Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

QUOTE(indica @ 2011 05 20, 22:24)
Ne taip seniai cia gyriausi, kad per pirma nestuma, esant lygiai 39sav., po meiles netrukus prasidejo saremiai ir per puse paros pagimdziau, o sikart tai neveikia - gal kad orgazmas man nebepavyksta, o gal tiesiog dar ne laikas (nors gine jau pries dvi savaites rado minksta trumpa kakleli ir 2cm atsidaryma, sake, jau oi kaip greit).. g.gif Intensyvus namu tvarkymas ir keliolikos kilogramu dvimetes nesiojimas irgi nepadeda, na jei labai nusibos laukti, reiks pritupimus isbandyti biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir as bandysiu pritupimus daryt, nes tie paruosiamieji varo is proto, irgi nesioju savo dvimete dukryte,tvarkytis vis bandau,bet nepadeda. Jau atrodo, tuoj prasides, bet paskui praeina..

irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2011 05 24, 04:48)
drinks_cheers.gif ir as bandysiu pritupimus daryt, nes tie paruosiamieji varo is proto, irgi nesioju savo dvimete dukryte,tvarkytis vis bandau,bet nepadeda. Jau atrodo, tuoj prasides, bet paskui praeina..

irnesakyk.gif

Tai, kad tau dar laiko yra doh.gif Aš jau 4 diena po termino... Jokie skatinimai nepadeda ir nieko čia nepadarysi... laukt ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 12:14)
Tai, kad tau dar laiko yra  doh.gif  Aš jau 4 diena po termino... Jokie skatinimai nepadeda ir nieko čia nepadarysi... laukt ir viskas  doh.gif

Uzjauciu :S O tai ka visai nieko nevyksta ? Jokiu pozymiu ? nei maudzia, nei pykina?
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2011 05 24, 13:32)
Uzjauciu :S O tai ka visai nieko nevyksta ? Jokiu pozymiu ? nei maudzia, nei pykina?

Na, buvau šiandien gimdymo namuose, kaklelis dar aukštas - 2,5cm, prasivėręs tik 1,5cm... vandenų yra, placenta graži. Viskas kaip ir gerai, sakė dar savaitę galiu pravaikščioti doh.gif doh.gif doh.gif Nieko daryt nereikia, taip, kad tik nusiraminti lieka... doh.gif
O jei jum dar tik 38 savaitės, ramiai gyvenkit, spėsit dar perdegt nuo to laukimo beribio unsure.gif unsure.gif
O šiaip kietėja gimda, paspazmuoja, bet daugiau nieko schmoll.gif
Atsakyti
Diena pries gimdyma (kuris prasidejo 12 d. anksciau termino)baiginejau krautis tases i GN, tai teko nemazai parduotuviu apvaikscioti ir nemaza svori partempti namo, tai speju, kad tai ir paskatino ankstesni mazylio atejima smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes, man irgi paskutines dieneles pries iki gimdymo ir vis taip mintyse kiekviena diena suskaudus pilvo apaciai ar nugarai, gal jau? ax.gif bet va, praeina skausmas trumpas ir tiek. O siaip jau labai noretusi ta lelyte ant ranku supuoti. Skaitineju irgi internete skatinimo budus, bet manau kaip, kad ir sako :Äteis laikas, bus ir vaikas" smile.gif
Atsakyti
Man jau depresija... sad.gif jau tuoj pravardę įsigysiu - amžinai nėščia. Jau 6 dienos po termino, niekas nevyksta... nemiga kamuoja sad.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau pritupimus jau is tos nevilties. biggrin.gif Ale va nieko, visdar ciela 2in1, siandien trauksiu pestute iki akropolio, ryt reiks dar kazka sugalvot. biggrin.gif Sako gi, kad viltis durniu motina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 27 gegužės 2011 - 07:25
Man ir terminas jau buvo praėjęs, tai gėriau ricinos aliejų.. doh.gif Sako, kad jis sukelia žarnų peristaltika intensyvią,o tai sukelia gimdymą..KIlnojau ir rankas. Bet niekas rezultatų nedavė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 28 gegužės 2011 - 22:14
Na man dar ne laikas gimdyt ir dar negreit bus (35 sav.) bet kaklelis jau suminkstejes ir sutrumpejes. Prie to labai prisidejo savaitgalis pajury. Dvi dienas po kokis 5 km pasivaiksciaujau su vyru. Jauciausi kaip ir gerai, bet kokius 3 kartus per diena jauciau parengiamuosius, bet nesukau galvos, nes uzeidavo tik po viena ir tarpai tarp ju kaip minimum 5 val buvo. Po savaitgalio nuvykus pas gydytoja eiliniam patikrinimui israse gulima rezima iki 37 sav. (tada buvo 33). Taip kad kam jau suejo terminas siulau iiiilga pasivaiksciojima, gal pades wink.gif o as kantriai gulineju, jokiu gastroliu, jokiu parduotuviu, net valgyt liepe nieko nedaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 27, 08:04)
Man jau depresija... sad.gif jau tuoj pravardę įsigysiu - amžinai nėščia. Jau 6 dienos po termino, niekas nevyksta... nemiga kamuoja sad.gif

Nemiga ir mane kamavo abu kartus pries pat gimdyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
num isvada viena niekas nepades jei ne laikas doh.gif nuo 38 sav ir vaiksciojau daug ir pritupimus dariau...is tos baimes kad nepernesiot,nes pirma ir pernesiojau,skatino...nieko..sian 9 dienos kaip veluoja.gydytojai sako toj toj bet jau va savaite ir nieko doh.gif kankina paruosiamieji 3 sav o nieko nevyksta..istikro depresija prasideda,kai taip tai visa nestuma kaip kiausinis buvau pasak daktaru o vat dabar nieko nevyksta....
Atsakyti