Įkraunama...
Įkraunama...

Dėstytojų "perliukai" paskaitų metu

per pamoką, kai užsiimam ne tuo, kuo reiktų mokytoja sako:
-tai gal dar kojas depiliuotis pamokoj pradėsit?
Atsakyti
Kaip prisijuokiau... mokykla prisiminiau rolleyes.gif ir mokines ir mokytojos kailyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeb @ 2007 12 13, 01:13)
Aš gal nenurodysiu autorystės, nes maža kas  mirksiukas.gif
1. Kodėl kolį perlaikot žodžiu? Ogi todėl, kad mane žmona bara, jog stalas popieriais užverstas!

mūsų vienas dėstytojas irgi panašiai yra pasakęs: "pas mane tik testus rašysit. galėčiau užduoti jums kokį referatą, bet jūs prirašysit, o man paskui tiek skaityt reikės..."
Atsakyti
Nius papasakosiu ir as viena is destytojo perliuku.
Uzeikit berniukai. (jiems iseinant is kabineto) Aciu, vyrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nurodymai prieš egzaminą:
-Testo atsakymus galima apibraukti parkeriu, tušinuku, pieštuku arba rankomis.

4u.gif

Respect Gaveliui!
Atsakyti
Superinė tema thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(*Niki* @ 2007 12 13, 16:44)
Je nori žmogų išgąsdinti, duok ką nors paprastą, bet taip duok, kad išgąsdintum. /A.Apynis, apie uždavinių sprendimą/

oj Apynis ir man kažkada dėstė thumbup.gif prie bajerio žmogelis, reiks paieškoti kažkur rašiausi jo pasakytas frazes lotuliukas.gif
Atsakyti
muzikos mokytojas, choro vadovas: "iš ausies, paukščių balsais...", "gi liepiau bosam neit į "krantus Nemunėlio", tai jie vis tiek į "rūtų daržą" nulindo!"
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2008 01 05, 12:19)
Superinė tema thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj Apynis ir man kažkada dėstė thumbup.gif  prie bajerio žmogelis, reiks paieškoti kažkur rašiausi jo pasakytas frazes lotuliukas.gif

Ačiū. 4u.gif Nesitikėjau, kad tiek įdomių ir juokingų dalykų prirašysime visi kartu ir visi galėsim iki nukritimo pasijuokti. Ne, ne iš dėstytojų. Tiesiog iš jų šmaikštumo, sąmojo. smile.gif

Tėviškėj liko mano visi konspektai, rasiu - dar parašysiu, ką juokingo kas pasakęs yra. mirksiukas.gif

Agnuska, senai baigei MIF'ą?
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2008 01 02, 23:47)
per pamoką, kai užsiimam ne tuo, kuo reiktų mokytoja sako:
-tai gal dar kojas depiliuotis pamokoj pradėsit?

cia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
Oi, prisijuokiau, merginos! Prisiminiau ir aš vieną linksmą nelinksmos mokytojos frazę - jei tik jai per pamoką kas paprieštaraudavo, ši atšaudavo: nepatinka - uostyk pimpą doh.gif lotuliukas.gif Buvau tada lyg 7-oj klasėj...
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 01 04, 12:02)
Nius papasakosiu ir as viena is destytojo perliuku.
Uzeikit berniukai. (jiems iseinant is kabineto) Aciu, vyrai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sita ir man teko girdet, bet tik is vyru pasakojimu thumbup.gif niekaip pavardes neatgaminu, bet VU MF
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 27, 17:46)
Na aš kol kas dar ne studentė, bet tiesiog negaliu nepasidalinti su jumis smulkiąja tautosaka iš mokyklinio gyvenimėlio. Topinės mokytojų frazės:

lotuliukas.gif Nereliai prisijuokiau, blyn ir aš visokių bajerių girdėjusi, ebt dabar kažkaip neatsimenu, tik Lamanauskas iš ŠU neužsimiršta su papugajais savo - jis taip studentus skirtydavo:

Vyksta ekskursija: dalis grupės sako - ok.susitiksime ten ir ten, tada ir tada, patys apžūrėsime, pamatysime, iki. (suprask - savarankiški mirksiukas.gif );
Kita dalis grupės sako - prašom mums žemėlapį, paiškinti kur įdomesni objektai - ir susitinkame ten ir ten - pagal žemėlapį kelią rasim (suprask - prisitaikėliai);
Ir trečia grpės dalis vaikšto paskui gidą ir žiūri į viską ką jis rodo - papūgajai vadinas... Tai šio dėstytojo nuomone, kurse didžioji dauguma - papūgajų...
Atsakyti