Įkraunama...
Įkraunama...

Dėstytojų "perliukai" paskaitų metu

viena filosofe (destytoja) per paskaita uzdave klausima ir sako ''na mergaites baltom galvom (blondines) ka jus galvojate?'' tongue.gif
Atsakyti
Kalbotyros dėstytojas:
- Jūs nueikit į parduotuvę ir paprašykit trijų kilogramų cirkumfleksų ir pusę kilogramo akūtų biggrin.gif

- Kartą viena gabi studentė neišlaikė mano egzamino. Sako: "Viskas, nebegaliu, nusižudysiu. Ką man dabar daryti?". Aš jai ir sakau: "Ištekėk, susilauk vaikų". Po kelių metų einu gatve, o prie manęs prieina jauna moteris su vaiku ant rankų ir klausia: "Dėstytojau, jūs mane prisimenate?". Aš pasižiūriu į vaiką, tada apsidairau aplinkui ir sakau: "Ne". lotuliukas.gif

Čia irgi vienos dėstytojos iš mūsų fakulteto. Gaila, man ji nedėstė, bet jos frazės plinta iš lūpų į lūpas, iš kartos į kartą:
- Ko čia tylit kaip išskersti paukščiai?
- Šita mergaitė kaip Brisius guli ant šieno, o lotynų kalba daužo jai su pagaliu per galvą.
- Iš jūsų naudos,kaip iš ožio pieno.
- Dabar žiūrėkit į lapus kaip pasiutę.
- O, viena mergaitė jau atsigavus.
- Galit šokt ant vienos kojos ir man dėkot.
- Seniau visi liaupsino Staliną kaip pasiutę.
- Nuplyšo ausys.
- Dabar žiauriai suksim galvas.
- Kas nemoka lietuviškai,rašykit lietuviškai.
- Vakar įkišau galvą i internetą ir pamačiau, kad pradėjau trypsėt kojomis.
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2009 09 16, 11:07)
Gyvenime nepamirsiu:
sedim pirmam kurse amfiteatrineje auditorijoje - apie 300 studentu. Pas viena staiga suskamba telefonas.
Destytojas:
- Dabar letai ikisk ranka i kisene ir paziurek kas ten vibruoja ir jei tai telefonas, atsiliepk  biggrin.gif
Jaunas studenciokas visas bordavas sedejo  biggrin.gif

juokiausi pasižvygaudama smile.gif))) thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as turi pora destytoju "perliuku"

Destytojas apie prastus knygu vertimus:
"Raso apie meile, o gaunasi apie sachtu kasima" lotuliukas.gif

Ir dar vienas:
"Na dabar as jums tureciau rekomenduoti kokia nors literatura.... (ilga pauze) bet as nieko nerekomenduoju"
Atsakyti
Ispanų dėstytoja, aiškindama, kad žodis "problema", nepaisant savo galūnės, yra vyriškos giminės:
-Atsiminkit, visos problemos yra vyrai.
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 10 17, 18:09)
Ispanų dėstytoja, aiškindama, kad žodis "problema", nepaisant savo galūnės, yra vyriškos giminės:
-Atsiminkit, visos problemos yra vyrai.

Kokia teisinga dėstytoja thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano chemijos mokytoja sakydavo taip: mole mole susiprastina...
klases berniukai buvo judrus ir triuksmingi, tai ji sakydavo: debilai rasom ir visi nurimdavo ir imdavo dibrti biggrin.gif
matematikos mokytoja: istaskykit sita uzdavini...
istorijos mokytoja: nusirasykit sita tema, nes kitais metais jos neturesite... (ir taip kiekviena pamoka)
Atsakyti
Neprismenu, kaip tas dalykas vadinosi, bet matematinis kažkoks, apie tiesinių lygčių sistemas. O dėstytojas buvo jau visiškas senučiukas, tačiau visai fainas, judrus toks, ir visą paskaitą vesdavo be jokių konspektų, iš atminties, ir ant lentos rašydavo visokius pavyzdžius su skaičiais, uždavinius irgi iš galvos. Tai va, kartą prirašė, prisprendė tų lygčių pilną lentą, ir sako, na mes dabar viską išsprendėm va taip (tipo, jis kreida ant lentos, mes - savo sąsiuviniuose), o šiaip tai dabar tokius uždavinius jau sprendžia... šitas.... na, kaip jis ten.... eeee..... Galvojo gal pusę minutės, kol prisiminė: aaa, šitas, taigi kompiuteris! lotuliukas.gif
Atsakyti
va, pasakysiu kokiu perliuku siandien vienas destytojukas pabere... na pasakojo apie Ruso darbus ir auklejimo sistemas, na ir sako: Emiliukui dabar jau reikia rasti zmona. va tokia dovanele padaryti. na kaip jau zinome apie moteris tik gerai arba nieko, todel Ruso nieko ir nerase.
paskui: visi ima tik skirtingais dydziais...
vietoj paapygardine mokykla sako papygardine...
na ir toks linksmaiusias: mane galima greitai padaryti...

tai vat tokie smagumai buna paskaitu jo metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2009 10 21, 19:44)
va, pasakysiu kokiu perliuku siandien vienas destytojukas pabere...  na pasakojo apie Ruso darbus ir auklejimo sistemas, na ir sako: Emiliukui dabar jau  reikia rasti zmona. va tokia dovanele padaryti. na kaip jau zinome apie moteris tik gerai arba nieko, todel Ruso nieko ir nerase.
paskui: visi ima tik skirtingais dydziais...
vietoj paapygardine mokykla sako papygardine...
na ir toks linksmaiusias: mane galima greitai padaryti...

tai vat tokie smagumai buna paskaitu jo metu  thumbup.gif

Čia gal psichologijos istorijos paskaitos? smile.gif
Atsakyti
Destytoja paskaitos pabaigoje sako: Ar supratot? Visi ziurit, kaip uzmustais veidais doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mis Sraigė: 23 spalio 2009 - 10:27
QUOTE(Dorifore @ 2009 10 22, 21:17)
Čia gal psichologijos istorijos paskaitos? smile.gif

ne, cia per ugdymo sistemas. Pas Zilioni biggrin.gif
Atsakyti