Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk, tikrai labai smagi serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 14, 20:22)
Labradoriuke, įspėk iš anksto  lotuliukas.gif . kad spėtume užmatyt.

kita karta taip ir padarysiu wink.gif

Gavau is vyro leidima valandelei parodyt ir tai reikejo diskutuot wink.gif
Atsakyti
Gražulka, smagu susirengti tokią parodėlę. thumbup.gif norėčiu ir aš tokių kaimynų wink.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 15:13)
Gerai, ikelsiu kokiai valandelei i namu darbu albuma. Gavau vyro leidima smile.gif
Ikeliau - galit eit pasizvalgyt  drinks_cheers.gif

galia, kad per vėlai prisijungiau... sad.gif labai būtų įdomu pažiūrėti. wub.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 16:06)
kaip jums toks kadras ax.gif
user posted image

man patink, kaip koks komiksas, ar iš filmo. Liuks.

QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 20:33)
Oi, bitute, pakadravau kitaip ir zinok man bent jau zymiai geriau.
user posted image

Smagus šliapias kadras, bet man nuotrauka prašosi antro plano g.gif Nzn, gal pirmasis varijantas buvo kitoks, tačiau man jo nerodo.

Pupeliuk, smagi serija. Dryžuota, beje wink.gif
Atsakyti
Dejavu, dar pažiūrėjau tą portretą. O koks tuomet ten apšvietimas buvo?
Dešinysis skruostas išdegintas, ir ties kaklu, prie iškirptės...
O dešinėje nuotraukos pusėje, apačioje, ten kažkas dar buvo ir klonuota ar aš čia tik kažką papildomo matau. Šiaip gali būti, kad mano akys blogai rodo, apšvietimas namuose prastokas, tai sukinėjant monitorių vs kitaip matau..

Opa, man antrasis kadravimo variantas priimtinesnis. Tik tie šešėliai...

Pupeliuk, darbininkas tavo mažulis. Dryžuotas 4u.gif Man spalvos nuotraukų labai labai patinka. Ir aš jų nepriskirčiau vien tik šeimos albumo nuotraukų kategorijai. Visos kartu jos gerai žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 14 gruodžio 2007 - 22:58
sirdeles jums visiems blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 22:55)
Dejavu, dar pažiūrėjau tą portretą. O koks tuomet ten apšvietimas buvo?
Dešinysis skruostas išdegintas, ir ties kaklu, prie iškirptės...
O dešinėje nuotraukos pusėje, apačioje, ten kažkas dar buvo ir klonuota ar aš čia tik kažką papildomo matau. Šiaip gali būti, kad mano akys blogai rodo, apšvietimas namuose prastokas, tai sukinėjant monitorių vs kitaip matau..

Desiree, ji kažkur prieš 5 metus daryta. Skanuota. Apšvietimo tiksliai neprisiminsiu, bet tikriausiai tiesioginiai saulės spinduliai, per patį vidurdienį smile.gif(neturėjau tuomet nei žalio supratimo kaip fotografuoti) skruostas išdegintas. Peržiūrinėjau senus Cd, bandžiau atrinkti kiek vertesnes atsarginei kopijai ir užklivau už šitos smile.gif. Tiek to, pabandysiu pradžiai filtrą uždėti, jei nieko geriau neišeis, tiesiog pamiršiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 14, 20:22)
idėja super  thumbup.gif kaip faina tokius kaimynus turėt. pas mus namas nors ir naujas, bet kaimynai labai apatiški  verysad.gif

pas mus geri kaimynai bet nefotkinantys o ir siluminio mazgo ar pozeminio garazo parodai neturim biggrin.gif

Pupeliuk, smagi serija mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, dryžuotas smile.gif bet kad seniau daryta, tai netelpu į ND rėmus. Šiuo metu einamo dydžio nemaža dalis jo drabužėlių dryžuota (dryžuota kolekcija pasitaikė) biggrin.gif tai nesunkiai į temą pataikyčiau, tik reikia fotografuot doh.gif o man kažkas atsitikę, kad į rankas aparato beveik nepaimu verysad.gif tik va dabar ruošiu nedidelę šventinę serijikę, einu štatyvo statyt.. tai jei kas gausis parodysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 14 gruodžio 2007 - 23:42
smile.gif echh kaip smagu šventines serijas ruošti 4u.gif Mūsų ryt laukia tas pats
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 23:36)
pas mus geri kaimynai bet nefotkinantys o ir siluminio mazgo ar pozeminio garazo parodai neturim biggrin.gif

cia off topic, bet... o garaza dar turit? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 15, 00:56)
smile.gif echh kaip smagu šventines serijas ruošti  4u.gif Mūsų ryt laukia tas pats

nieko nesigavo ką norėjau padaryt sad.gif ir vėl rankos nusviro sad.gif gal pabandysiu kai bus geras apšvietimas... nes su štatyvu nesąmonė kažkokia... laikas miegot turbūt man, o ne niekais užsiiminėt...
Atsakyti
Sveiki,
Alia tokia intriga,tiek visiems patiko Labradoriukes foto....ir vel as ne laiku...GAl butu galima kaip nors patenkint smalsuma?vis dar?

Dejavuko foto irgi nemaciau..

Pupeliuk,labai patinka juostinuko spalvos...

Uzuolaidiene,liuks labai sugalvojot su kaimynais!saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti