"Aš šiandien pikta, kaip šimtas indėnų!"
Lotynų kalbos dėstytoja:
Lotynų - tai ne šiaip kiemo šneka
Anglų kalbos dėstytoja:
Kaip medikams nėra negražių kūno vietų, taip filologams nėra negražių žodžių
Literatūros teorijos įvado dėstytojas:
Gyvenimas yra žargonas, jo neįmanoma įvardyti literatūriškai;
Mimezis nėra beždžionėlių reikalas;
Jūsų darbas - ieškoti klaidų vadovėliuose;
Iš džiunglių esame, iš džiunglių;
Aristotelis yra logiškas, tik mes nelogiški, sugadinti bendrojo lavinimo;
Tikslas toks dalykas - kaip vaivorykštė: kai priartėji, nubėga;
Pletkai yra ypač sudėtingas atvejis;
Jeigu skaitant literatūros kūrinį suskausta pilvelį, tai jis yra vaizdingas;
O sielą surimuoti su kisieliumi čia nevaizdu?;
Priminsiu jums tai, ką norite pamiršti - pvz matematikos vadovėlį. Ten viskas sustyguota kaip Radausko eilėraščiuose;
Lietuviška abėcėlė - tai lotynų, lenkų, čekų ir tautinio tranzistoriaus išradėjų miksas;
12 metų mokykloje mus moko preparuoti savo smegenis;
Nėra nacionalinio buitinio stiliaus;
Jei universitete nekalbėsite kaip dėstytojai, galite jo ir nebaigti;
Nebūtų rožių, nebūtų ir kalbų apie bulves;
Kokia čia poezija žinote iš kmyno?;
Ateina Parulskis ir su plaktuku vožia, net plytos byra;
Daugiau laisvės yra kai grotos stipresnės;
Turgaus bobų plepėjimo stilius yra neabejotinai funkcinis;
Jeigu žmonės nesusitaikytų su faktais, taptų kiaulių banda;
Ir ko tik nėra lietuvių literatūroje - nieko nėra!
Aukšto lygio poezija kaip "Gegužio žiedai";
Žodis "karvė" kitokias patirtis sukelia tam, kuriam karvė įspyrė ir tam, kuris mėgsta pieną;
Nesvarbus nei atstumas nuo obuolio iki dantų, obuolio kiekis stemplėje;
Galima vienu metu ir kramsnoti obuolį, ir patirti estetinį išgyvenimą;
Tam, kad galėtume grožėtis obuoliu arba graužtuku, reikia distancijos;
Graužtukai būna labai gražūs;
Nesigrožėkite neskaitytomis knygomis;
Grožis yra nerimtas dalykas;
... gražios kaip rožės, lelijos ar olialia mergaitės;
Grožį ir supuvęs jaučio lavonas gali sukelti;
Džiuljeta gal ir graži, bet styrantys iš pilvo peiliai- ne;
Radauskas lietuvių kalba groja kaip Paganinio smuiku;
Tam, kad išlaikytumėt egzaminą, tereikia mokėti rašyti ir skaityti;
Lietuva - nuosekliai autoritarinė fašistinė valstybė
Filosofijos dėstytojas:
Sriuboje aš filosofijos neįžvelgiu;
Filosofija yra praktiškas dalykas, nes aš va ateinu, plepu jums ir gaunu pinigus;
Kas iš jūsų tiki Dzeusu? Ko jūs juokiatės, čia normalus klausimas;
Filosofai - skeptikai ir šlykštūs ironikai;
Aš galiu mąstyti ir apie tai, ko nėra, pvz. rūžavą dramblį su žirafos kaklu ir kiškio ausim;
Vėžlys yra nekvailas, jis irgi ropoja;
Pitagoras turbūt jums girdėtas dėdė;
Sokratas - bjaurus tipas;
Ar aš kam nors atrodau baisus? Ne? Palaukit egzamino;
Aš esu jūsų auklė;
Siūlau kitą paskaitą perkelti į alubarį ar kokį restoraną
Lotynų - tai ne šiaip kiemo šneka
Anglų kalbos dėstytoja:
Kaip medikams nėra negražių kūno vietų, taip filologams nėra negražių žodžių
Literatūros teorijos įvado dėstytojas:
Gyvenimas yra žargonas, jo neįmanoma įvardyti literatūriškai;
Mimezis nėra beždžionėlių reikalas;
Jūsų darbas - ieškoti klaidų vadovėliuose;
Iš džiunglių esame, iš džiunglių;
Aristotelis yra logiškas, tik mes nelogiški, sugadinti bendrojo lavinimo;
Tikslas toks dalykas - kaip vaivorykštė: kai priartėji, nubėga;
Pletkai yra ypač sudėtingas atvejis;
Jeigu skaitant literatūros kūrinį suskausta pilvelį, tai jis yra vaizdingas;
O sielą surimuoti su kisieliumi čia nevaizdu?;
Priminsiu jums tai, ką norite pamiršti - pvz matematikos vadovėlį. Ten viskas sustyguota kaip Radausko eilėraščiuose;
Lietuviška abėcėlė - tai lotynų, lenkų, čekų ir tautinio tranzistoriaus išradėjų miksas;
12 metų mokykloje mus moko preparuoti savo smegenis;
Nėra nacionalinio buitinio stiliaus;
Jei universitete nekalbėsite kaip dėstytojai, galite jo ir nebaigti;
Nebūtų rožių, nebūtų ir kalbų apie bulves;
Kokia čia poezija žinote iš kmyno?;
Ateina Parulskis ir su plaktuku vožia, net plytos byra;
Daugiau laisvės yra kai grotos stipresnės;
Turgaus bobų plepėjimo stilius yra neabejotinai funkcinis;
Jeigu žmonės nesusitaikytų su faktais, taptų kiaulių banda;
Ir ko tik nėra lietuvių literatūroje - nieko nėra!
Aukšto lygio poezija kaip "Gegužio žiedai";
Žodis "karvė" kitokias patirtis sukelia tam, kuriam karvė įspyrė ir tam, kuris mėgsta pieną;
Nesvarbus nei atstumas nuo obuolio iki dantų, obuolio kiekis stemplėje;
Galima vienu metu ir kramsnoti obuolį, ir patirti estetinį išgyvenimą;
Tam, kad galėtume grožėtis obuoliu arba graužtuku, reikia distancijos;
Graužtukai būna labai gražūs;
Nesigrožėkite neskaitytomis knygomis;
Grožis yra nerimtas dalykas;
... gražios kaip rožės, lelijos ar olialia mergaitės;
Grožį ir supuvęs jaučio lavonas gali sukelti;
Džiuljeta gal ir graži, bet styrantys iš pilvo peiliai- ne;
Radauskas lietuvių kalba groja kaip Paganinio smuiku;
Tam, kad išlaikytumėt egzaminą, tereikia mokėti rašyti ir skaityti;
Lietuva - nuosekliai autoritarinė fašistinė valstybė
Filosofijos dėstytojas:
Sriuboje aš filosofijos neįžvelgiu;
Filosofija yra praktiškas dalykas, nes aš va ateinu, plepu jums ir gaunu pinigus;
Kas iš jūsų tiki Dzeusu? Ko jūs juokiatės, čia normalus klausimas;
Filosofai - skeptikai ir šlykštūs ironikai;
Aš galiu mąstyti ir apie tai, ko nėra, pvz. rūžavą dramblį su žirafos kaklu ir kiškio ausim;
Vėžlys yra nekvailas, jis irgi ropoja;
Pitagoras turbūt jums girdėtas dėdė;
Sokratas - bjaurus tipas;
Ar aš kam nors atrodau baisus? Ne? Palaukit egzamino;
Aš esu jūsų auklė;
Siūlau kitą paskaitą perkelti į alubarį ar kokį restoraną
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 10 12, 19:02)
VGTU filosofijos dėstytojas Mindaugas: "Sveiki, dabar tie kurie nusijuoks- neišlaikys egzamino. Mano pavardė - Briedis" arba "jei elgsitės gerai,tai kitame gyvenime atgimsite tobulesne gyvybės forma. o jei būsite blogi, greičiausiai atgimsite kokiais gauruotais mėšlagrybiais"
su pavarde geras.
Čia tas pats kai pas mus naujas darbų mokytojas atvarė (vaikinas, gal 23metų, į merginų grupę ) Tai kažkas paklausė pavardės, sako juoksitės, mes nu nesijuoksim - Kriukas. Lūžom vistiek
turejom destytoja studiju laikais, cia ne posakis bus bet po siai dienai atsimenu kaip ji "statydavo" pazymius, siandien tau statau 10 sakydavo, nebutu graudu-butu juokinga, kad teisine disciplina destantis zmogus nemoka kalbeti taisyklingai.
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 10 12, 20:02)
VGTU filosofijos dėstytojas Mindaugas: "Sveiki, dabar tie kurie nusijuoks- neišlaikys egzamino. Mano pavardė - Briedis" arba "jei elgsitės gerai,tai kitame gyvenime atgimsite tobulesne gyvybės forma. o jei būsite blogi, greičiausiai atgimsite kokiais gauruotais mėšlagrybiais"
geras
davusi_viltį, pernelyg protingi tavo pastebėjimai, o aš pernelyg blondinas, kad kažką juose įžvelgčiau juokingo
Kartą darbų mokytojas pasakė, kai mokiniai sėdėjo ir mp3 klausėsi "Išsijunkit lašelines" (čia apie ausines)
Mano istorijos mokytoja buvo labai pikta ir valdinga. Visada mus vadindavo lodoriais. Dar jinai mėgo visokius posakius skaldyti, vaizdžiai iliuostruoti kokie mes blogi mokiniai. Pvz sakydavo "Vistiek ožka ateis prie šieno vežimo, ėsti nori" arba "Žiūri kaip avinas į naujus vartus". Dar labai mėgdavo šitą "Sviestas košės negadina". Žiauriai šaukdavo ant mūsų, vis lodoriai, lodoriai jai būdavom. Kai vykdavo geografija tiesiai po jos kabinetu, tai per ventiliacijos angą girdėdavom kaip šaukia ant kitų
Lietuvių mokytoja visus visada vadindavo jaunuoliais. Kreipdavosi taip keistai vardu ir pavarde, pvz "Lina Kazlauskų".
Anglų mokytoja pastoviai sako tokia durna ir idiotiška intonacija "What's the matter?" (reiktų išgirsti, pasijuoktumėt)
Rusų mokytoja vieną mokinį vadina "Ciceronu", o kitus dažnai "Solnuškomis". Kai reikia atsakinėti ir po to pasakai ačiū už gerą pažymį, tai jinai visada atsako "Prašom, čia tau už gražios akys"
Mano istorijos mokytoja buvo labai pikta ir valdinga. Visada mus vadindavo lodoriais. Dar jinai mėgo visokius posakius skaldyti, vaizdžiai iliuostruoti kokie mes blogi mokiniai. Pvz sakydavo "Vistiek ožka ateis prie šieno vežimo, ėsti nori" arba "Žiūri kaip avinas į naujus vartus". Dar labai mėgdavo šitą "Sviestas košės negadina". Žiauriai šaukdavo ant mūsų, vis lodoriai, lodoriai jai būdavom. Kai vykdavo geografija tiesiai po jos kabinetu, tai per ventiliacijos angą girdėdavom kaip šaukia ant kitų
Lietuvių mokytoja visus visada vadindavo jaunuoliais. Kreipdavosi taip keistai vardu ir pavarde, pvz "Lina Kazlauskų".
Anglų mokytoja pastoviai sako tokia durna ir idiotiška intonacija "What's the matter?" (reiktų išgirsti, pasijuoktumėt)
Rusų mokytoja vieną mokinį vadina "Ciceronu", o kitus dažnai "Solnuškomis". Kai reikia atsakinėti ir po to pasakai ačiū už gerą pažymį, tai jinai visada atsako "Prašom, čia tau už gražios akys"
Žmonės, šiandien mano klasėj kiek juoko buvo Mano vienas klasiokas graužė nagus per lietuvių pamoką ir mokytoja tai pamačiusi paklausė: "Ar nenorėtum užsigerti kad valgai?" Tai klasiokas taip pasimetė, nė žodžio nepratarė. Klasė lūžo juokais
Etikos destytojas:
sentencija "cogito ergo sum" (mastau, vadinasi, egzistuoju), nera teisinga. teisinga butu - noriu sekso, vadinasi egzistuoju.
sentencija "cogito ergo sum" (mastau, vadinasi, egzistuoju), nera teisinga. teisinga butu - noriu sekso, vadinasi egzistuoju.
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2008 10 18, 18:15)
Etikos destytojas:
M. Kubilius? arba ne vieno jo toks stilius
geografijos mokytojas 12kl sake: kas laikysit geografijos egzamina, nebaigsit mokyklos
o kita karta, kai jis aiskino pamoka, tai kazkokie du bernai gale, lb garsiai kalbejo, tai vienam pasake: pone generole, mazink decibelus
o rusu mokytoja tokiu liudnu veidu sake: as tai jums visad gera, o jus... ?
o kita karta, kai jis aiskino pamoka, tai kazkokie du bernai gale, lb garsiai kalbejo, tai vienam pasake: pone generole, mazink decibelus
o rusu mokytoja tokiu liudnu veidu sake: as tai jums visad gera, o jus... ?