Įkraunama...
Įkraunama...

Dėstytojų "perliukai" paskaitų metu

Aha biggrin.gif O tai kas ta dėstytoja? Jei iš pasirenkamojo dalyko, reik iš anksto žinot, ko nesirinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 24, 17:09)
Pas jus ten rinktiniai destytuvai  thumbup.gif

Tik rinktinius ir cituoju mirksiukas.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 25, 14:19)
Aha biggrin.gif O tai kas ta dėstytoja? Jei iš pasirenkamojo dalyko, reik iš anksto žinot, ko nesirinkt biggrin.gif

Iš privalomo... (bent pas mus), bet gal dar pasiseks nesusitikt, ne viena gi ji dėsto statistiką
Atsakyti
QUOTE(Ingeb @ 2007 12 26, 02:27)
Iš privalomo... (bent pas mus), bet gal dar pasiseks nesusitikt, ne viena gi ji dėsto statistiką

Bus ir man statistika.. Tik neatsimenu, ar privalomas, ar pasirenkamasis. VIS studijuoju smile.gif
Atsakyti
Na aš kol kas dar ne studentė, bet tiesiog negaliu nepasidalinti su jumis smulkiąja tautosaka iš mokyklinio gyvenimėlio. Topinės mokytojų frazės:

-Mykolai, savo parapijoj mišias laikyk! (nenusirašinėk)

Kai noriu – galiu atrodyti ir durna.

Aukštą mokslą baigi tik tam, kad banditus auklėtum.

Nesikeik, nes užmušiu!

Mykolai, kelintą pastabą tau duodu? Tavo vardą kartoju dažniau negu savo
vyro!

Jau vien pamoka jūsų klasėj man yra bajeris.

Mokytoja ieško savo vadovėlio ir burba:
-Matyt, studentė išsinešė, ot višta!

Aš dažnai gyvenime liežuvio nenulaikau

Andriau, žiūrėk į lentą, ne į Martyną, nors jis ir gražesnis už lentą

Jūsų klasės vyrai – Bobelio lygio

Migruok, kol nedeportavau. Po to bus genocidas... Išmesk kramtomą, kol aš tavęs neišmečiau... Neišsidirbinėk kaip musė ant stiklo...

- Nueik pas sekretorę ir paprašyk, kad ji atšviestų šituos lapus, pasakyk, kad mokytoja labai prašė. Pasakyk, kad čia mūsų namų darbų užduotys ir jeigu mes nepasidauginsim, tai negalėsim namų darbų padaryt...

Ištraukos iš istorijos mokytojos moralo:
...Negi aš dabar turiu ant jūsų šaukt ir plaukus į kuodelį susirišt, kad neatsistotų piestu?..
...Visa bėda prasideda nuo to, kad vienas ateina apklijuotas. Tada apklijuoja kitą. Po to kažkodėl kenčia linoleumas...
... Aš gi žinau, kad tau baisiai norisi kibinti Simoną. Tu juk nekaltas, kad turi mažiau plaukų negu ji...
... Mokslininkų įrodyta, kad jeigu viena žmogaus kūno dalis dirba prasčiau, kita paima viršų, ir tada žmogus tampa nebe brandžia asmenybe mūsų visuomenėje, o gyvuliuku...

Elgsiuosi su jumis kaip su aštuntokais: po trijų pastabų – dvejetas. Galit mėtytis, daužytis, šnekėtis, kaboti ant lempų... tik vazonų nelieskit...

Atsakyti
Mes pavasarį ir rudenį sportuojam lauke per kūno kultūros pamokas. Kartą su drauge bėgam aplink stadioną, o vienas mūsų vaikinų mokytojas man su drauge šaukia: "mmm, kokie zefyriukai bėga" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
davusi viltį, aš panašiai kalbu per pamokas. Būk gera, pasakyk, ar mokiniai priima tokį humorą? Kaip jiems atrodo tokie priplaukę mokytojai?
Atsakyti
davusi viltį, smagiai čia biggrin.gif Pasijuokiau, net mama klausė, iš ko juokiuosi smile.gif (dirbu jos sekretore dabar, diktuoja mokyklai kažkokiam dokumentui reikalingą tekstą, kurį suvedinėju į kompą smile.gif )

Aimma, mes, atrodo, pasijuokdavom iš tokių frazių. O dėl šaipymosi neatsimenu wink.gif
Atsakyti
Aimma, mokiniams tokie mokytojai patys pačiausi 4u.gif thumbup.gif Daugumos šių perliukų autorė yra geografijos mokytoja, apie kurią, manau nė vienas jos mokinys negalėtų pasakyti nors vieno blogo žodžio. Tikrai įdomiau ir smagiau, kai mokytojas pajuokauja drinks_cheers.gif
O jei norit dar pasijuokt, čia yra ištisa "chrestomatija" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2007 12 27, 20:32)
davusi viltį, aš panašiai kalbu per pamokas. Būk gera, pasakyk, ar mokiniai priima tokį humorą? Kaip jiems atrodo tokie priplaukę mokytojai?

O jūs gal kokia nors mano mokytoja, nes mokytojos panašiai nekalba, kiekviena kalba skirtingai, o vat mes su davusi_viltį lankom tą pačią mokyklą tongue.gif
Gerosios Vilties topsecret.gif
Atsakyti
Makaliau, na panašiai tai nereiškia lygiai taip pat, gal aimma tiesiog turėjo omeny, kad mėgsta pajuokaut... Ir mano surašytos frazės yra 7 skirtingų mokytojų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra_as178 @ 2007 12 27, 18:00)
Mes pavasarį ir rudenį sportuojam lauke per kūno kultūros pamokas. Kartą su drauge bėgam aplink stadioną, o vienas mūsų vaikinų mokytojas man su drauge šaukia: "mmm, kokie zefyriukai bėga" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Petrauskas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o pas jį linksma būdavo...
Makaliau, tau jau visur GVeMščikai vaidenasi hihihi.gif
Atsakyti