Įkraunama...
Įkraunama...

Dėstytojų "perliukai" paskaitų metu

QUOTE(Višniukė @ 2009 03 23, 13:04)
Si fraze ne is universiteto, o is mokyklos laiku. Rusu k. mokytoja ja per pamoka pakartodavo po keleta kartu, kai noredavom ko nors is jos isprasyti smile.gif :
"apseis balius be sasysku". Nereali mokytoja  thumbup.gif

oi negaliu , prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek cia atejo studentu? Penki? O turejo buti keturi... Kur dar du?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 03 23, 17:29)
Kiek cia atejo studentu? Penki? O turejo buti keturi... Kur dar du?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 03 23, 15:34)
2. Sedekit tyliai, kad girdetumet, kaip pele
      praskrenda.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
"Štai jis užsidėjo pirštinę ir turbūt nori mano prostatą patikrint" biggrin.gif
"Homoseksualai partnerį renkasi pagal galūnių kiekį" 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodel tu, Evelina, atejai i klase su mini sijoneliu? Nori pasirodyti protinga?
Atsakyti
fraze is vidurines mokyklos laiku, istorijos mokytoja: ''cia as kazka neaiskaus pasakiau, bet mintis aiski''
Atsakyti
Is mokyklos laiku atsimenu, nepakartojama buvo mokytoja: "Atsiprasau, kad veluoju i pamoka... kol su ta mikrobange atvaziuoji tai gala gali gauti...."

Supraskit mikrobange tai mikriukas.
Atsakyti
Neskaičiau visų juokelių, gal dar nebus kas papasakojęs...

Paskaita artėja prie pabaigos, o fizikos dėstytojas labai įsijautęs vis aiškina paskaitos temą, ant lentos inirtingai rašydamas. Visi daiktus susikrovę, laukia kol greičiau sprukti galės laukan, o dėstytojas kaip pasakoja, taip pasakoja. Jau paskaitos laikas pasibaigė, jau kelios minutės po.... o dėstytojas atrodo nė nesiruošia užbaigti! Vienas drąsus studentas neiškentęs šukteli ant visos plačios auditorijos:
-Dėstytojau, paskaita baigėsi!
Dėstytojas atsisuko, piktai pasižiūrėjo..
-Ne tavo reikalas! - garsiai pasakė ir toliau tęsia.
Likusį laiką kol užbaigė dėstyt sedėjom pakrutėt bijodami. Net kai braižyt ir aiškint nustojo, niekas net nepajudėjo, kol tas pats dėstytojas nepasakė 'dinkit iš čia'.

Bet tuo viskas nesibaigė....

Po kiek laiko fakultete vyko renginys, kuriame dėstytojams visokie apdovanojimai skiriami. Tame tarpe ir "auksinė frazė". Ir taip jau atsitiko, kad tarp nominantų pakliuvo ir šio dėstytojo frazių (gal šita, gal kita, tiksliai negaliu atsakyt). Pakliuvo ir.... laimėjo. Deja, dėstytojas į renginį neatvyko ir jam apdovanojimas buvo įteiktas per mūsų paskaitą. Gavęs apdovanojimą jį pakraipė, apžiūrėjo... padėkojo....
-O tai sakykit, už kokią frazę man jį teikiat? - klausia.
Tas pats drąsusis studentas:
-Ne tavo reikalas!
Dėstytojas net susigūžė.
-Nu jei ne mano, tai ne mano...
Atsakyti
Geeeras šitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2009 02 20, 00:01)
Šito dalyko mokytis visai nereikia, tik egzaminą išlaikyti;

Šitas man priminė bakalaurinio darbo vadovo pasakymą, kai mane guodė, matydamas, kad jau visai panikuoju... ax.gif

"Norint apsigint bakalauro laipsnį visai nebūtina ką nors mokėti. Svarbiausia sugebėti įtikinti kitus, kad moki."

Tas pats dėstytojas į mano klausimą ar būna, kad neapsigina bakalaurinio darbo atsakė: "Jei neatneša, tai ir neapsigina".
Atsakyti
Vieno destytojo zodziai:
i mano egzamina panos ateidavo su dekolte - nepadeda smile.gif
Atsakyti