Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 13, 13:10)
na ka as ir po termino,skatins jei pati nepagimdysiu 18 diena,tai taip noriu iki jos pagimdyti,bet langu valymas,ranku kilnojimas,ananasas,sunkumu kilnojimas ir visa kita nepadeda,vis mastau apie sampana,bet blem o tai kaip vaziuot paskui su kvapeliu,o jei prireikia epidiuro ar kitu vaistu leist,vis gi cia alkoholis  g.gif

man irgi 18 skatins, jei patys nesigimdysim sad.gif
Atsakyti
Merginos, cia gal ne visai i tema, bet kaip zinoti,ar nezaliuoja vandenys ir ar leliuj viskas gerai, ypac tuo atveju kai jau prasideda dieneles po termino.. juk echo pabaigoj daznai tai nedaro g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 15, 12:28)
Merginos, cia gal ne visai i tema, bet kaip zinoti,ar nezaliuoja vandenys ir ar leliuj viskas gerai, ypac tuo atveju kai jau prasideda dieneles po termino.. juk echo pabaigoj daznai tai nedaro  g.gif  doh.gif

na mane vakar antakalni apziurejo, tai uzrase leliuko sirdies tonus( atseit parodo, ar jam viskas gerai, o vandenu kieki ziurejo echoskopu(bet aisku spalvos ten nesimato g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 15, 12:28)
Merginos, cia gal ne visai i tema, bet kaip zinoti,ar nezaliuoja vandenys ir ar leliuj viskas gerai, ypac tuo atveju kai jau prasideda dieneles po termino.. juk echo pabaigoj daznai tai nedaro  g.gif  doh.gif

Matuoja leliuko tonus, žiūri echoskopu vandenų kiekį,o spalvą įvertina tik jeigu yra nors kiek atsivėręs kaklelis - įveda tokį amnioskopą ir pažiūri ar ne žali. Man kas dvi dienas daro, dabar savaitė po termino. Jei per savaitgalį nieko - pirmadienį į patologinį guldo ir šakės mums. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 07 15, 14:15)
Matuoja leliuko tonus, žiūri echoskopu vandenų kiekį,o spalvą įvertina tik jeigu yra nors kiek atsivėręs kaklelis - įveda tokį amnioskopą ir pažiūri ar ne žali. Man kas dvi dienas daro, dabar savaitė po termino. Jei per savaitgalį nieko - pirmadienį į patologinį guldo ir šakės mums. doh.gif

maniau as cia viena tokia, o matyt visu buriu pirmadieni vaziuosim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinochka @ 2011 07 15, 15:28)
maniau as cia viena tokia, o matyt visu buriu pirmadieni vaziuosim  blink.gif

Aham doh.gif Man pagal MM liepos 8 terminas buvo. Tai pirmadienį kaip ir dešimt dienų bus.
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 07 15, 18:47)
Aham  doh.gif Man pagal MM liepos 8 terminas buvo. Tai pirmadienį kaip ir dešimt dienų bus.

man pagal mano apskaiciavimus tai liepos 9, bet gine rase termina 11 g.gif
vis tiek antakalnio daktarai nusprende 18 guldyt ir skatint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinochka @ 2011 07 15, 20:34)
man pagal mano apskaiciavimus tai liepos 9, bet gine rase termina 11 g.gif
vis tiek antakalnio daktarai nusprende 18 guldyt ir skatint  doh.gif

Nu ką,ryt į patologinį, bet kažkaip supratau,kad nepuls manęs iš karto skatinti. Nors pačiai jau po biški baisu darosi,negi leis dvi avaites pernešiot g.gif
P.s. mūsų likimo draugė DeilijoSa jau pagimdė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 07 17, 19:58)
Nu ką,ryt į patologinį, bet kažkaip supratau,kad nepuls manęs iš karto skatinti. Nors pačiai jau po biški baisu darosi,negi leis dvi avaites pernešiot  g.gif
P.s. mūsų likimo draugė DeilijoSa jau pagimdė  biggrin.gif

mums su tavimi beliko tik si naktis, jei pacios negimdysim, vaziuosim draugiskai i skatinima verysad.gif verysad.gif verysad.gif
man tai dar 2 sav.nera, bet liepe 18 atvaziuot.... doh.gif bijau, ne tas zodis

DeilijoSa'ï didziausi sveikinimai, kiek ji pernesiojo?
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 13, 12:47)
Merginos, o kiek jus to sampano isgeriat? doh.gif  g.gif  4u.gif  nesinori girdyti nei saves nei vaikelio per daug, kazin taures pakanka? drinks_cheers.gif

na nepulkit jau padauginti. Vos ir trecdalis taures gali gelbeti. Man kaip ir ar sutapimas, ar faktas - keli gurksniai Coca-colos pagelbejo, nors paprastai jos negeriu, bet labai buvau uzsimaniusi.
Atsakyti
Man dar savaite liko, bet del pirmo komplikuoto gimdymo, man neleis pernesiot ir neskatins, jeigu per kelias dienas neprasides veikla naturaliai, bus CP. Todel as jau skatinuosi, visaip, kaip imanoma... blush2.gif
Uzvakar gulejau karstoje vonioje, tada smileysex.gif , ryte nieko. Vakar nuejau nemaza atstuma su dukryte, isgeriau taure sampano sveciuose, greitu ejimu 20 min namo, dar greiciau i 4 auksta uzbegau smileysex.gif , tada vel sampano, greitu lipimu pas draugus i 5auksta, gryzau namo ir.... nieko... paspazmavo pilvuka valanda ir nuejau miegot... doh.gif Daugiau nieko nedarysiu... nepadeda... ax.gif
Siandien baigiu nuprotet nuo karscio ir nieko... yra kaip yra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2011 07 19, 10:28)
na nepulkit jau padauginti. Vos ir trecdalis taures gali gelbeti. Man kaip ir ar sutapimas, ar faktas - keli gurksniai Coca-colos pagelbejo, nors paprastai jos negeriu, bet labai buvau uzsimaniusi.

thumbup.gif aciu uz patarima 4u.gif Nezinau, ar cia tik siaip sutapimas, ar tikrai, bet coca-cola padejo ir man. Pernesiojau beveik savaite. Sekancia diena jau turejau eiti pasnekesiui del skatinimo. Ko tik nedariau ta savaite (na, tik sampano nebandziau), bet viskas veltui, visiskai jokios veiklos nesijuto. O taip nenorejau tu skatinamuju. Kai perskaiciau apie coca-cola... nusijuokiau, bet pagalvojau, pabandysiu. Siaip visiskai negeriu jokiu limonadu, jokiu gazuotu gerimu, nes skrandis sustreikuoja nuo ju. Ta diena nusipirkau coca-colos 1,5l ir gal koki puse butelio isgeriau per diena. Skrandis nestreikavo, bet nakti prasidejo saremiai, o nesulaukus ir vidurdienio gime mazylis thumbup.gif Taip kad nezinau, ar cia sutapimas, ar faktas, bet aciu uz pasiulyma, kuriuo pasinaudojau ir nenusivyliau 4u.gif
Atsakyti