Įkraunama...
Įkraunama...

Dėstytojų "perliukai" paskaitų metu

QUOTE(Lithium @ 2008 10 18, 18:26)
M. Kubilius? arba ne vieno jo toks stilius biggrin.gif

joa, tas pats smile.gif
Atsakyti
Pas mus tai bajeris buvo su matematikos destytoja. Kai ji baigdavo paskaita pirmi suolai, lenta ir jos stalas budavo balti nuo kreidos biggrin.gif lotuliukas.gif Ieje i auditorija iskart zinodavom kokia paskaita buvo pries tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2008 10 18, 18:31)
geografijos mokytojas 12kl sake: kas laikysit geografijos egzamina, nebaigsit mokyklos  biggrin.gif

Kodėl g.gif g.gif g.gif
Aš laikysiu egzaminą mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(pastraipa @ 2008 10 15, 18:19)
Rusų mokytoja vieną mokinį vadina "Ciceronu", o kitus dažnai "Solnuškomis". Kai reikia atsakinėti ir po to pasakai ačiū už gerą pažymį, tai jinai visada atsako "Prašom, čia tau už gražios akys"  biggrin.gif

Mūsų rusų mokytoja, kai jai gera nuotaika mus zaičikais ir solnuškom vadina, jei blogesnė-ploxie deti ivanuški unsure.gif
Kai neleidžia išeit iš klasės, nenuskambėjus skambučiui: negaliu išleist, kai pazvanys varpai, tada, zvanai man-šventas reikalas schmoll.gif
vartoja išsireiškimą: 'statau disiatką' biggrin.gif
-O pas tave kuolas buvo?
-Ne..
-Bus, solnuška, bus smile.gif
Atsakyti
Vakar per informatikos pamoką mokytojas dalino užduočių lapelius:
- Tau lapelis, tau lapelis, ir tau lapelis,.... O - nuplyšęs lapelis. Kam patinka nuplyšę lapeliai? biggrin.gif
Atsakyti
turejom keista anglu kalbos destytoja smile.gif per jos paskaitas niekada nebudavo nuobodu biggrin.gif viena karta raseme atsiskaityma...o ji niuniuodama vaiksciojo po auditorija...priejo prie biusto (gipsines mergaites statulos iki krutines) ir pradejo ja dazyti...padaze akis, lupas , skruostus, mes negalejome patiketi savo akimis...tada priejo prie vyro statulos...jis buvo nuogas...tai gerb destytoja ji aprenge, padejo geliu po kojom...ir taip pat padaze...tada atsisuko i mus ir klausia:"na? ar grazu?", mes nieko negalejome atsakyti...beje, pridure, kad jei kaltins tai jus, nes niekas nepatikes, kad cia ji taip padare...
Atsakyti
"Vaikinai, seskit, kad nekabetu"
"na o dabar vienu metu turim patenkinti dvi lygtis"
"isgrausk greitai sita"
"nu tai va įsivaizduokit atvaro koks mieščionis į gamtą pabūt, reikia kur atsisėst tik šast medį nurėžė kelmuką turiu pasėdėt, pasistatė stalą, pasistatė ant to stalo televizorių dar ausyse ausinukai, reiškia valgau čipsus ausinukas ausyse, rugtynes rodo, o aš gamtinuos, ot ir gamtoj pabuvau..."
"jeigu bobute turetu kiau kiau tai ji butu diedukas"
arba pakviecia atsakineti pora paneliu, ir poto sako: "na o dabar berniukas desertui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 10 03, 19:50)

Literatūros teorijos įvado dėstytojas:

Galiu garantuoti 100 %, kad cia pono Subaciaus zodziai. Toks gerokai priplaukes personazas, is jo studentai juokiasi per paskaitas, per egzaminus jis juokiasi is studentu..
Atsakyti
po_stalu - tas pats, jo tautosaka iš kartos į kartą eina biggrin.gif Man tai jo paskaitos patinka, tik va egzamino tai nelabai laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 12 13, 16:44)
Je nori žmogų išgąsdinti, duok ką nors paprastą, bet taip duok, kad išgąsdintum. /A.Apynis, apie uždavinių sprendimą/

mano anglu destytojo vardas is a raides ir pavarde apynys biggrin.gif bet jis tikrai negalejo taip pasakyt, nes is amerikos esa ax.gif
Atsakyti
Čia buvo MIF'o dėstytojo (nors užmušk, neatsimenu, ką dėsto. Matanalizę ar algebrą ir geometriją...) mintis, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
universitete aukstosios matematikos paskaita prasidedavo Lermontovo eilerasciais:) o ir visa paskaita budavo apie poezija:D
Atsakyti