Būkit geri pamokykit kaip turi būti:(
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 15, 18:16)
Patinka pirma ir paskutine Pirmoje siek tiek virsaus per daug.
Paskutine lyg ir be priekaistu, gal tik kiek "Astresnio" kadriuko norisi
Paskutine lyg ir be priekaistu, gal tik kiek "Astresnio" kadriuko norisi
ačiū..
aštresnis - tai čia kaip? ryškumo trūksta?
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 18:43)
mokau:
griebk ją ir įsuk valso žingsniu..
bitemaja, tas su pjautuvu ir kūju - JĖGA žaisliukas, turiu omenyje, o šiaip fotkės labai fainos, man pirma labai labai.. mėgstu tokius vaizdukus.. ech, Kalėdos..
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 17:43)
šią moterį fotografuoti ir fotografuoti... Uždėjai kažkokį blurą aplink, o čia jo visai nereik. Jb gerai žiūrisi, kiek pašviesinčiau.
QUOTE(sayonara @ 2007 12 15, 19:26)
man rodos, kad su fokusu kažkas. katinas kažkoks paplaukęs
man pirma ir antra patinka. tik antroj tas kraštas galėtų būt aštresnis. patinka tokios smalsuoliškos nuotraukos. bet ūsai kokie katino
ŽvėrisKLP, iš tavo kalėdinių man patinka antra. o nuotraukoj dėl žmonos pritariu Sayonarai
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 15, 16:16)
Bet jau nieko - mazius vaiksto, ateis pavasaris gal gi ir ivairesniu nuotrauku iseis nufotografuot
priminsiu aš tau tuos žodžius pavasarį iš anksto užsisakau Londono pavasarinių parkų
P.S. ir Gus dar prigriebk kartu
Sayonara, nesu gyvūnų foto mėgėja,, tai sunku komentuot... Bet iš tavųjų išsirinkau paskutinę. Kažkaip tinka ten visai kvadratas.
Iš ŽvėrisKlp Kalėdinės fotosesijos man visai nieko paskutinė, fotografė, tik reiktų geriau patvarkyti foto.
Bitute, nu nesigavo tau nuotraukos "Ką matau tą fotografuoju" stiliuje. Man jos labai patinka. Tokia tikrai Kalėdinė nuotaika, nostalgiška... Kvadratinė kompozicija čia labai teisinga mano nuomonė. Galima aišku sakyti, kad čia aš kvadrato maniakė vis savo taršku, bet mano nuomone būtum neapkarpius, nuotraukose būtų jau kitokios... Gal mažiau patraukiančios dėmesį. o paskutinis žaisliukas liuks. Ir aš norėčiau tokio ant mūsų eglutės..
Iš ŽvėrisKlp Kalėdinės fotosesijos man visai nieko paskutinė, fotografė, tik reiktų geriau patvarkyti foto.
Bitute, nu nesigavo tau nuotraukos "Ką matau tą fotografuoju" stiliuje. Man jos labai patinka. Tokia tikrai Kalėdinė nuotaika, nostalgiška... Kvadratinė kompozicija čia labai teisinga mano nuomonė. Galima aišku sakyti, kad čia aš kvadrato maniakė vis savo taršku, bet mano nuomone būtum neapkarpius, nuotraukose būtų jau kitokios... Gal mažiau patraukiančios dėmesį. o paskutinis žaisliukas liuks. Ir aš norėčiau tokio ant mūsų eglutės..
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 18:03)
labai patiko
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 19:43)
Oi, kokia graži moteris ir nuotrauka labai įdomi. Mano patinka tavo j/b vertimas
O čia mano ligonis ( labai neleidžia fotkinti, "Vienas namuose" parodė, kad ir berniukas susirgo vėjaraupiais, tai leido padaryt lygiai du kadrus )
Nebežinau ką man daryt su fokusu, langelyje nusireguliuoju tobulai, labai aiškiai matau fokusą, taikau tarp akių ir nosies. Nu nesuprantu. Matau, kad visiškai nusigrybauja fokusas. Kas gali būti
Susinervinau, nusistačiau AF, AV. Ir lygtai gerokai ryškiau gavosi
sayonara, katukas pirmoj nuotraukoj tai pats kaip koks Kaledu Senelis su barzda Man idomiausia trecioji butu, jei ne tas juodas daiktas...
Zveris, jaunoji fotografe patiko ir labai fotogeniska zmona turi - fotografuot tik ir fotografuot ... tik cia bluro tai tikrai per daug. Jei jau norejai - reikejo tvarkingai viska isblurint (tik ne taip stipriai), o modeli rysku palikt
Bitele, nevaryk jau dievo i medi - ''ka matau ta fotografuoju''! Pirmoji atvirutiska, antroji taip pat labai patiko O ketvirtojoj zaisliuko tokio tai ir as nemacius
o ta zinute del parku... Ar jau tiksliai atvaziuoji? Kada?
Elina, sveikateles tavo mazutei Del fokuso... o tu akinius nesioji? Gal tame beda
Zveris, jaunoji fotografe patiko ir labai fotogeniska zmona turi - fotografuot tik ir fotografuot ... tik cia bluro tai tikrai per daug. Jei jau norejai - reikejo tvarkingai viska isblurint (tik ne taip stipriai), o modeli rysku palikt
Bitele, nevaryk jau dievo i medi - ''ka matau ta fotografuoju''! Pirmoji atvirutiska, antroji taip pat labai patiko O ketvirtojoj zaisliuko tokio tai ir as nemacius
o ta zinute del parku... Ar jau tiksliai atvaziuoji? Kada?
Elina, sveikateles tavo mazutei Del fokuso... o tu akinius nesioji? Gal tame beda
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 16, 00:03)
turiu klausimu:
ar gerai matomas veido seselis ant baltos sienos fotografuojant portreta yra klaida?
blykstes zyme ant lupos, skruostu, nosies ir pan taip pat?
cia klausiu apie standartinius portretus, kur nepretenduojama pvz i samoninga taisykliu lauzyma
ar gerai matomas veido seselis ant baltos sienos fotografuojant portreta yra klaida?
blykstes zyme ant lupos, skruostu, nosies ir pan taip pat?
cia klausiu apie standartinius portretus, kur nepretenduojama pvz i samoninga taisykliu lauzyma
Seselis manyciau kad taip. Del atspindziu - ant lupu,jei tai moteris gali buti ir ne, nosies ir skruostu greiciau taip bet reiktu klaust mokytu
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 15, 16:16)
Pas mane tas pats - uztatai tik portretus ir fotografuoju Bet jau nieko - mazius vaiksto, ateis pavasaris gal gi ir ivairesniu nuotrauku iseis nufotografuot
greiciau tas pavasaris mano fotikas apdulkys net vyras jau i darba vaziuodamas pasiima,geru man kadru pagaudyt
QUOTE(bite maja @ 2007 12 15, 20:11)
P.S. ir Gus dar prigriebk kartu
mes taves tikrai lauksim
Bite maja,tavo kelediniai zaisliukai man patiko ypac pirma ir antra
Sayonara katino 1,2,4 nesikabineju,o likusios kazkas ne taip
Sansara,sveikit greiciau
del Labradoriukes foto,gaila ir as nemaciau pritariu zuvialiai,kad pakartojam
ka pamirsau nepykit,nes kol perskaiciau,viskas isgaravo