tiesa viena destytoja per pirma paskaita prisistatydama sake:
manau kad esu grazi ir protinga, ar kas noretu papriestarauti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 18, 20:21)
Šiandien Gavelis irgi porą frazių pasakė.......
Pasizymejas jis cia pas mus forume
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2007 12 18, 20:57)
tiesa viena destytoja per pirma paskaita prisistatydama sake:
Turbut firmine fraze
QUOTE(Twiggy @ 2007 12 18, 22:12)
Pasizymejas jis cia pas mus forume
Kuria prasme? Yra užsiregistravęs čia? Ar kad ne pirmą kartą minim?
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 19, 00:09)
Kuria prasme? Yra užsiregistravęs čia? Ar kad ne pirmą kartą minim?
Kad ne pirma karta minim
Ooo, Gaveli net ir as zinau Su juo reikalu neturejau, bet prisiklausiau is draugu, kurie pas ji mokesi
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 20, 17:48)
Ooo, Gaveli net ir as zinau Su juo reikalu neturejau, bet prisiklausiau is draugu, kurie pas ji mokesi
Joooo Maladec žmogus, tik iš pirmo žvilgsnio nuomonė kitokia susidaro
Pajuokina visad (ypač, kai per paskaitas po kelis kartus telefas skamba), griežtas, bet teisingas. Ir iš dalies skatina mokytis
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 20, 18:02)
(ypač, kai per paskaitas po kelis kartus telefas skamba),
Pas ji ar pas studentus?
Va dar prisiminiau, bet čia jau klausimas ar juoktis ar verkt.
Istorija tokia, kad aš už kontrus ir savarankiškus darbus susirinkau daugiau nei grupiokė, o jai didesnį pažymį pasiūlė (man negaila, bet...) į klausimą kodėl dėstoja pasakė "nes ji du vaikus turi". Taip ir nesupratau ar čia kol vaikų neturi nereik stot ar kaip
Istorija tokia, kad aš už kontrus ir savarankiškus darbus susirinkau daugiau nei grupiokė, o jai didesnį pažymį pasiūlė (man negaila, bet...) į klausimą kodėl dėstoja pasakė "nes ji du vaikus turi". Taip ir nesupratau ar čia kol vaikų neturi nereik stot ar kaip
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 21, 16:33)
Pas ji ar pas studentus?
Jo telefas skamba, o studentai miršta iš juoko. Dar kai kelis kartus per paskaitą po neilgo tarpo suskamba, tai labai juokinga būna
QUOTE(Ingeb @ 2007 12 21, 16:43)
Va dar prisiminiau, bet čia jau klausimas ar juoktis ar verkt.
Žiauroka šiaip.. Negi visiems dėstytojams reikia skelbtis, kiek vaikų turi? Tipo tiems, kas turi vaikų, turi būt kitokios sąlygos, nes negali mokytis tiek, kiek kiti? Keista dėstytoja
Isvada viena - atitinkami destytojai (deja, kaip susidare ispudis - Lietuvoje didzioji dalis ) yra
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 21, 17:58)
Žiauroka šiaip.. Negi visiems dėstytojams reikia skelbtis, kiek vaikų turi? Tipo tiems, kas turi vaikų, turi būt kitokios sąlygos, nes negali mokytis tiek, kiek kiti? Keista dėstytoja
Negasdinsiu, bet jei mokaisi ekonomikos fakultete, tai dar gali su ja susidurt...
Dar vienas fruktas:
(G)rupiokas: Dėstytojau, kokie reikalavimai antram kontroliniam?
(D)ėstytojas: Ką?
(G): Kokie reikalavimai antram kontroliniam?
(D): Kąąąąąąąąąąąąą?
(G): Kokie reikalavimai antram kontroliniam? (šaukia)
(D): Antro kontrolinio reikšmė labai didelė... jis yra labai svarbus...
Klausimas buvo apie diplominių darbų gynimą, tik esmės jau neatsimenu, bet atsakymas... (čia jau kitas, nebe tas prieglušis) "Mergaitės, aš suprantu, kad jūsų orientacija teisinga ir dėl to jūs atėjot pas mane, bet padėt aš jums negaliu"
Dar viens. "Darbo įvadą reikia rašyt trumpai ir aiškiai, kitaip aš pradėsiu skaityt, pažiūrėsiu pro langą, o ten ledi su šuniuku, aš apie ją pradėsiu galvot ir teks skaityt iš naujo".
Tiesa ne dėstytojo perliukas, bet juokėmės visi, kas tik išgirdo.
Dėstytojas: Ar matėt vakar filmą apie ateivius per X kanalą?
Grupiokas iš galo: O kam mums filmas, jei dabar į vieną žiūrim?
Dėstytojas: Turit padaryt (kažkokį darbą) per penkias kalendorines darbo dienas.
Grupiokas: Tai gal per kalendorines?
Dėstytojas: Taigi aš taip ir sakau, per penkias kalendorines darbo dienas.
Siaubas, Ingeb, nu prisizvengiau kaip seniai nebuvau zvengus Pas jus ten rinktiniai destytuvai