Įkraunama...
Įkraunama...

Dėstytojų "perliukai" paskaitų metu

QUOTE(agnuska @ 2008 01 05, 13:19)
Superinė tema thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj Apynis ir man kažkada dėstė thumbup.gif  prie bajerio žmogelis, reiks paieškoti kažkur rašiausi jo pasakytas frazes lotuliukas.gif

ir man Apynis deste, nekada nepamirsiu, labai geras zmogus ir destytojas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina, ir aš prisiminiau tuos gerus senus laikus wub.gif Buvo visko, bet daug kas iš atminties išsitrynė smile.gif jei ką dar atgaminsiu - parašysiu.
Per matematikos pamoką : x ir y nusižudė.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 18 sausio 2008 - 09:14
QUOTE(Montvile @ 2008 01 18, 10:14)
Per matematikos pamoką : x ir y nusižudė....  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų vienas dėstytojas sakydavo: "Kas bando įsivaizduoti keturmatę erdvę, tas stupid.gif
Papildyta:
QUOTE(Indi @ 2008 01 12, 16:09)
ir man Apynis deste, nekada nepamirsiu, labai geras zmogus ir destytojas thumbup.gif

thumbup.gif Pritariu! Labai fainas dėstytojas. Aš pas jį ir magistrinį rašiau! smile.gif
Atsakyti
cituoju: "teoriškai arklys- praktiškai nestovi"
thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
"Rožė yra rožė yra rožė yra rožė."
Akivaizdžiai pamiršo ką norėjo pasakyti, bet mes tada visi apsimetėm kad supratom unsure.gif Na, griežta literatūros teorijos dėstytoja ax.gif
Atsakyti
Buvusių mokytojų perliukai:
Vogti gražu, negražu, kai pagauna.
Vok, vok, kol suvoksi.
Atsakyti
Prasides pasaulio pabaiga ir busim visi kaip saltienoj.

Labai linksmas destytojas kalbejo apie uztertuma zemeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 01 04, 12:02)
Nius papasakosiu ir as viena is destytojo perliuku.
Uzeikit berniukai. (jiems iseinant is kabineto) Aciu, vyrai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jetau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia tai nepakartojama thumbup.gif topinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Man strigo vieno VU dėstytojo pasakymas - "didžiausias vyro apribojimas yra žmona " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 01 07, 19:03)
sita ir man teko girdet, bet tik is vyru pasakojimu  thumbup.gif  niekaip pavardes neatgaminu, bet VU MF

Visikai teisingai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man įstrigę šie perliukai:
"Ko čia stovi atsigulęs?!" - mat klasiokas stovėjo pasirėmęs ant mokytojos stalo... lotuliukas.gif
"Geeeeras klaaaausimas... Bet pakartokit, neišgirdau."- taip ekonomikos dėstytoja reaguodavo į užduotą studento klausimą. lotuliukas.gif
Atsakyti