oi mamos mamos, burtais užsiiminėjat.Man ginė sakė, iki šiol nėr dar moksliškai ištirta, kas paskatina prasidėt gimdymą..Tai ką tie ananasai..Praeitą kartą gėriau kibirus aviečių lapų arbatos ir nieko.o šampanas konjakas tai ką nekenkia vaikui?visą nėštumą kenkia o ant galo nebe? kažkaip atgrasu man.Jei jau jaudinatės kad kas skambinės, klausinės, reikėjo vėlesni terminą pasakyt. o šiaip jei jau apie burtus, tai man atrodo efektyviausia - "psichoterapija" reikia nusiteikti kada norit gimdyt, galvot apie ta diena nuolat (nu pažėsim ar man pasitvirtins).Jeigu sako kad kaklelio neatsivėrinėjimui turi itakos psichologinis užsiblokavimas, butent baimė..ar jaučiatės pasiruosusios visiškai?galbūt nesąmoningai dar norit nukelt gimdymą?nežinau, čia tik pamąstymai, bet aš tokiais dalykais labiau linkus tikėt nei ananasu nepriimkit niekas asmeniškai, tik my opinion cia
QUOTE(Lyyrika @ 2010 09 09, 18:54)
Man jokie būdai nepadėjo . Lipau ir į Gedimino kalną; gėriau visą mėn. aviečių lapų arbatėles, visą mėn. sėdėjau ant kamuolio, o vis tiek gimė kai nebesistengiau skatintis 3 dienos po termino . Reikia atsipalaiduoti ir leisti vaikiukams patiems rinktis datą . Sėkmės belaukiančioms .
Vat aš ir mąstau:kad atsivėrinėtų apatinis kaklas reik atsipalaiduoti ar ne?Taip sakant nuslopint adrenaliną..tai kaip veikia krosų bėgiojimas? Nežinau man rods reikia atvirkščiai skatintis nei daug kas daro..Čia prisiskaitai kad mamai 42-a savaitė o ji visur laksto ir reik paskui skatinamųjų..Tai gal atvirkščiai reik geriau pagulinėt, ramiai nusiteikt?Nu nežinau, ar niekas taip nemanot?
aš pernešiojau 3d, kiek pamenu stengiaus būt aktyvia, bet nelabai išėjo per tą radikulitą..tai kiek pamenu jau tą dieną kai prasidėjo tai buvau namie, niekur nebuvau išėjus, gulinėjau daugiau.
QUOTE(maumė @ 2011 07 24, 14:23)
oi mamos mamos, burtais užsiiminėjat.Man ginė sakė, iki šiol nėr dar moksliškai ištirta, kas paskatina prasidėt gimdymą..Tai ką tie ananasai..Praeitą kartą gėriau kibirus aviečių lapų arbatos ir nieko.o šampanas konjakas tai ką nekenkia vaikui?visą nėštumą kenkia o ant galo nebe? kažkaip atgrasu man.Jei jau jaudinatės kad kas skambinės, klausinės, reikėjo vėlesni terminą pasakyt. o šiaip jei jau apie burtus, tai man atrodo efektyviausia - "psichoterapija" reikia nusiteikti kada norit gimdyt, galvot apie ta diena nuolat (nu pažėsim ar man pasitvirtins).Jeigu sako kad kaklelio neatsivėrinėjimui turi itakos psichologinis užsiblokavimas, butent baimė..ar jaučiatės pasiruosusios visiškai?galbūt nesąmoningai dar norit nukelt gimdymą?nežinau, čia tik pamąstymai, bet aš tokiais dalykais labiau linkus tikėt nei ananasu nepriimkit niekas asmeniškai, tik my opinion cia
Del konjako, tai mano gine net patardavo, kai nestumo vidury smazmuot pradedavo. Sake, jei magnio po ranka nera, o spazmus reikia nuimti - stopke konjako... nemanau, kad cia labai pakenktu... kazkur skaiciau japonu alia patarle, kad jei nesciai norisi kazko, kas nesveika, bet jau labai norisi, tai galima, bet visai maza kieki... nu cia as savais zodziais, bet esme aiski... Gi nieks nesiulo isgerti visa buteli ir prisigert, o nuo sampano taures relaxas, net kojose burbuliukus pajutau... Be to, gerai, kai viskas gerai, o kai leidzia skatinamuosius, tai irgi nera jau taip sveika... manau taure konjako arba sampano - mazesnis blogis, nei visa kruva vaistu... bet tai kiekvieno apsisprendimas
aš gėriau homeopatinius žirniukus ir gimdyt nuvažiavau su penkių cm atsidarymu. jokių skausmų nebuvo ir galėjau rinkis dar parai važiuoti namo ir laukti sąrėmių...
QUOTE(Julija_15 @ 2011 07 25, 22:12)
kazkur skaiciau japonu alia patarle, kad jei nesciai norisi kazko, kas nesveika, bet jau labai norisi, tai galima, bet visai maza kieki... nu cia as savais zodziais, bet esme aiski...
Manau labai individualu. Mano mama būdama nerūkanti manęs laukdamasi labai rukyti norėjo. Bet nerūkė - aš jai už tai neapsakomai dėkinga. O dėl skatinimo, manau jei genai kalti, tai niekas nepadės. Pas mus giminėj mama mane pernešiojo, močiutė mamą pernešiojo, aš jau irgi terminą perkopiau, laukiu skatinimo dabar. O bandžiau ir laiptus ir arbatą ir ananasą (alkoholio nebandžiau, netikiu kad padėtų). Vienintelė išeitis apsišarvuoti kantrybe ir laukti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 07 25, 22:12)
Del konjako, tai mano gine net patardavo, kai nestumo vidury smazmuot pradedavo. Sake, jei magnio po ranka nera, o spazmus reikia nuimti - stopke konjako... nemanau, kad cia labai pakenktu... kazkur skaiciau japonu alia patarle, kad jei nesciai norisi kazko, kas nesveika, bet jau labai norisi, tai galima, bet visai maza kieki... nu cia as savais zodziais, bet esme aiski... Gi nieks nesiulo isgerti visa buteli ir prisigert, o nuo sampano taures relaxas, net kojose burbuliukus pajutau... Be to, gerai, kai viskas gerai, o kai leidzia skatinamuosius, tai irgi nera jau taip sveika... manau taure konjako arba sampano - mazesnis blogis, nei visa kruva vaistu... bet tai kiekvieno apsisprendimas
nežinau, o kaip vaikas su ta stopke turi susidorot?anglijoj va paracetamoli per visus galus kiša jei kas..man atrodo ne visi labai gilinasi daktarai. Man po gimdymo liepe arklinem dozem gert citramona, del spinalines nejautros komplikaciju - šakneliniu skausmu Aš tiesiog jaučiu atsakomybę ir daryt abejotiną dalyką , nes kažkokia daktarė pasakė, nenoriu. Kai įrodys, kad nekenkia - puiku, dabar gi visur rašoma kitaip, tai jei čia nieko tokio, tai kodėl visur randi kad alkoholis vaisiui toksiškas?
Kaip sakoma "vaista nuo nuodo skiria tik doze" .
QUOTE(saulute85 @ 2011 08 07, 17:59)
QUOTE(saulute85 @ 2011 08 07, 18:59)
na bet visur teigiama kad saugios dozės alkoholio nėščiajai kaip ir nėra..