per pamoką, kai užsiimam ne tuo, kuo reiktų mokytoja sako:
-tai gal dar kojas depiliuotis pamokoj pradėsit?
Kaip prisijuokiau... mokykla prisiminiau ir mokines ir mokytojos kailyje
QUOTE(Ingeb @ 2007 12 13, 01:13)
Aš gal nenurodysiu autorystės, nes maža kas
1. Kodėl kolį perlaikot žodžiu? Ogi todėl, kad mane žmona bara, jog stalas popieriais užverstas!
1. Kodėl kolį perlaikot žodžiu? Ogi todėl, kad mane žmona bara, jog stalas popieriais užverstas!
mūsų vienas dėstytojas irgi panašiai yra pasakęs: "pas mane tik testus rašysit. galėčiau užduoti jums kokį referatą, bet jūs prirašysit, o man paskui tiek skaityt reikės..."
Nius papasakosiu ir as viena is destytojo perliuku.
Uzeikit berniukai. (jiems iseinant is kabineto) Aciu, vyrai
Nurodymai prieš egzaminą:
-Testo atsakymus galima apibraukti parkeriu, tušinuku, pieštuku arba rankomis.
Respect Gaveliui!
-Testo atsakymus galima apibraukti parkeriu, tušinuku, pieštuku arba rankomis.
Respect Gaveliui!
Superinė tema
oj Apynis ir man kažkada dėstė prie bajerio žmogelis, reiks paieškoti kažkur rašiausi jo pasakytas frazes
QUOTE(*Niki* @ 2007 12 13, 16:44)
Je nori žmogų išgąsdinti, duok ką nors paprastą, bet taip duok, kad išgąsdintum. /A.Apynis, apie uždavinių sprendimą/
oj Apynis ir man kažkada dėstė prie bajerio žmogelis, reiks paieškoti kažkur rašiausi jo pasakytas frazes
muzikos mokytojas, choro vadovas: "iš ausies, paukščių balsais...", "gi liepiau bosam neit į "krantus Nemunėlio", tai jie vis tiek į "rūtų daržą" nulindo!"
QUOTE(agnuska @ 2008 01 05, 12:19)
Superinė tema
Ačiū. Nesitikėjau, kad tiek įdomių ir juokingų dalykų prirašysime visi kartu ir visi galėsim iki nukritimo pasijuokti. Ne, ne iš dėstytojų. Tiesiog iš jų šmaikštumo, sąmojo.
Tėviškėj liko mano visi konspektai, rasiu - dar parašysiu, ką juokingo kas pasakęs yra.
Agnuska, senai baigei MIF'ą?
QUOTE(Lithium @ 2008 01 02, 23:47)
per pamoką, kai užsiimam ne tuo, kuo reiktų mokytoja sako:
cia tai geras
Oi, prisijuokiau, merginos! Prisiminiau ir aš vieną linksmą nelinksmos mokytojos frazę - jei tik jai per pamoką kas paprieštaraudavo, ši atšaudavo: nepatinka - uostyk pimpą Buvau tada lyg 7-oj klasėj...
QUOTE(zis @ 2008 01 04, 12:02)
Nius papasakosiu ir as viena is destytojo perliuku.
sita ir man teko girdet, bet tik is vyru pasakojimu niekaip pavardes neatgaminu, bet VU MF
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 27, 17:46)
Na aš kol kas dar ne studentė, bet tiesiog negaliu nepasidalinti su jumis smulkiąja tautosaka iš mokyklinio gyvenimėlio. Topinės mokytojų frazės:
Nereliai prisijuokiau, blyn ir aš visokių bajerių girdėjusi, ebt dabar kažkaip neatsimenu, tik Lamanauskas iš ŠU neužsimiršta su papugajais savo - jis taip studentus skirtydavo:
Vyksta ekskursija: dalis grupės sako - ok.susitiksime ten ir ten, tada ir tada, patys apžūrėsime, pamatysime, iki. (suprask - savarankiški );
Kita dalis grupės sako - prašom mums žemėlapį, paiškinti kur įdomesni objektai - ir susitinkame ten ir ten - pagal žemėlapį kelią rasim (suprask - prisitaikėliai);
Ir trečia grpės dalis vaikšto paskui gidą ir žiūri į viską ką jis rodo - papūgajai vadinas... Tai šio dėstytojo nuomone, kurse didžioji dauguma - papūgajų...