Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

QUOTE(Cansado @ 2012 06 23, 20:01)
aš irgi tai patyrus net kelis kartus, tai tikrai galiu pasakyti, kad procedūra ne iš maloniųjų, gan skausminga, mane ginius perspėjo prieš tai darydamas, bet vistiek šioks toks šokas buvo, prakaitas išpylė..  doh.gif  toks ten ir masažas - sukiša pirštą kiek įmanoma giliau ir pajudina vandenmaišio plėves ar kažkaip panašiai, pamiršau jau tiksliai ką ten padaro..Skaudėjo..  doh.gif

drinks_cheers.gif labai taikliai apibūdinai biggrin.gif man net silpna po tos apžiūros pasidarė doh.gif tačiau po jos per kelias dienas pasišalino gleivių kamštis, bet kitų ženklų jokių, nors jau dvi dienos po termino..
Atsakyti
Man pagelbejo palaipiojimas kalnais ir daug vaiksciojimo, turbut buvo ne sutapimas, nes kita diena veikla prasidejo ax.gif
Atsakyti
Na kažkokių specialių skatinimų nedariau, tik paskutinėm dienom prieš terminą praktikavom labiau smileysex.gif blush2.gif ir manau, kad gal šiek tiek tai padėjo, t.y. minkštino kaklėlį, nes į GN atvykau su 6 cm atsidarymu ir nieko nejausdama, jokio skausmo, tik pilvo kietėjimą. tai gal smileysex.gif buvo į naudą mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nesuveikė: Coca cola, spenelių masažas, smileysex.gif, laipiojimas laiptais, važinėjimas duobėtom miesto gatvėm.
Šampano negersiu, o kas dar lieka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryte*: 17 rugpjūčio 2012 - 16:29
Aš stengiausi smarkiai tongue.gif , nepadėjo aviečių lapų arbata (2 pokeliai paskutinį mėnesį), ilgas vaikščiojimas, sportas ant treniruoklio, ananasai, šampanas, vyras, ginės apžiūra... Tiesiog atsikėliau vieną rytą ir vos suspėjau iki GN nuvažiuoti cool.gif .
Atsakyti
Nezinau kiek cia sutapimas kiek ne,bet vakare pries gimdyma suvalgiau didele skardine marinuotu ananasu gabaleliu, issimaudziau siltoje vonioje, ryte isejo kamstis ir 14.50 jau supau savo saule bigsmile.gif thumbup.gif diena pries geriau sampano smile.gif o del vaiksciojimo tai as visa nestuma daug vaiksciodavau, tai manes neveike ilgi pasivaiksciojimai. Uztat galvute buvo labai gerai isistaciusi (cia taip pat daznu vaiksciojimu rezultatas). Beje, dar galvutei nusileist labai gerai padeda gimnastinis kamuolys. paskutinem dienom ir ant jo daug laiko praleisdavau. Sako, kad lengviau gimdyt buna. Labai rekomenduoju - man padejo greitai atsiverti gimdos kakleliui (gimdziau tik 3val.- pirmasis mano vaikas). Senukuose uz ji mokejau apie 25 lt.
Sekmes visoms besiskatinant mirksiukas.gif
Atsakyti
Namai sutvarkyti, vaikscioju kaip isprotejusi, laiptais laipioju, kaklelio masazas padarytas.....nieko....tupi sau panelyte, nors tu ka. Kaklelis 1.5 cm, kietas, kaip akmuo. Taip nenoriu, kad reiktu skatinti (su pirmu taip viskas pasibaige CP)... schmoll.gif
Pirmadieni vel einu i "masaza" - jau net dabar silpna darosi apie ji pagalvojus.... lotuliukas.gif
Jei nepades - uz savaites ligonine, skatinamieji ir jau kaip Dievas duos.
O taip norisi naturaliai, greitai ir lengvai g.gif ....na gerai, bent jau naturaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninora: 31 rugpjūčio 2012 - 17:54
QUOTE(ninora @ 2012 08 31, 18:54)
Namai sutvarkyti, vaikscioju kaip isprotejusi, laiptais laipioju, kaklelio masazas padarytas.....nieko....tupi sau panelyte, nors tu ka. Kaklelis 1.5 cm, kietas, kaip akmuo. Taip nenoriu, kad reiktu skatinti (su pirmu taip viskas pasibaige CP)... schmoll.gif
Pirmadieni vel einu i "masaza" - jau net dabar silpna darosi apie ji pagalvojus.... lotuliukas.gif 
Jei nepades - uz savaites ligonine, skatinamieji ir jau kaip Dievas duos.
O taip norisi naturaliai, greitai ir lengvai  g.gif ....na gerai, bent jau naturaliai  smile.gif

As su jumis biggrin.gif Nustatyta data rugpjucio 24d., o mes dar 2in 1 doh.gif Daug vaikstau, sokineju ant kamuolio, skatinam su vyru smileysex.gif ir nieko.... Nezinau ka dar cia sugalvojus, reiks pasikliauti gamta lotuliukas.gif
Atsakyti
nezinau man is tu visu skatinimo budu isvis niekas nepadejo,buvo 41 sav ir padare cezari po vandenu nuleidimo,nes vaikas duso...
Atsakyti
Pas mane pirmagimis pilvelyje, kazkaip nesinori ilgai laukt kada mazius nuspres, jau ir taip istisai visi klausineja "a jau?" smile.gif
Terminas siandien.
Vakar buvau pas gine tai ji mane kaip apziurejo tai sake viskas super, atsidarymas apie 2-2,5cm panasiai, kaklelis pominkstis, o as iki tol nieko ne nejauciau kad man ka maustu ar skausteltu, tik istisai namie sukausi, tvcarkiausi, siurbiau ir t.t. Pedante, ne tas zodis kokia esu:D O dar matyt lizdelio sukimo priepolis buvo biggrin.gif:D:D
Tad vakar vakare dar issimaudziau po karstu dusu, issikaitinau kap niekad, nes labai to buvau pasiilgus jau (vis vengdavau per visa nestuma labai kaitintis).
O va paryciais siandien nubudau nuo skausmuku pilvo apacioje, kurie pereidavo i nugara, kaip koks radikulitas. Skausmukai tai kaip menesiniu panasus, spazmukai tokie, bet kazkaip jau nebejo uzmigti tad keliausi, ejau arbatytes pasidaryt ir laukiau kas cia db bus toliau, darysis jie reguliarus ir stipresni, daznesni ar ne. po poros valandu aplamai baiges maudimas visiskai, kaip niekur nieko. Nuejau miegot toliau ir siandien visa diena kaip niekur nieko sau viska veiku, eiline diena...
Tad ir mastau kas cia buvo, gal bskiuka kakliukas dar veresi, tik db jau jauciau kazka, ne kaip anksciau:D
Planuoju siandien gal vel pries miegele issikaitinti po dusu (taip gera vakar buvo) ir gal vyrui pasiulyt atsargiai prisimint tuos laikus kai paseledavom lovoj, nes paskutinius nestumo menesius apie seksa as ne galvot nenorejau tad skriaudziau vyra o db butu dviguba nauda:) Tad kas ten butent padeda, ar pats seksas, nes stimuliuojamas kaklelis, jis minksteja, ar vyro sperma, kurios sudetis panasi kaip kad skatinamuju vaistu... o manau jei kaklelis minkstes lengviau tai tikrai nebus blogiau:)
O gal paryciais jau siais ir kas rimciau vykt prades biggrin.gif:D:D wub.gif
Atsakyti
Karstas dusas jokiu rezultatu, jokiu net pamaudimu nera biggrin.gif
Matyt takart ten nuo apziuros man viskas buvo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Guodžiuosi, negimdau.
Sako, čia parašai ir kitą dieną pagimdai.
Nebegaliuuuuuu. doh.gif
Viską išbandžiau.
Norisi tik zirsti biggrin.gif
Atsakyti