QUOTE(bite maja @ 2007 12 14, 20:22)
Labradoriuke, įspėk iš anksto . kad spėtume užmatyt.
kita karta taip ir padarysiu
Gavau is vyro leidima valandelei parodyt ir tai reikejo diskutuot
Gražulka, smagu susirengti tokią parodėlę. norėčiu ir aš tokių kaimynų
galia, kad per vėlai prisijungiau... labai būtų įdomu pažiūrėti.
man patink, kaip koks komiksas, ar iš filmo. Liuks.
Smagus šliapias kadras, bet man nuotrauka prašosi antro plano Nzn, gal pirmasis varijantas buvo kitoks, tačiau man jo nerodo.
Pupeliuk, smagi serija. Dryžuota, beje
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 15:13)
Gerai, ikelsiu kokiai valandelei i namu darbu albuma. Gavau vyro leidima
Ikeliau - galit eit pasizvalgyt
Ikeliau - galit eit pasizvalgyt
galia, kad per vėlai prisijungiau... labai būtų įdomu pažiūrėti.
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 16:06)
man patink, kaip koks komiksas, ar iš filmo. Liuks.
QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 20:33)
Smagus šliapias kadras, bet man nuotrauka prašosi antro plano Nzn, gal pirmasis varijantas buvo kitoks, tačiau man jo nerodo.
Pupeliuk, smagi serija. Dryžuota, beje
Dejavu, dar pažiūrėjau tą portretą. O koks tuomet ten apšvietimas buvo?
Dešinysis skruostas išdegintas, ir ties kaklu, prie iškirptės...
O dešinėje nuotraukos pusėje, apačioje, ten kažkas dar buvo ir klonuota ar aš čia tik kažką papildomo matau. Šiaip gali būti, kad mano akys blogai rodo, apšvietimas namuose prastokas, tai sukinėjant monitorių vs kitaip matau..
Opa, man antrasis kadravimo variantas priimtinesnis. Tik tie šešėliai...
Pupeliuk, darbininkas tavo mažulis. Dryžuotas Man spalvos nuotraukų labai labai patinka. Ir aš jų nepriskirčiau vien tik šeimos albumo nuotraukų kategorijai. Visos kartu jos gerai žiūrisi.
O dešinėje nuotraukos pusėje, apačioje, ten kažkas dar buvo ir klonuota ar aš čia tik kažką papildomo matau. Šiaip gali būti, kad mano akys blogai rodo, apšvietimas namuose prastokas, tai sukinėjant monitorių vs kitaip matau..
Opa, man antrasis kadravimo variantas priimtinesnis. Tik tie šešėliai...
Pupeliuk, darbininkas tavo mažulis. Dryžuotas Man spalvos nuotraukų labai labai patinka. Ir aš jų nepriskirčiau vien tik šeimos albumo nuotraukų kategorijai. Visos kartu jos gerai žiūrisi.
sirdeles jums visiems
QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 22:55)
Dejavu, dar pažiūrėjau tą portretą. O koks tuomet ten apšvietimas buvo?
Desiree, ji kažkur prieš 5 metus daryta. Skanuota. Apšvietimo tiksliai neprisiminsiu, bet tikriausiai tiesioginiai saulės spinduliai, per patį vidurdienį (neturėjau tuomet nei žalio supratimo kaip fotografuoti) skruostas išdegintas. Peržiūrinėjau senus Cd, bandžiau atrinkti kiek vertesnes atsarginei kopijai ir užklivau už šitos . Tiek to, pabandysiu pradžiai filtrą uždėti, jei nieko geriau neišeis, tiesiog pamiršiu
QUOTE(bite maja @ 2007 12 14, 20:22)
idėja super kaip faina tokius kaimynus turėt. pas mus namas nors ir naujas, bet kaimynai labai apatiški
pas mus geri kaimynai bet nefotkinantys o ir siluminio mazgo ar pozeminio garazo parodai neturim
Pupeliuk, smagi serija
Aha, dryžuotas bet kad seniau daryta, tai netelpu į ND rėmus. Šiuo metu einamo dydžio nemaža dalis jo drabužėlių dryžuota (dryžuota kolekcija pasitaikė) tai nesunkiai į temą pataikyčiau, tik reikia fotografuot o man kažkas atsitikę, kad į rankas aparato beveik nepaimu tik va dabar ruošiu nedidelę šventinę serijikę, einu štatyvo statyt.. tai jei kas gausis parodysiu..
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 23:36)
pas mus geri kaimynai bet nefotkinantys o ir siluminio mazgo ar pozeminio garazo parodai neturim
cia off topic, bet... o garaza dar turit?
QUOTE(Desiree @ 2007 12 15, 00:56)
echh kaip smagu šventines serijas ruošti Mūsų ryt laukia tas pats
nieko nesigavo ką norėjau padaryt ir vėl rankos nusviro gal pabandysiu kai bus geras apšvietimas... nes su štatyvu nesąmonė kažkokia... laikas miegot turbūt man, o ne niekais užsiiminėt...
Sveiki,
Alia tokia intriga,tiek visiems patiko Labradoriukes foto....ir vel as ne laiku...GAl butu galima kaip nors patenkint smalsuma?vis dar?
Dejavuko foto irgi nemaciau..
Pupeliuk,labai patinka juostinuko spalvos...
Uzuolaidiene,liuks labai sugalvojot su kaimynais!saunuoliai
Alia tokia intriga,tiek visiems patiko Labradoriukes foto....ir vel as ne laiku...GAl butu galima kaip nors patenkint smalsuma?vis dar?
Dejavuko foto irgi nemaciau..
Pupeliuk,labai patinka juostinuko spalvos...
Uzuolaidiene,liuks labai sugalvojot su kaimynais!saunuoliai