Skyrybos dėstytojas:
Prasmė be intonacijos yra tik šauksmas tyruose, jeigu ką;
Nėkart nebuvote? Pradėkit būti (studentei, pirmąkart atėjusiai į jo paskaitą);
Jeigu žodis labai labai be ryšio, tai jį rašom skliaustuose;
Kai baigsit universitetą, jūsų galvos bus pasuktos kitu kampu;
Vienarūšės, bet jau nelabai. Kažkokios (apie sakinio dalis);
Šitokios kėdės tai pasityčiojimas iš žmonių;
Dirbam sunkiom sąlygom, krizės laikotarpiu;
Dabar visaip yra, bet pora - tai du skirtingi. Vaikinas ir mergina. Nors batai tai vienodi (aiškino, kas yra poriniai jungtukai);
Grožinė literatūra graži, bet galima ir iš skalbimo mašinos instrukcijos duot tekstą ir bus pusė velnio;
Visuomenei negalima, filologėms truputį galima;
Giesmes giedam naujas;
Žodis yra ženklas - kaip raudona šviesoforo šviesa;
Žadėti ir daryti visada ne tas pats;
Primenu, kad dulkių siurblio instrukcija irgi yra tekstas;
Marcinkevičius, priešingai negu Žemaitė, už kurią turbūt kažkas rašė, viską rašė pats;
Kad mokyklos programa idiotiška, tai kitas klausimas;
Arba du, arba du - labai įdomus pasirinkimas;
Pirma išmokim gamas, paskui džiazuosim;
Įterpti galima bet ką, kai labai nori;
Kas neišlaiko antros sesijos, tas išmetamas von;
Prašome jaustis laisvai su skyryba, nebūkit susikaustę;
Ta taisyklė likusi kvaila todėl, kad ir prieš tai ji kvaila buvo;
Bandom svaigintis teksto supratimu;
Mes gi grožinį tekstą mylim;
Salomėja, žinok, įsižeistų (apie neteisingą S. Nėries teksto skyrybą);
Žavingai nemokame gramatikos;
Jus išgelbės nuoširdus savarankiškas darbas su knyga. Ne į kiną su vaikinu, o į skaityklą prie knygų;
Brūkšnys yra agresyvus ženklas, jo geriau vengti;
Rašysite dvitaškius energingai;
Nemokame. Ką ir reikėjo įrodyti;
Ką tik kalbėjau apie brūkšnio agresiją kalboje ir pasaulyje;
Primenu, kad mes esame profesinėje mokykloje, ne bendrojo lavinimo. Ne toj, kur traktoristus ruošia, bet aukštojoj humanitarinėj profesinėj;
Jei čia padėsit kablelį, radaktorius išbrauks - kvalifikacija pavojuje;
Ją braukiu iš sąrašo: neturės egzamino. Nuoširdūs linkėjimai;
Matot, kaip bjauriai nemokame
Fonetikos dėstytoja:
Balsynas - kaip papartynas. Papartyne daug paparčių, balsyne daug balsių
Latvių kalbos dėstytoja:
Jūs žodžiu parašot kontrolinius, aš ištaisau
QUOTE(davusi viltį @ 2009 10 29, 12:18)
Skyrybos dėstytojas:
Fonetikos dėstytoja:
Latvių kalbos dėstytoja:
Fonetikos dėstytoja:
Latvių kalbos dėstytoja:
Super destytojai, jei man tokios linksmu plauciu asmenybes destytu, jauciu, ir paskaitos butu dusiai mielesnes...
Fizikos dėstytojas V.Sukackas, prieš egzaminą raštu:
-visi pasirašot savo grupę ir pavardę, jei kas pasamdytas rašot savo darbdavio pavardę.
-visi pasirašot savo grupę ir pavardę, jei kas pasamdytas rašot savo darbdavio pavardę.
Vieną kartą atėjau pas vadovą į konsultaviją dėl baigiamojo darbo, kai išėjo visi studentai iš auditorijos, tai jis ir sako, nu dabar aš visas tik Jūsų vienos. Tik kadangi esu per daug drovi taip ir neišrįsau paklausti, kuriam laikui jis čia man priklausys , o konsultavomės su juo 1,5 val.
kita kartą atėjus pas ta patį dėstytojau paklausiau ką ten darbe reikia pataisyti, tai jis sako, jūsų darbas jūs ir taisykit (nes jis kažko pyko ant manęs), tai aš susinervinau ant jo o kiti studentai sėdi ir kikena iš mūsų, o man kartu ir juokas ir pyktis ėmė labai, tai ir išėjau iš auditorijos neapsisprendus čia pykti man ar juoktis reikia.
kita kartą atėjus pas ta patį dėstytojau paklausiau ką ten darbe reikia pataisyti, tai jis sako, jūsų darbas jūs ir taisykit (nes jis kažko pyko ant manęs), tai aš susinervinau ant jo o kiti studentai sėdi ir kikena iš mūsų, o man kartu ir juokas ir pyktis ėmė labai, tai ir išėjau iš auditorijos neapsisprendus čia pykti man ar juoktis reikia.
Iš pradžių arklys nelabai suprato vokiškai...
Etnologijos dėstytojas per pirmą paskaitą perspėjo, kad visi išsijungtu telefonus atėję į jo paskaitą. Sekančią paskaitą sėdi virš 100 studentų auditorijoj ir vidurį paskaitos suskambo vieno studento telefonas, tai dėstytojas sako: Juk sakiau aną paskaitą telefonus išsijungt. studentas: pamiršau, dėstytojas, jei pamirštat, tai išgerkit bilobil. Ir visad kai kurio nors studento telefonas suskambėdavo, dėstytojas sakydavo dar vienas pamiršo bilobil išgert.
Mokykloj budavo, kad jei vienas moutojas kokią juokinga frazę pasigaudavo, tai ir kiti mokytojai ja pasigaudavo.
biologijos mokytojas: nekalkit visko kaip papugos.
Istorijos mokytojas: kai kas nors neišeidavo sakydavo nu tu velno keptuve, ramunėms mokinėms padainuodavo istorikas dainas apie ramunes.
matematikos mokytoja: Mano miela(s) draugužę(į) nu kokią čia nesamonę parašei.
Bendra visų mokytoju frazė: kai mokyniai parašydavo prastai konrolinius, nikoks vaizdielis nikoks.
Viena kaet buvo mokytojų kambary sudeti lapeliai su mokytoju pavardėm, tai viena mokytoja prie tu pavardžių prirašė įvairias pinigų sumas ir parašė, premijas atsiimti buchalterijoj, mokytojai patikėjo ir nuėję premijų aišku liko nieko negavę.
Dar viena istorija reikėjo kažką parašyt etikos įskaitai, tai parašius neišėjo mokytojos pagaut, tai nusprendziau pakiš po tos mokytojos vyro kabineto durimis galvoju perduos. kitą pertrauka susistabdo mane mokytoja klausia kur atsiskaitymas sakau po durimis pakišau, o jos vyras ir sako, ten kažka radau, bet nežiūrėjau kas ir išmečiau į šiukšlių dėžę, o šiukšles valytoja jau išnešė. Tai mokytoja atskaitė man moralą, o paskui paaiškėjo, kad su ta šiukšlių dėže buvo pokštas.
Mokykloj budavo, kad jei vienas moutojas kokią juokinga frazę pasigaudavo, tai ir kiti mokytojai ja pasigaudavo.
biologijos mokytojas: nekalkit visko kaip papugos.
Istorijos mokytojas: kai kas nors neišeidavo sakydavo nu tu velno keptuve, ramunėms mokinėms padainuodavo istorikas dainas apie ramunes.
matematikos mokytoja: Mano miela(s) draugužę(į) nu kokią čia nesamonę parašei.
Bendra visų mokytoju frazė: kai mokyniai parašydavo prastai konrolinius, nikoks vaizdielis nikoks.
Viena kaet buvo mokytojų kambary sudeti lapeliai su mokytoju pavardėm, tai viena mokytoja prie tu pavardžių prirašė įvairias pinigų sumas ir parašė, premijas atsiimti buchalterijoj, mokytojai patikėjo ir nuėję premijų aišku liko nieko negavę.
Dar viena istorija reikėjo kažką parašyt etikos įskaitai, tai parašius neišėjo mokytojos pagaut, tai nusprendziau pakiš po tos mokytojos vyro kabineto durimis galvoju perduos. kitą pertrauka susistabdo mane mokytoja klausia kur atsiskaitymas sakau po durimis pakišau, o jos vyras ir sako, ten kažka radau, bet nežiūrėjau kas ir išmečiau į šiukšlių dėžę, o šiukšles valytoja jau išnešė. Tai mokytoja atskaitė man moralą, o paskui paaiškėjo, kad su ta šiukšlių dėže buvo pokštas.
QUOTE(stropi studente @ 2009 12 19, 22:13)
Vieną kartą sėdim per paskaitą ir dėstytojas sako dabar darysim, darysim, tai visi pradėjom juoktis, o jis ir sako, ne vaikų dabar nedarysim
QUOTE(stropi studente @ 2009 12 19, 22:33)
Vieną kartą atėjau pas vadovą į konsultaviją dėl baigiamojo darbo, kai išėjo visi studentai iš auditorijos, tai jis ir sako, nu dabar aš visas tik Jūsų vienos. Tik kadangi esu per daug drovi taip ir neišrįsau paklausti, kuriam laikui jis čia man priklausys , o konsultavomės su juo 1,5 val.
QUOTE(stropi studente @ 2009 12 20, 22:07)
Čia irgi vienos dėstytojos iš mūsų fakulteto. Gaila, man ji nedėstė, bet jos frazės plinta iš lūpų į lūpas, iš kartos į kartą:
- Ko čia tylit kaip išskersti paukščiai?
- Šita mergaitė kaip Brisius guli ant šieno, o lotynų kalba daužo jai su pagaliu per galvą.
- Iš jūsų naudos,kaip iš ožio pieno.
- Dabar žiūrėkit į lapus kaip pasiutę.
- O, viena mergaitė jau atsigavus.
- Galit šokt ant vienos kojos ir man dėkot.
- Seniau visi liaupsino Staliną kaip pasiutę.
- Nuplyšo ausys.
- Dabar žiauriai suksim galvas.
- Kas nemoka lietuviškai,rašykit lietuviškai.
- Vakar įkišau galvą i internetą ir pamačiau, kad pradėjau trypsėt kojomis.
[/quote]
Cia gal gerbiama Klijunaite? Labai jau zodynas panasus.
- Ko čia tylit kaip išskersti paukščiai?
- Šita mergaitė kaip Brisius guli ant šieno, o lotynų kalba daužo jai su pagaliu per galvą.
- Iš jūsų naudos,kaip iš ožio pieno.
- Dabar žiūrėkit į lapus kaip pasiutę.
- O, viena mergaitė jau atsigavus.
- Galit šokt ant vienos kojos ir man dėkot.
- Seniau visi liaupsino Staliną kaip pasiutę.
- Nuplyšo ausys.
- Dabar žiauriai suksim galvas.
- Kas nemoka lietuviškai,rašykit lietuviškai.
- Vakar įkišau galvą i internetą ir pamačiau, kad pradėjau trypsėt kojomis.
[/quote]
Cia gal gerbiama Klijunaite? Labai jau zodynas panasus.