Merginos, o kiek jus to sampano isgeriat? nesinori girdyti nei saves nei vaikelio per daug, kazin taures pakanka?
na ka as ir po termino,skatins jei pati nepagimdysiu 18 diena,tai taip noriu iki jos pagimdyti,bet langu valymas,ranku kilnojimas,ananasas,sunkumu kilnojimas ir visa kita nepadeda,vis mastau apie sampana,bet blem o tai kaip vaziuot paskui su kvapeliu,o jei prireikia epidiuro ar kitu vaistu leist,vis gi cia alkoholis
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 13, 14:10)
na ka as ir po termino,skatins jei pati nepagimdysiu 18 diena,tai taip noriu iki jos pagimdyti,bet langu valymas,ranku kilnojimas,ananasas,sunkumu kilnojimas ir visa kita nepadeda,vis mastau apie sampana,bet blem o tai kaip vaziuot paskui su kvapeliu,o jei prireikia epidiuro ar kitu vaistu leist,vis gi cia alkoholis
bet tai kazin ar nuo taures sampano kvapelis butu..man todel ir idomu,kiek jo galima isgerti.. be to, nebus taip,kad tik isgeri ir pradedi gimdyt,cia tik toks paskatinimo procesas, o pats gimdymas manau ir po paros gali prasidet,tai tikrai issigaruos viskas.. man tik baisu leliui nepakenkt
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 13, 12:27)
bet tai kazin ar nuo taures sampano kvapelis butu..man todel ir idomu,kiek jo galima isgerti.. be to, nebus taip,kad tik isgeri ir pradedi gimdyt,cia tik toks paskatinimo procesas, o pats gimdymas manau ir po paros gali prasidet,tai tikrai issigaruos viskas.. man tik baisu leliui nepakenkt
tai vat,o tu jau skatintis nori?turi dar kelias dieneles iki termino gal savaime ir be skatinimu viskas prasides
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 13, 13:27)
bet tai kazin ar nuo taures sampano kvapelis butu...
Ir nuo gurkšnio kvapelis tikrai yra tik kad mes pačios tai neužuodžiam, kiti tikrai puikiai užuostų
Man iki termino liko 3 dienos, bet kai žiauriai bijau gimdymo tai ir nesiskatinu net vyro neprisileidžiu
na gal ir tiesa..as jau taip seniai kada ka geriau,kad neatsimenu ka reiskia su kvapeliu but as tik pradedu galvot apie skatinimus dar..bet nesiryztu...na bet lelius musu prognozuojamas nemazas,tai bijau,kad jei pranesiosiu po to isvis cezari darys..
labas visoms ir as su savo beda
terminas buvo 07.11, vakar buvau pas ginekologe, tad po apziuros pasake, sianakt vaziuosi gimdyt aisku patikejau ir vos ne ant lagamino miegojau
bet.... musu leliukas visai neskuba... jau pradedu nervintis, o dar tie visi pazistamu skambuciai
ar yra dar tokiu, kaip as?
terminas buvo 07.11, vakar buvau pas ginekologe, tad po apziuros pasake, sianakt vaziuosi gimdyt aisku patikejau ir vos ne ant lagamino miegojau
bet.... musu leliukas visai neskuba... jau pradedu nervintis, o dar tie visi pazistamu skambuciai
QUOTE(Marinochka @ 2011 07 13, 16:38)
labas visoms ir as su savo beda
as nuo 7 dienos vis laukiu laukiu...........
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 13, 19:04)
as nuo 7 dienos vis laukiu laukiu...........
buvai pas daktarus, ka sake? laukim kartu
QUOTE(Marinochka @ 2011 07 13, 18:25)
buvai pas daktarus, ka sake? laukim kartu
jau einu su siuntimu i ligonine,vandens pakanka,placenta neperbrendus,atsidarymas du ir nesikeicai,galvyte neisistacius,bet nelabai turiu vilties ,kad prasided naturaliai,nors daktarai labai tikisi,nes pirmus du su skatinanciais gimdziau
o kaip tu?ka sneka daktarai?bandai kazkaip skatintis?
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 13, 20:02)
jau einu su siuntimu i ligonine,vandens pakanka,placenta neperbrendus,atsidarymas du ir nesikeicai,galvyte neisistacius,bet nelabai turiu vilties ,kad prasided naturaliai,nors daktarai labai tikisi,nes pirmus du su skatinanciais gimdziau
vakar isbandem pora naturaliu metodu su vyru , bet rezultato jokio. Siandien vyras po darbo ves iki gimdymo namu, tegu ziuri, ka toliau su mumis daryt
Tau linkiu sekmes
mergaites, tokie skatinimosi budai, kaip langu valymas, ranku kilnojimas, sokinejimas ant vienos kojos laiptais, sunkumu kilnojimas ir pan... nera labai tinkamas skatinimosi budas, nes gali atsokti placenta ir pradeti pirla vaikelio lysti lauk... tad nepersistenkit, man su pirmu nestumu, gine grieztai uzdraude tai daryti, nes tai kelia pavoju tike mamai, tiek vaikeliui...
sampanas padeda nevisom, man nepadejo.. silta vonia ir padeda nevisom, man nepadejo.. ilgi pasivaiksciojimai ir nepadejo.
padejo tik ligonineje gaut tabletuke ir ilgi vaiksciojimai apie ligonine
manau su situo vaikeliu bus tas pats
tad laukime savo dienos ir nevarykime vaikiuko lauk,kai jam taip gera pas mus pilveliuose
sampanas padeda nevisom, man nepadejo.. silta vonia ir padeda nevisom, man nepadejo.. ilgi pasivaiksciojimai ir nepadejo.
padejo tik ligonineje gaut tabletuke ir ilgi vaiksciojimai apie ligonine
manau su situo vaikeliu bus tas pats
tad laukime savo dienos ir nevarykime vaikiuko lauk,kai jam taip gera pas mus pilveliuose