Pas mane pirmagimis pilvelyje, kazkaip nesinori ilgai laukt kada mazius nuspres, jau ir taip istisai visi klausineja "a jau?"
Terminas siandien.
Vakar buvau pas gine tai ji mane kaip apziurejo tai sake viskas super, atsidarymas apie 2-2,5cm panasiai, kaklelis pominkstis, o as iki tol nieko ne nejauciau kad man ka maustu ar skausteltu, tik istisai namie sukausi, tvcarkiausi, siurbiau ir t.t. Pedante, ne tas zodis kokia esu:D O dar matyt lizdelio sukimo priepolis buvo
:D
Tad vakar vakare dar issimaudziau po karstu dusu, issikaitinau kap niekad, nes labai to buvau pasiilgus jau (vis vengdavau per visa nestuma labai kaitintis).
O va paryciais siandien nubudau nuo skausmuku pilvo apacioje, kurie pereidavo i nugara, kaip koks radikulitas. Skausmukai tai kaip menesiniu panasus, spazmukai tokie, bet kazkaip jau nebejo uzmigti tad keliausi, ejau arbatytes pasidaryt ir laukiau kas cia db bus toliau, darysis jie reguliarus ir stipresni, daznesni ar ne. po poros valandu aplamai baiges maudimas visiskai, kaip niekur nieko. Nuejau miegot toliau ir siandien visa diena kaip niekur nieko sau viska veiku, eiline diena...
Tad ir mastau kas cia buvo, gal bskiuka kakliukas dar veresi, tik db jau jauciau kazka, ne kaip anksciau:D
Planuoju siandien gal vel pries miegele issikaitinti po dusu (taip gera vakar buvo) ir gal vyrui pasiulyt atsargiai prisimint tuos laikus kai paseledavom lovoj, nes paskutinius nestumo menesius apie seksa as ne galvot nenorejau tad skriaudziau vyra o db butu dviguba nauda:) Tad kas ten butent padeda, ar pats seksas, nes stimuliuojamas kaklelis, jis minksteja, ar vyro sperma, kurios sudetis panasi kaip kad skatinamuju vaistu... o manau jei kaklelis minkstes lengviau tai tikrai nebus blogiau:)
O gal paryciais jau siais ir kas rimciau vykt prades
:D