingai viska isblurint (tik ne taip stipriai), o modeli rysku palikt wink.gif
Bitele, nevaryk jau dievo i medi - ''ka matau ta fotografuoju''! Pirmoji atvirutiska, antroji taip pat labai patiko smile.gif O ketvirtojoj zaisliuko tokio tai ir as nemacius biggrin.gif
o ta zinute del parku... Ar jau tiksliai atvaziuoji? Kada? bigsmile.gif
Elina, sveikateles tavo mazutei 4u.gif Del fokuso... o tu akinius nesioji? Gal tame beda g.gif
Atsakyti
..tas juodas daiktas prie katino - kėdės kraštas, mes su juo pasikeitėm vietom - aš po stalu, jis - ant..

bite, katins gali būti išplaukęs dėl siauros ryškumo zonos..
Atsakyti
turiu klausimu:

ar gerai matomas veido seselis ant baltos sienos fotografuojant portreta yra klaida?
blykstes zyme ant lupos, skruostu, nosies ir pan taip pat?

cia klausiu apie standartinius portretus, kur nepretenduojama pvz i samoninga taisykliu lauzyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 16, 00:03)
turiu klausimu:

ar gerai matomas veido seselis ant baltos sienos fotografuojant portreta yra klaida?
blykstes zyme ant lupos, skruostu, nosies ir pan taip pat?

cia klausiu apie standartinius portretus, kur nepretenduojama pvz i samoninga taisykliu lauzyma rolleyes.gif

Seselis manyciau kad taip. Del atspindziu - ant lupu,jei tai moteris gali buti ir ne, nosies ir skruostu greiciau taip g.gif bet reiktu klaust mokytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 15, 16:16)
Pas mane tas pats - uztatai tik portretus ir fotografuoju doh.gif Bet jau nieko - mazius vaiksto, ateis pavasaris gal gi ir ivairesniu nuotrauku iseis nufotografuot biggrin.gif

greiciau tas pavasaris rolleyes.gif mano fotikas apdulkys doh.gif net vyras jau i darba vaziuodamas pasiima,geru man kadru pagaudyt lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 15, 20:11)
P.S. ir Gus dar prigriebk kartu mirksiukas.gif

thumbup.gif mes taves tikrai lauksim 4u.gif
Bite maja,tavo kelediniai zaisliukai wub.gif man patiko ypac pirma ir antra mirksiukas.gif
Sayonara katino 1,2,4 nesikabineju,o likusios kazkas ne taip ax.gif
Sansara,sveikit greiciau 4u.gif
del Labradoriukes foto,gaila ir as nemaciau unsure.gif pritariu zuvialiai,kad pakartojam mirksiukas.gif
ka pamirsau nepykit,nes kol perskaiciau,viskas isgaravo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 16 gruodžio 2007 - 00:22