Paruošiamieji kamavo gana ilgai, tai kai trūko kantrybė suvalgiau pusę ananaso ir tada prasidėjo tikrieji skausmai, po 4 valandų nuo ananaso valgymo gimė sūnelis
Trecia vaika pernesiojau, tai jau griebiausi visokiu budu:
1. : -nepadejo
2. Nuvaliau visus langus, o ju daug pas mus name-nepadejo
3. Sukasiau darzus, pasisodinau salotas, ridikelius-nepadejo
4. Isgeriau sampana, tai tik vaikas pasigere ir soko-nepadejo
5. Panesiojau siek tiek zvyro-nepadejo
6. Daktare kakleli tampe-nepadejo...
Rezultate kraujuoti pradejau, o kaklelis ilgas ir kietas buvo, kol daktarai paskatino vaistais-tada pramuse
1. : -nepadejo
2. Nuvaliau visus langus, o ju daug pas mus name-nepadejo
3. Sukasiau darzus, pasisodinau salotas, ridikelius-nepadejo
4. Isgeriau sampana, tai tik vaikas pasigere ir soko-nepadejo
5. Panesiojau siek tiek zvyro-nepadejo
6. Daktare kakleli tampe-nepadejo...
Rezultate kraujuoti pradejau, o kaklelis ilgas ir kietas buvo, kol daktarai paskatino vaistais-tada pramuse
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 19, 01:22)
Paruošiamieji kamavo gana ilgai, tai kai trūko kantrybė suvalgiau pusę ananaso ir tada prasidėjo tikrieji skausmai, po 4 valandų nuo ananaso valgymo gimė sūnelis
Katik sukirtau visa ananasa ziuresim kas bus...gal tikrai pasiteisins si priemone
maniske jau penkios dienos veluoja, tai apima kartais jausmas, kad jau nebegimdysiu, o visam gyvenimui liksiu nescia, nes laukiu jau dvi savaites (pries tiek laiko kaklelis atsidare iki 3 cm ir gydytoja pasake, kad bet kada galiu gimdyt)
Na va bandymas su ANANASU tikrai pasiteisino pietum suvalgiau sita skanumeli, diena vaiksciojau su stipriais paruosiamaisiais, nakti nubego vandenukau
QUOTE(ievute_ch @ 2008 05 25, 06:28)
Na va bandymas su ANANASU tikrai pasiteisino pietum suvalgiau sita skanumeli, diena vaiksciojau su stipriais paruosiamaisiais, nakti nubego vandenukau
Ananasai NEPADEJO!
Nors tiesa pasakius, juos vakar valgiau tik is noro, o ne is skatinimo.
Man atrodo, kad esminis dalykas yra geras, nepanikuojantis ir ramus mamytes nusiteikimas. Va su pirmuoju as l.ramiai gyvenau ir net neajutau, kad jau ir gimdau (tai ivyko 9 dn pries termina). Bet nei as perdem laukiau, nei pergyvenau kas bus jei uzsites ir pan.
Zinoma, tai laaaabai sunku . Be galo, ypac man. Naktimis nemiegu po kokias 2 - 3 valandas, vis galvoju apie ta pati ir laukiu...
Gal kas turite recepta, kaip paskatinti ramybe?
QUOTE(Gelyteee @ 2008 05 25, 18:03)
Ananasai NEPADEJO!
Man atrodo, kad esminis dalykas yra geras, nepanikuojantis ir ramus mamytes nusiteikimas. Va su pirmuoju as l.ramiai gyvenau ir net neajutau, kad jau ir gimdau (tai ivyko 9 dn pries termina). Bet nei as perdem laukiau, nei pergyvenau kas bus jei uzsites ir pan.
Zinoma, tai laaaabai sunku . Be galo, ypac man. Naktimis nemiegu po kokias 2 - 3 valandas, vis galvoju apie ta pati ir laukiu...
as irgi vis naktim nemiegu ir vis galvodama laukiu kokui nors menkiausiu skausmu... ir nieko nesulaukiu... reiks ir man ananasa kramtyt, gal pades. tik as ju taip nemegstu
o as ananasus visa nestuma valgiau, nemanau kad jie cia kuom deti, ir dabar vis valgau, jei tiesa kad jie skatina, - tai as turejau nedanesioti...
cia paprasciausiai sutapimas kaikurioms ir viskas
cia paprasciausiai sutapimas kaikurioms ir viskas
Man ananasas kol kas nepadejo, reikes dar nusipirkti ir kitus budus isbandyti, gal sampano vietoj vakarienes, o po to ir , gal dar kokius langus isplaut
Mano bendradarbe vonioje siltoje tupejo: ryta, vakara, ryta, o kito vakro nesulauke - saremiai prasidejo ir gimdyti isvaziavo
QUOTE(Vitora @ 2008 05 29, 21:52)
Mano bendradarbe vonioje siltoje tupejo: ryta, vakara, ryta, o kito vakro nesulauke - saremiai prasidejo ir gimdyti isvaziavo
O cia tai tikrai tik sutapimas, silta vonai tuo ir pasizymi, kad ATPALAIDUOJA raumenis, tai, matyt neturi itakos saremiams....
tikrai padeda fizinis krūvis. tik gal ne visos mamytės žino kada jis veiksmingas? prasmės jis turi kai prasideda sąrėmiai. o jei atėjus paskirtai datai, bet be sąrėmių, bandysit tokiu būdu skatint gimdymą, tai tik tiek naudos, kad namus susitvarkysit
kai sąrėmiai dažni gimdos kaklelio atsivėrimą skatina karšto dušo srovė nukreipta į kryžkaulį. tai man patarė gimdykloje. tikrai suveikė. be to gerai nuėmė skausmą.
kai sąrėmiai dažni gimdos kaklelio atsivėrimą skatina karšto dušo srovė nukreipta į kryžkaulį. tai man patarė gimdykloje. tikrai suveikė. be to gerai nuėmė skausmą.