Pagimdziau 2 dienom anksciau datos, ir manau padejo butent nakvisu aliejus, kuri naudojau nuo 36 savaites (geriau po 2 ) o nuo 38 savaites nakciai isidedavau po 4, ir speneliu stimuliavimas nuo 38 savaites kasdien po 3 valandas. Taip pat geriau avieciu lapu arbata, ji stiprina gimda, gal gimdymo pradeti ji ir nepadejo, bet po gimdymo labai greitai gimda stojo i vieta, net akuseres stebejosi Pirma vaika pernesiojau 2 savaitem ir turejo ji iskrapstyti su vaistukais, gal del to kad organizmas dar nebuvo pasiruoses, gimdymas buvo labai sunkus ir ilgas
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 05, 09:47)
nepadejo man ne vienas skatinimosi budas-nei kamabariu tavrkymas 3 kartus per diena, nei sampanas, nei paisdykavimai su vyru kai nustojau skatintis pagimdziau po 2 dienu
Turbut beskatindama paruosei organizma gimdymui, o paskui per pora dieneliu lelius susikrove lagaminus
Uch, negi daugiau kam nepadejo, negu padejo? As tai nusiteikus laiptais pavaikscioti, vyras sake "ant greicio" lieps pirmyn atgal laipioti...
O del sampano, tai siaip man jau senai paruosiamieji, ir viena vakara jo pagurksnojau, tai sakyciau kaip tik priesingai, visus susitraukinejimus nueme...Taip kad si buda isbraukiu is skatinimo
O del sampano, tai siaip man jau senai paruosiamieji, ir viena vakara jo pagurksnojau, tai sakyciau kaip tik priesingai, visus susitraukinejimus nueme...Taip kad si buda isbraukiu is skatinimo
Man jokie būdai nepadėjo . Lipau ir į Gedimino kalną; gėriau visą mėn. aviečių lapų arbatėles, visą mėn. sėdėjau ant kamuolio, o vis tiek gimė kai nebesistengiau skatintis 3 dienos po termino . Reikia atsipalaiduoti ir leisti vaikiukams patiems rinktis datą . Sėkmės belaukiančioms .
Man visą nėštumą visos gimdžiusios draugės ir tetos vis patarinėjo "tik neplauk langų... tik nekelk rankų...." ir pan., atseit iškart gimdyt važiuosi
Na, bet mes darėmės remontą, tai ir langus ploviau, ir tapetus lupau, ir tvarkiausi namie - nieko Šiandien jau 40 sav.+ 1 d., bet aš dar negimdau
Manau, kad čia mamyčių "įsikalimas" į galvą tik tie tokie "natūralūs būdai"
Na, bet mes darėmės remontą, tai ir langus ploviau, ir tapetus lupau, ir tvarkiausi namie - nieko Šiandien jau 40 sav.+ 1 d., bet aš dar negimdau
Manau, kad čia mamyčių "įsikalimas" į galvą tik tie tokie "natūralūs būdai"
Girdejau, kad dar padeda astrus maistas (pvz su cili pipiriukais) ir alijosiaus gerimas.
Nors ir nelabai tikiu as tom liaudiskom priemonem, bet reiks viska bandyti...Gal net koki krosiuka prabegsiu
Baisu, kad tas mano mazius visai ne mazas gali uzaugti..O dar siandien viena pazistama papasakojo, kad jos vaikas puse kilogramo per viena savaite (paskutine iki gimdymo) priaugo
Nors ir nelabai tikiu as tom liaudiskom priemonem, bet reiks viska bandyti...Gal net koki krosiuka prabegsiu
Baisu, kad tas mano mazius visai ne mazas gali uzaugti..O dar siandien viena pazistama papasakojo, kad jos vaikas puse kilogramo per viena savaite (paskutine iki gimdymo) priaugo
Ginė man vakar pasakė, kad geriausias natūralaus skatinimo būdas -
Beje, prieš porą metelių mano draugės jaunėlė sesutė 7-am nėštumo mėn. per Valentinkę pasimylėjo su savo vyreliu, o jau kitą dieną ant rankų laikė lėliuką
Beje, prieš porą metelių mano draugės jaunėlė sesutė 7-am nėštumo mėn. per Valentinkę pasimylėjo su savo vyreliu, o jau kitą dieną ant rankų laikė lėliuką
Kazkaip atrodo, jei nestumas sklandus ir nepatologinis, tai skatinkit neskatinusios...bus vaikutis kiek jam reikia.O ir savaites juk tik + -, vienam daugiau, kitam maziau reikia.O jei gresia anksciau gimdyti, tai gal ir galima paskatinti...tokia nuomone susidariau prisiskaicius visko.Tai ir nebesitikiu kad skatinimai pades, ai, kada bus tada Pats mazius nuspres
o as tai skatinsiuos pades nepades, bet bent jau pabandysiu... as noriu maziuka jau pries sventes laikyt ant ranku bus taip kaip gamta sugalvojus, bet as laaabai tikesiu ir gal pasiseks
QUOTE(Misaki @ 2010 09 13, 13:33)
Girdejau, kad dar padeda astrus maistas (pvz su cili pipiriukais) ir alijosiaus gerimas.
na patikek nei astrus maistas nei krosiukas i 5 auksta nepadejo, leliukas pats sumastys kada jam laikas lysti lauk reikia tik kantrybes beja del uzaugimo nemanau kad paskutines sav daugiausiai uzauga... jei matuoja echo koks svoris, tai ten netikslu pati isitikinau maziukas gime 41 sav. ir 6 d.
O is tikruju kas ten zino kiek tie naturalus budai skatina kiek ne, juk niekas ir nesako kad jie sukels gimdyma is karto po ar krosiuko, kalba apie tai, kad tai gali priartinti gimdymo data. Juk po vyro sperma padeda minkstinti kakleli, o vaikstant gravitacijos deka leliukas vis labiau juda zemyn, o avieciu lapu arbata stiprina gimdos raumeni, o nakvisu aliejus padeda kakleliui subresti ir tt. Man rodos visi sitie veiksniai kartu ir skatina gimdymo pradzia, tik gal ju efektyvuma labai sunku pastebeti