Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

Merginos, o kiek jus to sampano isgeriat? doh.gif g.gif 4u.gif nesinori girdyti nei saves nei vaikelio per daug, kazin taures pakanka? drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ka as ir po termino,skatins jei pati nepagimdysiu 18 diena,tai taip noriu iki jos pagimdyti,bet langu valymas,ranku kilnojimas,ananasas,sunkumu kilnojimas ir visa kita nepadeda,vis mastau apie sampana,bet blem o tai kaip vaziuot paskui su kvapeliu,o jei prireikia epidiuro ar kitu vaistu leist,vis gi cia alkoholis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeilijoSa: 13 liepos 2011 - 12:24
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 13, 14:10)
na ka as ir po termino,skatins jei pati nepagimdysiu 18 diena,tai taip noriu iki jos pagimdyti,bet langu valymas,ranku kilnojimas,ananasas,sunkumu kilnojimas ir visa kita nepadeda,vis mastau apie sampana,bet blem o tai kaip vaziuot paskui su kvapeliu,o jei prireikia epidiuro ar kitu vaistu leist,vis gi cia alkoholis  g.gif

bet tai kazin ar nuo taures sampano kvapelis butu..man todel ir idomu,kiek jo galima isgerti.. doh.gif be to, nebus taip,kad tik isgeri ir pradedi gimdyt,cia tik toks paskatinimo procesas, o pats gimdymas manau ir po paros gali prasidet,tai tikrai issigaruos viskas.. biggrin.gif man tik baisu leliui nepakenkt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 13, 12:27)
bet tai kazin ar nuo taures sampano kvapelis butu..man todel ir idomu,kiek jo galima isgerti.. doh.gif  be to, nebus taip,kad tik isgeri ir pradedi gimdyt,cia tik toks paskatinimo procesas, o pats gimdymas manau ir po paros gali prasidet,tai tikrai issigaruos viskas.. biggrin.gif  man tik baisu leliui nepakenkt schmoll.gif

tai vat,o tu jau skatintis nori?turi dar kelias dieneles iki termino gal savaime ir be skatinimu viskas prasides
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 13, 13:27)
bet tai kazin ar nuo taures sampano kvapelis butu...

Ir nuo gurkšnio kvapelis tikrai yra hihihi.gif tik kad mes pačios tai neužuodžiam, kiti tikrai puikiai užuostų ax.gif
Man iki termino liko 3 dienos, bet kai žiauriai bijau gimdymo tai ir nesiskatinu biggrin.gif net vyro neprisileidžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
na gal ir tiesa..as jau taip seniai kada ka geriau,kad neatsimenu ka reiskia su kvapeliu but lotuliukas.gif as tik pradedu galvot apie skatinimus dar..bet nesiryztu...na bet lelius musu prognozuojamas nemazas,tai bijau,kad jei pranesiosiu po to isvis cezari darys.. doh.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif ir as su savo beda smile.gif
terminas buvo 07.11, vakar buvau pas ginekologe, tad po apziuros pasake, sianakt vaziuosi gimdyt g.gif aisku patikejau ir vos ne ant lagamino miegojau ax.gif
bet.... musu leliukas visai neskuba... jau pradedu nervintis, o dar tie visi pazistamu skambuciai doh.gif doh.gif
ar yra dar tokiu, kaip as? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinochka @ 2011 07 13, 16:38)
labas visoms smile.gif ir as su savo beda smile.gif
terminas buvo  07.11, vakar buvau pas ginekologe, tad po apziuros pasake, sianakt vaziuosi gimdyt  g.gif aisku patikejau ir vos ne ant lagamino miegojau  ax.gif
bet.... musu leliukas visai neskuba... jau pradedu nervintis, o dar tie visi pazistamu skambuciai  doh.gif  doh.gif
ar yra dar tokiu, kaip as?  nestuke.gif

as nuo 7 dienos vis laukiu laukiu...........
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 13, 19:04)
as nuo 7 dienos vis laukiu laukiu...........

buvai pas daktarus, ka sake? laukim kartu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinochka @ 2011 07 13, 18:25)
buvai pas daktarus, ka sake? laukim kartu  nestuke.gif

jau einu su siuntimu i ligonine,vandens pakanka,placenta neperbrendus,atsidarymas du ir nesikeicai,galvyte neisistacius,bet nelabai turiu vilties ,kad prasided naturaliai,nors daktarai labai tikisi,nes pirmus du su skatinanciais gimdziau
o kaip tu?ka sneka daktarai?bandai kazkaip skatintis?
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 13, 20:02)
jau einu su siuntimu i ligonine,vandens pakanka,placenta neperbrendus,atsidarymas du ir nesikeicai,galvyte neisistacius,bet nelabai turiu vilties ,kad prasided naturaliai,nors daktarai labai tikisi,nes pirmus du su skatinanciais gimdziau
o kaip tu?ka sneka daktarai?bandai kazkaip skatintis?

vakar isbandem pora naturaliu metodu su vyru blush2.gif blush2.gif blush2.gif , bet rezultato jokio. Siandien vyras po darbo ves iki gimdymo namu, tegu ziuri, ka toliau su mumis daryt nestuke.gif
Tau linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
mergaites, tokie skatinimosi budai, kaip langu valymas, ranku kilnojimas, sokinejimas ant vienos kojos laiptais, sunkumu kilnojimas ir pan... nera labai tinkamas skatinimosi budas, nes gali atsokti placenta ir pradeti pirla vaikelio lysti lauk... tad nepersistenkit, man su pirmu nestumu, gine grieztai uzdraude tai daryti, nes tai kelia pavoju tike mamai, tiek vaikeliui...
sampanas padeda nevisom, man nepadejo.. silta vonia ir padeda nevisom, man nepadejo.. ilgi pasivaiksciojimai ir nepadejo.
padejo tik ligonineje gaut tabletuke ir ilgi vaiksciojimai apie ligonine lotuliukas.gif
manau su situo vaikeliu bus tas pats blush2.gif
tad laukime savo dienos ir nevarykime vaikiuko lauk,kai jam taip gera pas mus pilveliuose
Atsakyti