Įkraunama...
Įkraunama...

Dėstytojų "perliukai" paskaitų metu

QUOTE(Makalius @ 2007 12 28, 14:31)
Petrauskas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

.....gal...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra_as178 @ 2007 12 28, 16:03)
.....gal...... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jis tai gali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 28, 14:34)
Makaliau, na panašiai tai nereiškia lygiai taip pat, gal aimma tiesiog turėjo omeny, kad mėgsta pajuokaut... Ir mano surašytos frazės yra 7 skirtingų mokytojų  ax.gif

Ačiū, kad nuraminot. Ne, tikrai nesu jūsų mokytoja lotuliukas.gif Nors gaila. Labai vertinu humoro jausmą turinčius mokinius, deja, jų, ko gero, mažiau negu mokytojų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2007 12 28, 23:58)
Labai vertinu humoro jausmą turinčius mokinius, deja, jų, ko gero, mažiau negu mokytojų schmoll.gif

Nemanau schmoll.gif arba mūsų mokykla išskirtinė, nes humoro jausmu niekas nesiskundžia - tiek mokiniai, tiek ir mokytojai mirksiukas.gif Ir visiem smagu thumbup.gif
Atsakyti
dėstytojas (dėstė LDK istoriją)
Jei aš pasakiau-vadinasi taip ir buvo 4u.gif (ten kažkas nesutapo su jo pasakojimu ir knyga)

Filosofijos dėstytojas
Aš durnas dėl to,kad mane vaikystėj mokytoja žurnalu per galvą mušė...(kažkaip nepasirodė mumstada baisiai juokinga)

o čia situacija:
Dėstytojas pavelavusiai į paskaitą studentei:
Kas nutiko paneliuk, gal šunys užvijo ar dar kas?
Studentė:
Atsiprašau,kad pavėlavau. Būčiau žinojus,kad pas jus-bučiau visai nėjus. ax.gif

Ji turėjo omeny,kad jau geriau būtų netrukdžius paskaitos,nes pavelavo,bet gerai suskambėjo smile.gif Visi žvengt pradėjo,dėstytojas bardelę trit,o ji atsisėdo,nieko nesupratus:) tik paskui jai daėjo ką pasakė

vienos kaimynės fizinio mokytoja-
Darykit tuos pratimus-kaip paskui vaikus gimdysit (čia tie pradimai,kai reikia dumenį kelti į viršų)
Atsakyti
Ramunita thumbup.gif
Čia dar keletas:
rusų k. mokytoja užsidėdama akinius sako: "čia kad jus geriau girdėčiau"

matematikos mokytoja: "mes gi vakar tokias lygtis sprendėm - atsiverskit vakar dienos sąsiuvinius ir pažiūrėkit"

biologijos mokytoja: "Mes, mokytojai, irgi nukvakę kartais būnam"

matematikos mokytoja: "naudokit Vieto teoremą - nuostabi teorema!... sukonstruokit trikampį (nusibraižykit)... pažiūrėjus fiziškai (fizikiškai)...

istorijos mokytoją erzina vėluojantieji: "paimsiu ir užrakinsiu duris... tik rakto nerandu..." lotuliukas.gif

lietuvių kalbos mokytoja: "galit ir pasibraukt - tas užduočių sąsiuvinis gi ne šventoji karvė"

biologijos mokytoja: "plaučius depiliuojat" (rūkot), "renkatės kaip Grigo bitės" (vėluojat), "tu šachmatų tvarka lankai - kas antrą pamoką ateini"
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 29, 14:16)
...........
matematikos mokytoja: "naudokit Vieto teoremą - nuostabi teorema!...
...........

davusi viltį>>> tavo surinkti perliukai tai tikrai superiniai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu fainai čia jūs prirašėt! Juokiausi iki ašarų! lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
arba mūsų mokytoja dažnai pasako "praeitą pamoką nieko neišmokome šiandien tęsim toliau"
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 29, 13:16)
matematikos mokytoja: "naudokit Vieto teoremą - nuostabi teorema!"

o tai iš tikro labai gera teorema g.gif

mes univere turim vieną dėstytoją, kurį labai mylim smile.gif kažkada jis mums diktavo ką rašyt ir laukė, kol mes surašysim viską. Po kelių akimirkų auditorijoje stojo gili tyla. Dėstytojas sako: - Kaip gerai - aš stoviu, nieko nedarau, o pinigai vis tiek už darbą eina thumbup.gif
Atsakyti
Pora vienos mokytojos posakių doh.gif doh.gif doh.gif
,,Jei kalbėtum taip, kaip rašai, įtariu, duonos nepavyktų nusipirkti."
Grąžinant kontrolinius: ,,Labiausiai patiko taisyti darbus, kuriuose užrašyta tik antraštė. Suraitei dvejetą - ir į ištaisytų kupetą"
Mokiniui klykiant, kad nerašytų pastabos, nes tai, kas pasakyta, buvo skirta ne mokytojai: ,,Jei tai būtų skirta man, tai ne aš pastabą, o policija kvitą rašytų".
,,Jei žinotumėt, ką apie jus pagalvojau taisydama darbus, tai niekada gyvenime nebesisveikintumėt..."
Atsakyti
Mūsų auklėtoja (fizikos mokytoja) kviečia paskutinę mokslo metų dieną ateiti tvarkyti klasės. Nieks nenori eit, savanorių nėra, žodžiu, šlamštas gaunasi biggrin.gif Tada mokytoja:

- Nu aišku aš ir pati susitvarkysiu, man čia nieko sunkaus, nuoskaudos jokios, tik šiaip su jumis mokykloj nesisveikinsiu laugh.gif

Tada klasės valandėlės pabaigoje:
- Nepamirškit pasiimti pažymių knygelių, nes yra paprotys, kad iki Švenčių visas skolas reikia gražint. Tai kad nelikčiau skolinga, per Kūčias visiems užmaršuoliams išnešiosiu pažymių knygeles, turėsit mane sodintis prie stalo ir šližikais vaišint biggrin.gif
Atsakyti