QUOTE(nirinda @ 2012 06 23, 16:30)
sveikos, gal galit placiau papasakot kas patyre gimdos kaklelio masaza. kas cia per dalykas ir kaip daktares ji pasiekia masazuot as to nesuprantu bet jauciu ir manes laukia kazkas panasaus, tai butu gerai zinoti ka tai reiskia
Tik ka pati patyriau, bet esu dekinga akuserei na tiesiog ykisa pirstus truputi patampo ir aplink apveda. Jausmas ne is maloniuju , bet kai zinai, kad tai gali padet greiciau pagimdyt tai kenti
QUOTE(nirinda @ 2012 06 23, 18:13)
keistai skamba, nesuprantu net kaip jie pasiekia sitai pirstais o skauda ar seip jausmas lyg maudimas ? nes skaiciau jog kai kurios lubom lipt nori
gi kaklelis tai sumazeja pries gimdyma ir jos laisvai pasiekia. Na man skaudejo, net labai, jei tai butu uztruke kokia minute, tai ir as turbut buciau yspyrus kai kaklelis nelabai nori atsidarinet ir zinai, kad del to gali ilgiau kaknkintis, tai ta masaziuka prakenti sukandus dantis
QUOTE(nirinda @ 2012 06 23, 17:30)
sveikos, gal galit placiau papasakot kas patyre gimdos kaklelio masaza. kas cia per dalykas ir kaip daktares ji pasiekia masazuot as to nesuprantu bet jauciu ir manes laukia kazkas panasaus, tai butu gerai zinoti ka tai reiskia
kaklelis visada būna pakankamai lengvai pasiekiamas
tai kai pakrapšto, atskiria membranas? Kad gimdymas prasidėtų?
Truputi nemaloni procedura, bet kaip ir bent kokia vaginalinė apžiura . Iš tikrųjų tai jau gimdymo skaitinimas, geriau išlaukti kad gimdymas prasidėtų natūraliai, ne bent jau tikrai laikas gimdyt ir yra pernešiojimo požymiai
QUOTE(nirinda @ 2012 06 23, 17:30)
aš irgi tai patyrus net kelis kartus, tai tikrai galiu pasakyti, kad procedūra ne iš maloniųjų, gan skausminga, mane ginius perspėjo prieš tai darydamas, bet vistiek šioks toks šokas buvo, prakaitas išpylė.. toks ten ir masažas - sukiša pirštą kiek įmanoma giliau ir pajudina vandenmaišio plėves ar kažkaip panašiai, pamiršau jau tiksliai ką ten padaro..Skaudėjo..
QUOTE(nirinda @ 2012 06 24, 09:42)
idomu ar patyrusioms ta procedura prasidejo gimdymas? ar toliau lelius delse?
man kartelį suveikė
QUOTE(nirinda @ 2012 06 24, 09:42)
idomu ar patyrusioms ta procedura prasidejo gimdymas? ar toliau lelius delse?
man po pirmo kaklelio masažo nieko neįvyko, teko kartoti procedūrą po savaitės, tada viskas užsivedė po kelių valandų..Pirmas gimdymas..
as ir patyriau, bet skausminga ji lb nepasirode tik kad nemaloni gan
galvojau psio gimdyt pradesiu bet kur tau mano kleckas sumaste pasedet dar 5 dieneles
galvojau psio gimdyt pradesiu bet kur tau mano kleckas sumaste pasedet dar 5 dieneles
Man šiandien gydytoja po apžiūros patarė grįžus namo čiupti vyrą ir , nes nors terminas dar neatėjo, mažylė pilvely nelabai gerai jaučiasi Tai žiūrėsiu kokių čia skatinimo būdų teks šiandien imtis
QUOTE(nirinda @ 2012 06 23, 16:30)
Apie tai galite pasiskaityti www.tevu-darzelis.lt
Nėštumo kalendoriuje (33 savaitė)