QUOTE(bova @ 2011 07 14, 19:19)
mergaites, tokie skatinimosi budai, kaip langu valymas, ranku kilnojimas, sokinejimas ant vienos kojos laiptais, sunkumu kilnojimas ir pan... nera labai tinkamas skatinimosi budas, nes gali atsokti placenta ir pradeti pirla vaikelio lysti lauk... tad nepersistenkit, man su pirmu nestumu, gine grieztai uzdraude tai daryti, nes tai kelia pavoju tike mamai, tiek vaikeliui...
sampanas padeda nevisom, man nepadejo.. silta vonia ir padeda nevisom, man nepadejo.. ilgi pasivaiksciojimai ir nepadejo.
padejo tik ligonineje gaut tabletuke ir ilgi vaiksciojimai apie ligonine
manau su situo vaikeliu bus tas pats
tad laukime savo dienos ir nevarykime vaikiuko lauk,kai jam taip gera pas mus pilveliuose
sampanas padeda nevisom, man nepadejo.. silta vonia ir padeda nevisom, man nepadejo.. ilgi pasivaiksciojimai ir nepadejo.
padejo tik ligonineje gaut tabletuke ir ilgi vaiksciojimai apie ligonine
manau su situo vaikeliu bus tas pats
tad laukime savo dienos ir nevarykime vaikiuko lauk,kai jam taip gera pas mus pilveliuose
labai teisingai pastebėta, kaip tik norėjau ir šitą pridurt, o placentos atšokimas gali labai liūdnai mažiukui baigtis.Sako, vaikai pasirenka kada ateiti..Tai ar ne prievarta yra tokie "skatinimaisi" anksčiau laiko?Geriau jau kaip tik atsipalaiduoti ir kalbinti vaikelį, nežinau aš jau pastebėjau tendencija šitoj temoj - pagimdoma kai nustojama skatintis..