QUOTE(Elina @ 2007 12 14, 11:07)
O mano mažė vėjaraupiais susirgo , aišku, ir berniukas užsikrės. Ot būsim fotogeniški
Butinai iamazink, nors ir nelabai linksma...Linkiu kuo lengviau prasirgti
QUOTE(latoya @ 2007 12 14, 11:18)
Aha, Latoyiskas stilius Na man grudas nelabai sioje nuotraukoje...Kaip tu i j/b verti? Tokie sviesus visi darbai, man patinka.
QUOTE(Abo @ 2007 12 14, 13:35)
Na gal ta su suniu butu nebloga jei suniukas ryskus butu
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 15:35)
Padariau vyrui lengva soka uzsakiau nuotr. ir liepaiu paimt, tik paimant pasakiau, kad butinai pasiziuretu ar gerai visas padare. Nu jis taip ir padare - gavo lengva soka, sake tikriausiai ten raudonas visas stovejo, sake tik prakaitas ismuse. Pardaveja istrauke ir pazere kaip kortas ant staliuko
Na mano toks tikslas ir buvo
Na mano toks tikslas ir buvo
Wow, uzsimaniau ir as taip pasokiruoti savaji Saunuole Tik gaila, kad nemaciau nuotraukyciu...Ech nu nesiseka
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 16:06)
Man nelabai....nes realiam gyvenime tokie dalykai mano akies nepritraukia(gal kalti tie 10 metu taip arti Holyvudo pragyventi...nusibode panasus vaizdai)
QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 20:33)
Man su kadravimu kazkas ne taip ir nezinau kas...nemaciau pirmojo Seseliu ant veidelio irgi nesinoretu. Bet modelio grazumo vistiek neiseina nepagirti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 14, 21:33)
Super Spalvos suzavejo
As siandien didi darba padariau...nunesiau savo apsunkusia nuo persalimo galva i pasta ir issiunciau mainu nuotrauka Jei zmogeliukas iki Kaledu negaus, tai iki Nauju tikrai turetu gauti. Norejau siusti expres mail ir kazkoki garantuota(kad nedings), bet ismuse saskaita $25 Tiek to, jei digtu as uz ta suma dar 20 kartu galesiu atsiusti paprastu oro pastu