Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dekoju visoms uz komentarus mano Kalediniams kadriukams 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 14, 11:07)
O mano mažė vėjaraupiais susirgo verysad.gif , aišku, ir berniukas užsikrės. Ot būsim fotogeniški

Butinai iamazink, nors ir nelabai linksma...Linkiu kuo lengviau prasirgti 4u.gif

QUOTE(latoya @ 2007 12 14, 11:18)

Aha, Latoyiskas stilius biggrin.gif Na man grudas nelabai sioje nuotraukoje...Kaip tu i j/b verti? Tokie sviesus visi darbai, man patinka.

QUOTE(Abo @ 2007 12 14, 13:35)

Na gal ta su suniu butu nebloga jei suniukas ryskus butu smile.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 15:35)
Padariau vyrui lengva soka    uzsakiau nuotr. ir liepaiu paimt, tik paimant pasakiau, kad butinai pasiziuretu ar gerai visas padare. Nu jis taip ir padare - gavo lengva soka, sake tikriausiai ten raudonas visas stovejo, sake tik prakaitas ismuse. Pardaveja istrauke ir pazere kaip kortas ant staliuko
Na mano toks tikslas ir buvo

Wow, uzsimaniau ir as taip pasokiruoti savaji biggrin.gif Saunuole thumbup.gif Tik gaila, kad nemaciau nuotraukyciu...Ech nu nesiseka doh.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 16:06)
kaip jums toks kadras ax.gif
user posted image

Man nelabai....nes realiam gyvenime tokie dalykai mano akies nepritraukia(gal kalti tie 10 metu taip arti Holyvudo pragyventi...nusibode panasus vaizdai)

QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 20:33)
Oi, bitute, pakadravau kitaip ir zinok man bent jau zymiai geriau.
user posted image

Man su kadravimu kazkas ne taip ir nezinau kas...nemaciau pirmojo g.gif Seseliu ant veidelio irgi nesinoretu. Bet modelio grazumo vistiek neiseina nepagirti wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 14, 21:33)

Super thumbup.gif Spalvos suzavejo rolleyes.gif

As siandien didi darba padariau...nunesiau savo apsunkusia nuo persalimo galva i pasta ir issiunciau mainu nuotrauka ax.gif Jei zmogeliukas iki Kaledu negaus, tai iki Nauju tikrai turetu gauti. Norejau siusti expres mail ir kazkoki garantuota(kad nedings), bet ismuse saskaita $25 doh.gif Tiek to, jei digtu as uz ta suma dar 20 kartu galesiu atsiusti paprastu oro pastu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 15 gruodžio 2007 - 07:24
Pupeliuk, labai faina serija thumbup.gif tokiu namuose ir as turiu wink.gif TIk va... man kirba viena mintis, kad trecioje nuotraukoje geriau ziuretusi ne vaikiukas su nukirsta rankyte, o tiesiog viena rankyte (stambiu planu) pagriebusi kazka. Na, negalejau to npasakyti nes jau antra diena apie tai galvoju smile.gif

Latoya, man per sviesus toks kadriukas, tada ir plokstokas gaunasi...

Opa, sutinku su visais, kad seselis ant kaklo visai ne schmoll.gif Bet tie svelnus ant veiduko man netrukdo.

Kokie visi vaikuciai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 20:33)
Oi, bitute, pakadravau kitaip ir zinok man bent jau zymiai geriau.

dabar geriau.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 14, 21:33)
O aš beveik nefotografuoju sad.gif tai dabar sėdžiu ir senas fotkes dėlioju smile.gif
įdedu vieną - vaiko albume jau suklijuota serija smile.gif su juostiniu fotografavau vaikio zbitkus smile.gif gal ir šeimyniniam albumui tik, bet man smagi serija gavosi..

labai smagi serija thumbup.gif . ir spalviškai labai patinka.
Atsakyti
dėkui kad pasigedot. wyshnia 4u.gif
deja, aš tik trumpam atbėgau nusimaudyt ir vėl atgal į ligoninę. nepavyko atsipirkti lengvu peršalimu. trumpai tariant: vaikas serga visais kvėpavimų organų uždegimais, iš kurių rimčiausias: plaučių verysad.gif po skiepo nėra imuniteto, tad kovot patiems nesigavo. nuo praeito 7dienio jau gulim..
turiu ligoninėj fotiką (vyras neprašomas atnešė), bet rankos nelabai kyla... kadrus matau prieš akis, bet kelti fotoaprato nesinori.
tikiuosi kitos savaitės pradžioje ar viduryje prisijugti 4u.gif net gal pirmadienį išrašys.
gerų kadrų,. bėgu tvarkytis ir atgal sad.gif
Atsakyti
Sansara, sveikatėlės tavo mažiukui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 15, 00:00)
cia off topic, bet... o garaza dar turit? unsure.gif

biggrin.gif
dar dar...pirmiau griaus kitus garazus, na bet ir savajam nedaug belike - laiko klausimas...
utai salia namu naujas dygsta ax.gif turbut reiks bariuka ten ikurt ax.gif bent as noreciau...
o mes pazistamos biggrin.gif ? ar tik tu mane biggrin.gif ?
Atsakyti
Vajei Sansara 4u.gif Sveikatos ir grįžkit greičiau namo smile.gif
Atsakyti
Ojei, Sansara, sveikit 4u.gif
Mano maziukas lyg issikapste is ligu, tai veliau perziuresiu tema ir likuias nuotraukas pakomentuosiu smile.gif

peppi, nepazistamos mes smile.gif Tik kaip is tu krastu, tai idomu - senai jau i juos ten kesinasi wink.gif
Atsakyti
smile.gif
Desiree - pradesiu nuo tavo meskiuko tarp lapu rudeniniu smile.gif Klaust noriu - kada paroda rengsi??? Vaziuosim smile.gif Aciu, kad esi pas mus - tikrai puiki fotografe, o dar ir temos varikliukas
westa - tavo j/b dryzuotas portretukas nelabai. Kazkaip ne fokusas, nepatinka tas isbalinimas fono.
de Nada, is triju nuotrauku antroji idomiausia . pirmoji griuna, nepatinka dangus ir rakursas kiek kitas galetu buti, trecioji nezinau - kazkaip nieko kabinancio.
Opa, zuikutis vonioj - mielas koks, ir su fokusu man jau daug geriau atrodo, tik noretusi akyciu ne seselyje ir kadravimo kito. O nuotrauka, kur jau sioj temukej man nelabai del tu seseliu unsure.gif
Purienos nuotraukoj lempute labai i akis spigina biggrin.gif
Sillwio, lauksiu tarpsalinio meeto wink.gif
Sveikinimai Uzuolaidai smile.gif Tikiuosi dazniau pas mus uzsuksi smile.gif O i Niurnberga mes tik vasara, jei viskas bus gerai wink.gif
Ajas, noretusi daugiau vietos laivui. Pasiziurejau ir kitas nuotraukas - gerai su WB susitvarkyta, juk patalpoj. Kaip tvarkei? Ar Auto taip sutvarke?
Elina, sveikateles tavo maziukei 4u.gif
California wub.gif abi nuotraukos kiekviena savaip grazios. Na jei jau kabintis, man pirmojoj desnej per daug vietos palikta, ale cia jau jei autorius taip nusprende negali gincytis smile.gif
latoyos nuotrauka labai latoyska smile.gif Bet ne pats stipriausias tavo darbas smile.gif
Labradoriukes nuotraukas prazioplinau smile.gif bet saunuole., kad pati bandai
Pupeliuko serija jau kudroj gyriau smile.gif Dar kartuka uz ideja padekosiu - bandysim wink.gif

vai vai, kiek klaidu priveliau, bet maziukas pabudo, tai nebeistaisysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 15 gruodžio 2007 - 13:41
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 15, 12:36)
smile.gif
Desiree - pradesiu nuo tavo meskiuko tarp lapu rudeniniu smile.gif Klaust noriu - kada paroda rengsi??? Vaziuosim smile.gif Aciu, kad esi pas mus - tikrai puiki fotografe, o dar ir temos varikliukas
Sveikinimai Uzuolaidai smile.gif Tikiuosi dazniau pas mus uzsuksi smile.gif O i Niurnberga mes tik vasara, jei viskas bus gerai wink.gif

smile.gif ten zuikutis tarp lapų 4u.gif turiu gal penkių foto seriją, bet per maža, kad eksponuot. o ir šiaip, parodai reik temos, į kurią sutilptų darbai, o maniškiai padraiki... o ir šiaip, parodą galėčiau surengti nebent kaip Gaziulka su kaimynais, garaže smile.gif Rimtai parodai neturiu darbų. o su tais kur turiu baisu veržtis į viešumą nes kritikai negailestingi. Čia mes SM temelėje esam tolerantiški 4u.gif Bet užtat vasario vidury žadu atsispausdinti fotografijų albumą. 4u.gif Šiaip ačiū už gražius žodžius.
Kai planuosit kelionę i niurnbergą pranešk ir man. Tikrai mielai atkeliautųme iki ten susipažinti. Nėra taip toli nuo mūsų 4u.gif

O su Užuolaida reiktų pasiplanuoti susitikimą. Gal pasiūlyk kokią jum palankesnę datą? Pradžioje gal mėnesį, o paskui išsirinktume kurį savaitgalį. Ir tada beliktų apsižiūrėti kokios parodos tuo periodu vyks...

O aš bandau ieškoti minčių temos "Viršvalandžiai" įgyvendinimui... Jei kas skaitėt J. Ivanauskaitės knygą tai suprasit apie kokius viršvalandžius aš šneku... Tikiuosi greitu laiku pavyks įgyvendinti..

O čia pasižvalgymui. Atradau naršydama šen bei ten. Įspūdinga...
http://community.liv...515.html#cutid1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 gruodžio 2007 - 15:22
Labučkis visoms mamytėms smile.gif
O ar galima į namų darbus įkelt keletą nuotraukų?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 15, 15:56)
Labučkis visoms mamytėms smile.gif
O ar galima į namų darbus įkelt keletą nuotraukų?

galima, tik, man rodos, yra limitas - 3 lygtai..smile.gif g.gif
Atsakyti